Šventinis punšas yra mūsų mėgstamiausias šventinių vakarėlių gėrimas, puikiai tinkantis Padėkos dienai, Naujųjų metų išvakarėms ar Kalėdų šventėms! Šis ryškus ir putojantis degtinės punšas gaminamas su mėgstamiausiais sezono skoniais, tokiais kaip spanguolių, apelsinų, obuolių sidras ir imbieras. Tai vienas iš mūsų mėgstamiausių gėrimų švenčių proga ir po vieno gurkšnio paragausite kodėl!
Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, kurios uždirba mums nedidelį komisinį atlyginimą iš jūsų pirkinių be papildomų mokesčių.
Kodėl mums patinka šis Kalėdų punšo receptas
Mums patinka patiekti smagų vakarėlį, kai atostogauja žmonių. Tai mus tiesiog džiugina!
- Didelė partija. Šis receptas lengvai tarnauja 14 žmonių, kaip parašyta.
- Vaisinis. Spanguolių sulčių, apelsinų sulčių ir putojančio obuolių sidro derinys yra vaisinis ir gaivus.
- Lengva. Pasiruošimo beveik nėra, o viskas vyksta vos per 10 minučių!
Nealkoholinis šventinis punšas
Taip! Jei Kalėdų ar šventiniam vakarėliui norite punšo be alkoholio, viską maišydami tiesiog praleiskite alkoholį. Sulčių, sidro ir imbiero alaus mišinys yra skanus ir yra lengvas vakarėlis, kuriuo gali mėgautis visi (net ir vaikai).
Siųsti šį receptą el
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime receptą tiesiai jums!
Pateikdami šią formą sutinkate gauti el. laiškus iš „The Cookie Rookie“.
Kaip padaryti į priekį
Šį šventinį punšo receptą galite paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve, kad jis būtų paruoštas Kalėdoms, Padėkos dienai ar Naujųjų metų vakarėliui. Maišydami ingredientus, palikite putojantį obuolių sidrą iki paskutinės minutės, nes kitaip jis nukris. Prieš patiekdami, įmaišykite šalto putojančio sidro – taip užtikrinsite, kad jūsų svečiams bus putojantis užtrauktukas!
Kaip laikyti
Jei po šventinio vakarėlio liko šio spanguolių apelsinų kalėdinio punšo, laikykite jį šaldytuve. Rekomenduoju pilti į ąsočius ar indus su dangteliais arba tiesiog uždengti punšo dubenį plastikine plėvele. Laikykite iki 3 dienų. Jis praras burbuliuotą karbonizaciją nuo sidro, bet skonis vis tiek bus toks pat.
Aptarnavimo pasiūlymai
Šis spanguolių šventinis punšas puikiai dera su visais geriausiais Kalėdų ir Padėkos dienos užkandžiais, Naujųjų metų išvakarių valgiai, ir vakarėlių patiekalai. Man patinka su juo tarnauti kokteiliniai kotletai, sūrio kamuoliuko įkandimai, spanguolių vištienos sparneliaiarba tai apelsinų spanguolių sūrio rutulys.
Daugiau Punch receptų, kaip padaryti šį atostogų sezoną:
5 žvaigždučių apžvalga
„Aš tai padariau kaip bandomąjį važiavimą Kalėdoms. Kadangi tai išbandėme vaikai ir aš, padarėme nealkoholinį variantą. Buvo puiku. Kalėdoms ketinu padaryti dvi versijas, vieną su ir kitą be. Ačiū už puikią idėją.” – Edvina
Kaip žingsnis po žingsnio pasidaryti atostogų punšą
Padarykite Punch: Į puodą supilkite 32 uncijas spanguolių sulčių, 16 uncijų apelsinų sulčių, 750 mililitrų butelį putojančio obuolių sidro, 2 litrų butelį imbiero alaus ir 8 uncijas degtinės ir gerai išmaišykite, kad susimaišytų. Ant viršaus uždėkite apelsino griežinėlių ir šviežių spanguolių.
Patiekite Punchą: Atskiras porcijas supilkite ant ledo. Jei jaučiatės žvalūs, įpilkite šiek tiek daugiau degtinės.