Palepinkite savo skonio receptorius gardžiu Spanguolių Margarita! Šį saldų ir aštrų ąsočio kokteilį paprasta pasigaminti nuo nulio, todėl vakarėlis tikrai prasidės!
Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, kurios uždirba mums nedidelį komisinį atlyginimą iš jūsų pirkinių be papildomų mokesčių.
Kodėl mums patinka šis spanguolių Margaritos receptas
Šis įdomus posūkis ant a klasikinė margarita yra aštrus, sūrus ir tik šiek tiek karštas. Skanu, kai patiekiama šalta.
- Tart. Spanguolių ir citrinų sultys daro šį kokteilį burną traukiantį skanų.
- Skanus. Su medaus, imbiero ir citrusinių vaisių natomis ši margarita yra daugiau nei atrodo iš pirmo žvilgsnio.
- Universalus. Paprastas sirupo mišinys paruošiamas vos per 10 minučių ir gali būti naudojamas šiame bei daugelyje kitų receptų.
Spanguolių Margaritos ąsočio variantai
Jei norite saldesnės margaritos, naudokite spanguolių sulčių kokteilį arba pusę spanguolių sulčių iškeiskite į obuolių sultis. Norėdami sustiprinti apelsinų skonį, pusę spanguolių sulčių galite pakeisti šviežiai spaustomis apelsinų sultimis arba išbandyti granatų sultis! Jei norite aštrios margaritos, pabandykite pridėti keletą jalapeno griežinėlių, o žolinei margaritai įdėkite šiek tiek šviežio rozmarino ar baziliko.
Siųsti šį receptą el
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime receptą tiesiai jums!
Pateikdami šią formą sutinkate gauti el. laiškus iš „The Cookie Rookie“.
Kaip laikyti
Šis spanguolių margaritos receptas yra puikus paruošiamas ąsočio kokteilis. Visą gėrimą gaminkite ąsotyje, bet praleiskite ledą. Uždenkite ąsotį plastikine plėvele ir gerai išsilaikys šaldytuve iki 2 dienų.
Paprastas sirupas šaldytuve išsilaikys iki 1 savaitės. Tiesiog leiskite atvėsti ir perkelkite į pakartotinai uždaromą talpyklą.
Aptarnavimo pasiūlymai
Jokia margarita neapsieina be druskos apvado, ji puikiai dera su aštriais spanguolių ir citrinų sulčių skoniais. Ant kiekvienos stiklinės viršaus įtrinkite citrinos skiltele, tada pamerkite į druską. Taip pat mėgstu jį užbaigti mėtos šakele, kad būtų šiek tiek spalvos ir gaivumo.
Mėgstu šias šventines margaritas Padėkos kalakutiena, Kalėdinis kumpis, spanguolių mėsos kukuliaiarba oranžinė spanguolių kiaulienos nugarinė.
Taip! Žinau, kad tai gali nuskambėti stebėtinai, bet subtilus tekilos saldumas puikiai subalansuoja aštrias spanguolių sultis. Spanguolių margarita yra puikus kokteilis jūsų kitoms šventėms.
Batonėliuose paprastai naudojamos 100 % spanguolių sultys, nes jos leidžia kontroliuoti saldumą naudojant tokius dalykus kaip paprastas sirupas. Taip pat rekomenduoju, nes šiame recepte naudojame skanų naminį paprastą sirupą.
„Cointreau“ yra „Triple Sec“ prekės ženklas, todėl techniškai taip. Cointreau yra patikimas prekės ženklas iš Prancūzijos, o jų apelsinų likeris yra skanus! Manau, kad kai kurie „Triple Sec“ yra kartaus ar netikro skonio, bet ne „Cointreau“.
Daugiau Margaritos receptų, kuriuos reikia išbandyti
Kaip žingsnis po žingsnio pasigaminti spanguolių margaritą
Paruoškite paprastą sirupą: Nedideliame puode, pastatytame ant silpnos ugnies, sumaišykite ½ puodelio medaus, 1 puodelį vandens, 2 citrinų žieveles ir 1 colį šviežio imbiero. Virkite, retkarčiais pamaišydami 10 minučių. Nuimkite nuo ugnies. Išmeskite citrinos žievelę ir imbierą ir prieš naudodami leiskite visiškai atvėsti.
Padarykite Margaritas: Ąsotyje sumaišykite ⅓ puodelio paprasto sirupo, 4½ puodelio spanguolių sulčių ir 1 puodelį citrinos sulčių. Įpilkite 1½ puodelio tekilos ir ½ puodelio Cointreau ir maišykite, kad susimaišytų. Įdėkite 1 griežinėliais supjaustytą citriną ir užpildykite ledu.
Patiekite gėrimus: Norėdami surinkti kiekvieną margaritą. Stiklo kraštelį patrinkite citrina ir pamerkite į druską. Kai stiklinės bus apvadintos, užpildykite margarita ir papuoškite citrinos skiltelėmis bei mėtų šakelėmis.