Šis Poison Apple Sangria receptas puikiai tinka Helovino Sangrija baisiems vakarėliams! Pagaminti šį šiltų prieskonių, rūgščių obuolių kokteilį taip paprasta – tereikia sumaišyti ingredientus ir atvėsinti. Geriausia dalis yra sauso ledo apdaila, sukurianti dūmų efektą, kuris sužavės svečius!
Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, kurios uždirba mums nedidelį komisinį atlyginimą iš jūsų pirkinių be papildomų mokesčių.
Kas yra šiame Helovino Sangria recepte?
Citrusinis baltasis vynas, šildantis obuolių sidras ir aitrus rūgštus obuolių šnapsas sukuria subalansuotą ir skanią „Poison Apple“ sangriją, kuri sužavės svečius tiek savo skoniu, tiek pateikimu.
- Baltas vynas: Mūsų sangrijos pagrindas. Rekomenduoju kažką sauso su citrusų ir vaisių natomis. Venkite nieko per saldaus ar per sviestinio. „Vinho Verde“, „Sauvignon Blanc“ arba „Pinot Grigio“ būtų geras pasirinkimas.
- Obuolių sidras: Prideda šiek tiek obuolių skonio kartu su šiluma, prieskoniais ir šiek tiek saldumo. Labai rekomenduoju naudoti obuolių sidrą, o ne obuolių sultis.
- Rūgštus obuolių šnapsas: Mūsų sangrijai prideda aštraus obuolių skonio ir ryškiai žalios spalvos.
- Apple: Į sangriją pridedame žalio obuolio, kad iš tikrųjų sustiprintume nuodingų obuolių temą!
- Cinamonas + žvaigždinis anyžius: Padėkite sangrijai užkrėsti dar daugiau šilumos ir prieskonių natos kurie skaniai dera su obuolių sidru.
Pro patarimas: Įsitikinkite, kad naudojate obuolių sidrą, o ne obuolių sidro actą!
Spooky Halloween Sangria variantai
Šią nuodingų obuolių sangriją lengva pakeisti pagal savo asmeninį skonį. Jei labiau mėgstate raudonąjį vyną, vietoj baltojo vyno pabandykite naudoti vaisinį raudoną, pavyzdžiui, pinot noir; aviečių likeris vietoje rūgštaus obuolių šnapso; ir raudonas obuolys vietoj žalio!
Jei ieškote kito baisaus kokteilio, išbandykite šį Poison Apple Martini taip pat!
Siųsti šį receptą el
Įveskite savo el. pašto adresą ir mes atsiųsime receptą tiesiai jums!
Pateikdami šią formą sutinkate gauti el. laiškus iš „The Cookie Rookie“.
Pagrindinis alkoholis sangrijoje yra vynas! Šiame recepte naudojome baltąjį vyną.
Man patinka šią sangriją pasigaminti bent keliomis valandomis anksčiau, kad skoniai susilietų.
Jūs tikrai galite valgyti obuolius šioje sangrijoje. Jis sugers skanius skonius ir alkoholį, todėl bus gausus užkandis!
Į šią sangriją nereikia dėti ledo, jei ji pakankamai atšaldyta. Tačiau, jei norite, tikrai galite pridėti!
Galite naudoti ąsotį su ledo šerdimi arba pasidaryti savo paties ledo šerdį, užšaldę vandens butelį (nuėmus etiketę) ir įklijuodami jį į sangriją.
Kaip laikyti
Likusią Helovino sangriją laikykite ąsotyje šaldytuve iki 3 dienų. Prieš patiekiant įpilkite sauso ledo (jei norite).
Aptarnavimo pasiūlymai
Patiekite šią baisią Poison Apple sangriją su Helovino mėgstamiausiais patiekalais, pvz karameliniai obuoliai, Helovino Chex mišinys, kapinių keksiukai, obuolių traškučiaiarba avižinių dribsnių moliūgų duona su obuolių sidro padažu.