Po pagaminimo man liko keletas braškių „Bisquick“ braškių pyragas todėl ieškojau kažko paprasto ir lengvai pagaminamo, kuris nuo tada nešildytų namų vasara pilnai čia atvyko.

Šį Skillet Strawberry Cobbler receptą radau knygoje Braškių meilė: 45 saldūs ir pikantiški pyragaičių, rankų pyragų, salotų, salsų ir kt. receptai.

Šį receptą taip lengva paruošti ir jam nereikia daug ingredientų. Kad namuose būtų vėsu, nusprendžiau jį gaminti Traeger rūkykloje, o ne orkaitėje. Manyčiau, kad tą patį galėtumėte padaryti ir ant anglių kepsninės, ir skonis būtų nuostabus, bet aš to dar neišbandžiau.

Nekantrauju išbandyti tai, naudodama savo mėgstamus vaisius, mėlynes ar bet kokias uogas, su kuriomis taip pat būtų smagu eksperimentuoti.

Be to, aš ką tik gavau priežiūros paketą su šviežiais mangais iš savo nuostabios sesers uošvės Floridoje, todėl dabar man reikia paruošti keletą receptų iš mangų, galbūt paprastą mažą pyragą.

Šią paprastą vasarą desertas derina braškių gaivumą su sviestine, auksine plutele, sukurdama puikų skanėstą bet kokiai progai. Nesvarbu, ar rengiate vasaros kepsninę, mėgaujatės šeimos iškylomis, ar tiesiog trokštate ko nors saldaus, šis batsiuvis tikrai paliks įspūdį.

Taigi, griebkite keptuvę, šviežių braškių ir pasiruoškite mėgautis dangaus gabalėliu!

Kas yra Skillet Strawberry Cobbler?

Skillet strawberry cobbler yra desertas, kurį gamina kepimo šviežių braškių ir saldaus, biskvitą primenančio užpilo mišinys keptuvėje.

Užpilas, kuris gali būti tešla arba tešla, paskirstomas ant braškių ir kepamas iki auksinės spalvos ir traškumo. Rezultatas yra šiltas, guodžiantis desertas su sultingu vaisių pagrindu ir šiek tiek traškia, saldžia plutele.

Jis dažnai patiekiamas su kaušeliu vanilinių ledų arba plaktos grietinėlės gabalėliu.

Ingridientai

  • Sviestas
  • Savaime kylantys miltai
  • Granuliuotas arba tvirtai supakuotas šviesiai rudasis cukrus
  • nenugriebtas pienas
  • Šviežios arba šaldytos braškės
Skillet Strawberry Cobbler Ingredients

Kaip pasigaminti Skillet Strawberry Cobbler

Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F (190 ° C). Įdėkite sviestą į 10 colių ketaus keptuvę ir įdėkite keptuvę į orkaitę, kad sviestas ištirptų.

Sviesto lydymas rūkykloje

Mažame dubenyje išplakite miltus ir cukrų, kol gerai susimaišys, mažiausiai 30 sekundžių.

Savaime kylantys miltai ir cukrus

Supilkite pieną.

Trinkelių tešla

Išimkite karštą keptuvę iš orkaitės ir supilkite tešlą ant karšto sviesto.

Cobbler tešla svieste

Ant tešlos viršaus pabarstykite braškes.

Keptuvė paruošta kepti braškių trinkelėmis

Kepkite trinkelę 40–50 minučių, kol tešla iškils aplink vaisius, viršus bus šviesiai rudas, kraštai tamsesni, o centre įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus (vengiant braškių).

keptuvė braškių trinkelių kepimas ant rūkyklos

Patiekite šiltą. Trinkelę galima pasigaminti iš anksto, atšaldyti ir pašildyti prieš patiekiant.

Skillet Strawberry Cobbler

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

Skillet Strawberry Cobbler

Skillet Strawberry Cobbler

Atraskite puikų mūsų Skillet Strawberry Cobbler skonį – tobulą sultingų braškių ir sviestinės, auksinės plutos mišinį. Šis lengvai pagaminamas desertas idealiai tinka bet kokiai progai, siūlantis šiltą ir jaukią skanėstą, kuris patiks visiems.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 50 minučių

Aušinimo laikas 5 minučių

Bendras laikas 1 valandą 10 minučių

Kursas Desertas

Virtuvė Amerikos

  • 1/3 puodelis nesūdytas sviestas
  • 1 puodelis savaime kylantis
  • miltai
  • 1/2 puodelis granuliuotas arba tvirtas
  • supakuotas šviesiai rudasis cukrus
  • 1 puodelis nenugriebto pieno
  • 4 puodeliai šviežias arba šaldytas
  • braškių atšildytas, jei
  • sustingęs lukštenti ir perpjauti per pusę
  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F (190 ° C). Įdėkite sviestą į 10 colių ketaus keptuvę ir įdėkite keptuvę į orkaitę, kad sviestas ištirptų.

  • Mažame dubenyje išplakite miltus ir cukrų, kol gerai susimaišys, mažiausiai 30 sekundžių.

  • Supilkite pieną.

  • Išimkite karštą keptuvę iš orkaitės ir supilkite tešlą ant karšto sviesto.

  • Ant tešlos viršaus pabarstykite braškes.

  • Kepkite trinkelę 40–50 minučių, kol tešla iškils aplink vaisius, viršus bus šviesiai rudas, kraštai tamsesni, o centre įsmeigtas dantų krapštukas išeis švarus (vengiant braškių).

  • Patiekite šiltą. Trinkelę galima pasigaminti iš anksto, atšaldyti ir pašildyti prieš patiekiant.

raktinis žodis Skillet Strawberry Cobbler





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -