Man labai patinka kurti skanius kokteilių receptus vakarėliams, o šis didelės partijos Margaritos ąsočio receptas buvo vienas iš mano mėgstamiausių jau daugelį metų! Sukūriau jį padedama savo mamos, ir abu sutinkame, kad tai geriausias ąsočio kokteilis, kokį kada nors bandėme. Man patinka patiekti šias miniai draugiškas margaritas šeimos renginiuose ir draugų grupėms. Jis pagamintas iš paprastų ir šviežių ingredientų ir yra be galo skanus. Man labai patinka tai, kad jį galima keisti – gaminau vos 2 žmonėms ir net 24 žmonėms. Recepto kortelėje bus paaiškinta, kaip tai padaryti keliems ar daugybei!
Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, kurios uždirba mums nedidelį komisinį atlyginimą iš jūsų pirkinių be papildomų mokesčių.
Man patinka šis margaritos ąsočio receptas, nes jis yra šviežias, nėra per saldus ir pagamintas iš paprastų ingredientų. Jis yra labai sklandus, todėl saugokitės! Jis puikiai tinka kaip viena porcija arba kaip visas ąsotis. Jums tai patiks!
Kas yra mano Margaritos recepte?
- Cointreau: Šis apelsinų likeris yra pagrindinis margaritas. Man labiau patinka Cointreau, o ne triguba sek., bet tiks.
- Žaliųjų citrinų sultys: Šviežiai spaustos laimo sultys yra skanios margaritos raktas. Nenaudokite laimo sulčių buteliuose; tiesiog nebus toks pat skonis!
- Tekila: Pasirinkite geros kokybės Reposado tekilą (manau, kad tai yra absoliučiai svarbiausia!), kad gautumėte švelniausią ir skaniausią margaritą.
- Agavų sirupas: Agavų nektaras yra puikus natūralus saldiklis. Naudokite daugiau ar mažiau, priklausomai nuo jūsų skonio.
- Ledas: Atvėsina atskiras porcijas ir išlaiko jas vėsias visą dieną.
Siųsti šį receptą el
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime receptą tiesiai jums!
Pateikdami šią formą sutinkate gauti el. laiškus iš „The Cookie Rookie“.
Sėkmės patarimai
- Paruoškite šias margaritas anksti dienos metu, bet prieš patiekdami suplakite atskirus gėrimus, kad gautumėte geriausią skonį!
- Man patinka laikyti tekilą šaldiklyje, kad sukurčiau šalčiausią margaritos receptą su mažiausiu ledo kiekiu. Nenoriu laistyti šio skanumo!
- Jei norite dar gaivesnio skonio, galite įpilti šlakelį šviežiai spaustų apelsinų sulčių!
- Šios Margaritos nėra labai saldžios. Jei norite saldesnių, tiesiog įpilkite daugiau agavų sirupo pagal skonį.
- Jei norite sūdyto stiklo ratlankių, nedidelės lėkštutės dugną padenkite margaritos druska. Stiklinių kraštelius patrinkite kalkių pleištu, pamerkite juos į margaritos druską ir prieš užpildydami ledu pastatykite stiklines vertikaliai, kad šiek tiek išdžiūtų.
- Prieš patiekiant svarbu suplakti margaritas. Prieš patiekdami į plaktuvą su ledu sudėkite 2–4 porcijas ir pakartokite kiekvieną porciją. Padaro viską. Jūsų svečiai bus jums dėkingi!
Kaip laikyti
Likusias ąsočio margaritas sandariai uždengtas plastikine plėvele laikau šaldytuve iki 8 valandų. Atskirus gėrimus suplakite ant ledo kokteilių plaktuvėje prieš pat patiekdami. Receptų kortelėje rasite nuorodą į mano mėgstamiausius kratytuvus!
Aptarnavimo pasiūlymai
Manau, kad margaritų ąsotis yra geriausias lengvas kokteilis Cinco de Mayo šventėms. Patiekite juos kartu Keptos vištienos tacos, Baltasis Queso, Mexican Street Corn Dip, Vištiena Nachosarba Naminiai tortilijos traškučiai ir Salsa.
Kaip žingsnis po žingsnio pasigaminti Margaritos ąsotį (24 porcijos).
Sumaišykite margas: 2 kvortų ąsotyje sumaišykite 3 puodelius Cointreau, 3 puodelius šviežiai spaustų laimo sulčių, 6 puodelius Reposado tekilos ir 1 puodelį agavų sirupo. Margaritos mišinį laikykite šaldytuve, kol paruošite patiekti.
Paruoškite akinius: Paruošę patiekti, stiklines apibarstykite druska (jei norite) ir įpilkite ledukų.
Suplakti atskiros porcijos: Užpildykite kokteilių plaktuvą ¾ kelio ledu. Į ledo viršų įpilkite pakankamai paruošto margaritos mišinio. Sandariai uždenkite ir stipriai purtykite 10-15 sekundžių. Supilstykite į paruoštas taures ir nedelsdami patiekite. Iš purtyklės nupilkite vandens perteklių. Pakartokite su papildomomis porcijomis, prireikus įpilkite daugiau ledo.
Papuoškite ir patiekite: Papuoškite laimo pleištu arba ratuku.
Daugiau Margaritos receptų, kuriuos reikia išbandyti
Lengvas būdas prisiminti, kaip maišyti klasikinę margaritą, yra įsiminti santykį 3-2-1: trys dalys tekilos, dvi dalys trigubos sekundės ir viena dalis laimo sulčių. Aš šiek tiek pakeičiau proporcijas šiame recepte ir manau, kad taip dar geriau, bet būkite teisėjas!
Žemiau parašiau receptą tik 1 porcijai ir 24 porcijoms dideliame ąsotyje. Jūs nusprendžiate, ar verta pasidalinti su draugais. Tai yra vienas, kurį galėčiau pasilikti sau.
Gamindama margaritas visada renkuosi ne pačią brangiausią ir ne pigiausią. Norite kokybiškos, glotnios ir gerai pagamintos tekilos, tačiau nėra jokios priežasties sugriauti, kai gurkšnojate ne tiesiai. Šiems ąsočiams Margaritas rekomenduoju naudoti Reposado tekilą, kuri paprastai yra lygesnė nei Blanco ar Anejo tekila. Kai padariau šį recepto pakeitimą, viskas pasikeitė.
„Cointreau“ yra „Triple Sec“ prekės ženklas, todėl techniškai taip. Cointreau yra patikimas prekės ženklas iš Prancūzijos, o jų apelsinų likeris yra skanus! Manau, kad kai kurie „Triple Sec“ yra kartaus ar netikro skonio, bet ne „Cointreau“.