Kai aš augau, turėjome vokiečių kalbos šokolado tortas kiekvienais metais mano tėčio gimtadienio proga, tai tikrai jo mėgstamiausias tortas! Mano mama gamino glaistą nuo nulio ir tai buvo nuostabu, bet kartais malonu turėti paprastą receptą, kuris suteikia jums tą patį skonį be jokio darbo.
Tai dar vienas receptas, kurį radau knygoje „The Ultimate Cake Mix“ slapukų knyga: puikūs nuorodos slapukai užimtiems kepėjams ir tai tikrai visas vokiško šokoladinio pyrago skonis su paprastu pyrago mišiniu.
Vokiško šokolado plytelių gaminimas yra puikus būdas tyrinėti pasaulį desertas kepimo. Nesvarbu, ar dovanojate juos kaip dovanas, ar mėgaujatės jais patys, šie batonėliai tikrai nustebins sodriu skoniu ir malonia tekstūra.
Nepamirškite pasidalinti savo kūriniais su draugais ir šeima – jie tikrai bus hitai!
Kas yra vokiški šokoladiniai batonėliai?
Vokiški šokoladiniai batonėliai reiškia tam tikrą šokolado rūšį, žinomą dėl savo unikalaus recepto ir skonio, dažnai siejamo su populiariuoju vokišku šokoladiniu pyragu. Nepaisant pavadinimo, šio tipo šokoladas iš tikrųjų yra amerikiečių išradimas.
Vokiškas šokoladas yra pagrindinis vokiško šokoladinio pyrago ingredientas, kuris pasižymi išskirtiniu įdaru ir glaistu, pagamintu iš kokoso ir pekano riešutų. Pats šokoladas prisideda prie sodraus, saldaus pyrago skonio.
Ingridientai
- Vokiško šokoladinio pyrago mišinys
- Sviestas
- Kiaušiniai
- Saldintas kondensuotas pienas
- Saldintas kokoso dribsniai
- Susmulkinti pekano riešutai
- Pieninio šokolado traškučiai
Kaip pasigaminti vokiškus šokoladinius batonėlius
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F, sutepkite 9 × 13 colių kepimo skardą.
Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu mažu greičiu sumaišykite pyrago mišinį, sviestą ir 1 kiaušinį, kol susimaišys.
Suspauskite mišinį į paruoštą keptuvę.
Vidutiniame dubenyje išplakite kondensuotą pieną ir likusį kiaušinį, kol susimaišys.
Įmaišykite 1 puodelį kokoso, pekano riešutų ir 3/4 puodelio šokolado drožlių.
Mišinį tolygiai paskirstykite ant plutos.
Pabarstykite likusiais kokoso ir šokolado drožlėmis, lengvai įspauskite į kondensuoto pieno sluoksnį.
Kepkite 30–32 minutes arba tol, kol centras beveik sustings. Atvėsus centras sutvirtės.
Perkelkite ant grotelių ir visiškai atvėsinkite.
Supjaustykite batonėliais ir patiekite.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- KitchenAid Go™ belaidis rankinis maišytuvas – Sukurtas su galinga įkraunama ličio jonų baterija, naujasis belaidis rankinis maišytuvas užtikrina optimalų veikimo laiką ir našumą, todėl galite gaminti bet kur*, bet ką ir kaip pasirenkate.
- Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
- Wilton kepimo skarda–ši neprideganti kepimo skarda puikiai tinka kepant pyragus, pyragaičiaicinamono suktinukai ir dar daugiau, ir jie turi savo dangtelį.
- Silikoninis maišymo šaukštas– Puikūs šaukštai, kad nepridegančios keptuvės nesubraižytų.
- Le Creuset Nelipnus metalinis kepinių aušinimo stovas – Greitai atvėsinkite iškeptą skanėstų ant nepridegančio aušinimo stovo arba naudokite jį kepimui ir skrudinimui. Naujoviška silikoninė danga užtikrina lengvą atpalaidavimą ir lengvą valymą.
Vokiško šokolado batonėliai
Nesvarbu, ar esate naujokas, ar patyręs kepėjas, šis paprastas receptas padės sukurti skanius vokiškus šokoladinius batonėlius, kurie sužavės kiekvieną.
- 1 18.25 – uncijos pakuotė vokiško šokoladinio pyrago mišinys
- 1/3 puodelis sviesto suminkštėjo
- 2 dideli kiaušiniai
- 1 14 – uncijos skardinės saldinto kondensuoto pieno
- 1 1/3 puodeliai saldinto kokoso drožlėmis padalintas
- 1 puodelis kapotų pekano riešutų
- 1 1/2 puodeliai pieniško šokolado drožlių padalintas
-
Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu mažu greičiu sumaišykite pyrago mišinį, sviestą ir 1 kiaušinį, kol susimaišys.
-
Suspauskite mišinį į paruoštą keptuvę.
-
Vidutiniame dubenyje išplakite kondensuotą pieną ir likusį kiaušinį, kol susimaišys.
-
Įmaišykite 1 puodelį kokoso, pekano riešutų ir 3/4 puodelio šokolado drožlių.
-
Mišinį tolygiai paskirstykite ant plutos.
-
Pabarstykite likusiais kokoso ir šokolado drožlėmis, lengvai įspauskite į kondensuoto pieno sluoksnį.
-
Kepkite 30–32 minutes arba tol, kol centras beveik sustings. Atvėsus centras sutvirtės.
-
Perkelkite ant grotelių ir visiškai atvėsinkite.
-
Supjaustykite batonėliais ir patiekite.