Ieškote lengvo, bet skanaus padažo recepto, kuris paįvairins savo vakarėlį? Neziurek i prieki. Krapų padažas yra puikus būdas bet kokiam susitikimui suteikti šiek tiek skonio ir linksmybių. Jis ne tik greitai ir paprastai pagaminamas, bet ir „Dill Dip“ yra malonus žmonėms, turintis aštrų ir kvapnų skonį.
Nesvarbu, ar jis patiekiamas prie lėkštės daržovių, ar kaip kito vakarėlio žvaigždė, šis padažas yra paprastas ir skanus būdas paversti bet kokį patiekalą nuo nuobodaus iki skanaus.
Dėl gaivaus ir aštraus skonio jis yra universalus daržovių, traškučių, krekerių ir netgi sumuštinių užtepėlė.
Krapų padažas yra paprastas, bet skanus priedas prie bet kokio valgio ar susibūrimo. Jo gaivus, kreminis ir aštrus skonis gali pakelti net paprasčiausią užkandis. Nesvarbu, ar planuojate iškylą, organizuojate vakarėlį, ar tiesiog užkandžiate ant denio vasaratai naminis krapų padažas tikrai patiks.
Kas yra Dil Dip?
Dill Dip yra kreminis ir kvapnus pagardas, kurio pagrindinis ingredientas yra švieži krapai. Šis padažas yra žinomas dėl savo aštraus, žolelių skonio, todėl yra populiarus pasirinkimas derinant su įvairiais maisto produktais.
Ingridientai
- Grietinė
- Majonezas
- Džiovintos krapų žolės
- Džiovinti malti svogūnai
- Džiovintų petražolių dribsniai
- Česnako milteliai
Kaip pasigaminti krapų padažą
Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus savo ingredientus.
Gerai išmaišykite, kad žolelės pasiskirstytų tolygiai.
Norėdami gauti geriausią skonį, prieš patiekdami leiskite panardinimui atvėsti šaldytuve bent valandą.
Atvėsusį padažą greitai išmaišykite ir perkelkite į serviravimo dubenį.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
- Silikono maišymo šaukštas– Puikūs šaukštai, kad nepridegančios keptuvės nesubraižytų.
Krapų Dip
Atraskite puikų naminio krapų padažo skonį pagal šį paprastą receptą! Puikiai tinka prie daržovių, traškučių, sumuštinių ir t. t. šį aštrų ir kreminį padažą, kurį būtina išbandyti bet kokiai progai.
- 1 puodelis Grietinė
- 3 puodeliai majonezo
- 2 šaukštai džiovintų krapų piktžolės
- 1 šaukštas džiovintų smulkintų svogūnų
- 1 šaukštelis džiovintų petražolių dribsnių
- 1 šaukštelis česnako milteliai
-
Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus savo ingredientus.
-
Gerai išmaišykite, kad žolelės pasiskirstytų tolygiai.
-
Norėdami gauti geriausią skonį, prieš patiekdami leiskite panardinimui atvėsti šaldytuve bent valandą.
-
Atvėsusį padažą greitai išmaišykite ir perkelkite į serviravimo dubenį.