Karštą vasaros dieną yra keletas dalykų, geresnių už šaknų alaus plūdę! Aš turiu galvoje, kas gali būti geriau…? Kaip apie tai: alkoholinis šaknies alus plūduriuoja! Tai smagus seno mėgstamiausio posūkis, sujungiantis tris mano mėgstamiausius dalykus: gerą šaknų alų, vanilės pupelių ledus ir vanilinę degtinę.
Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, kurios uždirba mums nedidelį komisinį atlyginimą iš jūsų pirkinių be papildomų mokesčių.
Kai vasara įsibėgėja, mėgstu maišyti savo kokteilių žaidimą su šaltu, gaiviu alkoholiniu šaknies alumi! Tai vienas iš mano mėgstamiausių vasaros skanėstų: toks paprastas, toks skanus.
Kas yra šiame alkoholinio šaknies alaus plūduriuojančiame recepte?
- Vanilinė degtinė: Man patinka Smirnoffas. Skonis švelnus ir švarus. Puikiai tiktų ir plaktos grietinėlės skonio degtinė.
- Vaniliniai ledai: Naudokite savo mėgstamą prekės ženklą ir, jei galite gauti vanilės ankšties, pirmyn!
- Šaknų alus: Kiekvienas turės savo mintis apie tai, bet mano mėgstamiausias šaknies alaus prekės ženklas visada buvo IBC. Mano tėtis pirkdavo jį pagal dėklą ir prisiekdavo, Amerikoje geresnio šakninio alaus nebuvo. Išbandžiau daugybę skirtingų tipų ir neradau geresnio. Šis gėrimas tiks su bet kokia jūsų mėgstamiausia rūšimi, todėl pabandykite rasti prekės ženklą, kuris sukelia geriausius prisiminimus.
Siųsti šį receptą el
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime receptą tiesiai jums!
Pateikdami šią formą sutinkate gauti el. laiškus iš „The Cookie Rookie“.
Sėkmės patarimai
- Patiekite su šiaudeliais ir šaukštas!
- Supilkite šaknų alų lėtai kampu, kad sumažintumėte putojimo ir perpildymo riziką.
- Pradėkite nuo dviejų samtelių, bet galite naudoti ir daugiau, jei norite plūdėmis mėgautis šaukštu, o ne šiaudeliu.
- Įdėkite puodelius į šaldiklį 30 minučių prieš patiekdami matinius stiklus.
- Ant viršaus uždėkite plaktos grietinėlės ir vyšnių.
Kaip žingsnis po žingsnio priversti alkoholinį šaknų alų plūduriuoti
Supilkite ledus: Į aukštą stiklinę įdėkite 2–3 kaušelius (apie 4 uncijas) vanilinių ledų.
Padarykite plūdę: Iki pusės įpilkite 4 uncijų šaknies alaus. Įpilkite 1 šulinį (1½ uncijos) vanilinės degtinės, o tada užpilkite likusias 4 uncijas šaknies alaus, kad pripiltumėte iki taurės viršaus.