Šis Poison Apple Sangria receptas puikiai tinka Helovino Sangrija baisiems vakarėliams! Pagaminti šį šiltų prieskonių, rūgščių obuolių kokteilį taip paprasta – tereikia sumaišyti ingredientus ir atvėsinti. Geriausia dalis yra sauso ledo apdaila, sukurianti dūmų efektą, kuris sužavės svečius!

rūkyti Helovino sangriją su cinamono lazdele.rūkyti Helovino sangriją su cinamono lazdele.

Šiame įraše gali būti filialų nuorodų, kurios uždirba mums nedidelį komisinį atlyginimą iš jūsų pirkinių be papildomų mokesčių.

Kas yra šiame Helovino Sangria recepte?

Citrusinis baltasis vynas, šildantis obuolių sidras ir aitrus rūgštus obuolių šnapsas sukuria subalansuotą ir skanią „Poison Apple“ sangriją, kuri sužavės svečius tiek savo skoniu, tiek pateikimu.

  • Baltas vynas: Mūsų sangrijos pagrindas. Rekomenduoju kažką sauso su citrusų ir vaisių natomis. Venkite nieko per saldaus ar per sviestinio. „Vinho Verde“, „Sauvignon Blanc“ arba „Pinot Grigio“ būtų geras pasirinkimas.
  • Obuolių sidras: Prideda šiek tiek obuolių skonio kartu su šiluma, prieskoniais ir šiek tiek saldumo. Labai rekomenduoju naudoti obuolių sidrą, o ne obuolių sultis.
  • Rūgštus obuolių šnapsas: Mūsų sangrijai prideda aštraus obuolių skonio ir ryškiai žalios spalvos.
  • Apple: Į sangriją pridedame žalio obuolio, kad iš tikrųjų sustiprintume nuodingų obuolių temą!
  • Cinamonas + žvaigždinis anyžius: Padėkite sangrijai užkrėsti dar daugiau šilumos ir prieskonių natos kurie skaniai dera su obuolių sidru.

Pro patarimas: Įsitikinkite, kad naudojate obuolių sidrą, o ne obuolių sidro actą!

Spooky Halloween Sangria variantai

Šią nuodingų obuolių sangriją lengva pakeisti pagal savo asmeninį skonį. Jei labiau mėgstate raudonąjį vyną, vietoj baltojo vyno pabandykite naudoti vaisinį raudoną, pavyzdžiui, pinot noir; aviečių likeris vietoje rūgštaus obuolių šnapso; ir raudonas obuolys vietoj žalio!

Jei ieškote kito baisaus kokteilio, išbandykite šį Poison Apple Martini taip pat!

Nuotraukų serija, rodanti, kaip pasigaminti Helovino sangriją.Nuotraukų serija, rodanti, kaip pasigaminti Helovino sangriją.
Koks yra pagrindinis alkoholis sangrijoje?

Pagrindinis alkoholis sangrijoje yra vynas! Šiame recepte naudojome baltąjį vyną.

Ar turėčiau gaminti sangriją išvakarėse?

Man patinka šią sangriją pasigaminti bent keliomis valandomis anksčiau, kad skoniai susilietų.

Ar turėtumėte valgyti vaisius sangrijoje?

Jūs tikrai galite valgyti obuolius šioje sangrijoje. Jis sugers skanius skonius ir alkoholį, todėl bus gausus užkandis!

Ar į sangriją reikėtų dėti ledo?

Į šią sangriją nereikia dėti ledo, jei ji pakankamai atšaldyta. Tačiau, jei norite, tikrai galite pridėti!

Kaip išlaikyti sangriją šaltą vakarėlyje?

Galite naudoti ąsotį su ledo šerdimi arba pasidaryti savo paties ledo šerdį, užšaldę vandens butelį (nuėmus etiketę) ir įklijuodami jį į sangriją.

Rūkanti stiklinė nuodingų obuolių sangrijos su obuoliais ir cinamonu juodame fone.Rūkanti stiklinė nuodingų obuolių sangrijos su obuoliais ir cinamonu juodame fone.

Kaip laikyti

Likusią Helovino sangriją laikykite ąsotyje šaldytuve iki 3 dienų. Prieš patiekiant įpilkite sauso ledo (jei norite).

Aptarnavimo pasiūlymai

Patiekite šią baisią Poison Apple sangriją su Helovino mėgstamiausiais patiekalais, pvz karameliniai obuoliai, Helovino Chex mišinys, kapinių keksiukai, obuolių traškučiaiarba avižinių dribsnių moliūgų duona su obuolių sidro padažu.

Rūkanti nuodinga obuolių sangrija naujoviškame stikliniame stikle.Rūkanti nuodinga obuolių sangrija naujoviškame stikliniame stikle.

Daugiau mums patinkančių sangrijos receptų





Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *