Aš gyvenu kaime, todėl linkęs pirkti daugiau tam tikrų ingredientų, nes noriu įsitikinti, kad gamindamas maistą turiu pakankamai kepimo. Šį „Cool Whip“ braškių pusgaminių salotų receptą radau senoje vietinės bažnyčios kulinarijos knygoje, kai ieškojau būdo, kaip panaudoti papildomą „Cool Whip“ vonelę šaldytuve.

Jis jau buvo atšildytas, todėl ribota, ką galėjau pagaminti, bet skaitydama šį receptą supratau, kad visi šie ingredientai tiesiog stovi mano virtuvėje. Tai tikras ženklas, dėl kurio aš turėjau būti desertas.

Dar kartą esu tikra, kad mano vyras manė, kad aš išprotėjau maišydama sutrintus kliņģerus su cukrumi ir sviestu. Ir žinau, kad tai skamba keistai, bet visi šio deserto skoniai taip puikiai susimaišo, jis yra kreminis, vaisinis ir traškus vienu metu.

Manau, kad tikrai negalite suklysti su receptu, kurį kažkieno močiutė gamindavo bažnytinių salotų pietums, o šios „Cool Whip“ braškių pusgaminio salotos yra puikus tos teorijos pavyzdys.

Šios „Cool Whip“ braškių priešgrybelinės salotos yra gaivus ir žavus desertas, puikiai tinkantis bet kokiai progai.

Nesvarbu, ar rengiate a vasara kepsninėje, šventiniam susibūrimui ar tiesiog norintiems pasilepinti – šis receptas tikrai patiks!

Kas yra „Cool Whip“ braškių priešgrybelinės salotos?

Cool Whip Strawberry Pretzel Salad yra populiarus desertas, kuriame saldūs ir sūrūs skoniai derinami su kremine tekstūra. Šių sluoksnių derinys sukuria nuostabų tekstūrų ir skonių derinį, todėl jis yra mėgstamiausias užkandžių, šeimos susibūrimų ir vasaros iškylų ​​metu.

Ingridientai

  • Susmulkinti kliņģerai
  • Sviestas
  • Cukrus
  • Cool Whip
  • Kremas sūris
  • Cukrus
  • Braškių želatina
  • Verdantis vanduo
  • Šaldytos braškės
Atvėsinamų braškių priešgrybelinių salotų ingredientai

Kaip pasigaminti „Cool Whip“ braškių pyrago salotas

Sumaišykite susmulkintą kliņģerį, lydytą sviestą ir cukrų.

Susmulkinti kliņģerai

Įspauskite į 9 × 13 colių keptuvę.

klinšo pluta keptuvėje

Kepkite 400 ° F (200 ° C) temperatūroje 8 minutes. Leiskite atvėsti.

kepimo klinšo plutelė

Kreminį sūrį ir 1/2 puodelio cukraus išplakite iki vientisos masės.

Kremo sūrio ir cukraus maišymas

Sulenkite Cool Whip.

Sulankstymas Atvėsus plakimas į kreminį sūrį

Paskleiskite ant atvėsusios plutos.

Grietinėlės sūris ir atvėsintas plakimas

Želatiną ištirpinkite verdančiame vandenyje.

Tirpsta želė

Suberkite braškes ir šaldykite, kol šiek tiek sustings.

braškių želė

Supilkite ant kreminio sūrio sluoksnio ir atvėsinkite, kol sutvirtės.

braškės želė

Supjaustykite kvadratėliais ir patiekite!

Šaunios braškių priešgrybelinės salotos

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
  • Le Creuset kepimo indas – Idealiai tinka viskam – nuo ​​sočių desertų iki daržovių skrudinimo, mėsos marinavimo, likučių laikymo ir kt. – gilios šoninės sienelės ir didelė talpa puikiai tinka įvairiems receptams.
  • KitchenAid Go™ belaidis rankinis maišytuvas – Sukurtas su galinga įkraunama ličio jonų baterija, naujasis belaidis rankinis maišytuvas užtikrina optimalų veikimo laiką ir našumą, todėl galite gaminti bet kur*, bet ką ir kaip pasirenkate.
  • Silikono maišymo šaukštas– Puikūs šaukštai, kad nepridegančios keptuvės nesubraižytų.
Šaunios braškių priešgrybelinės salotos

Šaunios braškių priešgrybelinės salotos

Mėgaukitės tobulu saldaus ir sūraus mišiniu pagal šį „Cool Whip“ braškių pusgaminių salotų receptą. Šiam klasikiniam desertui būdinga traški pieštuko plutelė, kreminis Cool Whip įdaras ir šviežios braškės nuostabiame želatinos sluoksnyje.

Paruošimo laikas 1 valandą

Virimo laikas 10 minučių

Atšalimo laikas 2 valandų

Bendras laikas 2 valandų 10 minučių

Kursas Desertas

Virtuvė Amerikos

  • 2 puodeliai susmulkintų klinerių
  • 3/4 puodelis sviesto ištirpo
  • 3 šaukštai cukraus
  • 1 kubilas Cool Whip 8 uncijos
  • 1 pakuotės grietinėlės sūris suminkštintas (8 uncijos)
  • 1/2 puodelis cukraus
  • 1 pakuotė braškių želatina 6 uncijos
  • 2 puodeliai verdantis vanduo
  • 1 pakelio šaldytų braškių 10 uncijų, atšildytas
  • Sumaišykite susmulkintą kliņģerį, lydytą sviestą ir cukrų.

  • Įspauskite į 9 × 13 colių keptuvę.

  • Kepkite 400 ° F (200 ° C) temperatūroje 8 minutes. Leiskite atvėsti.

  • Kreminį sūrį ir 1/2 puodelio cukraus išplakite iki vientisos masės.

  • Sulenkite Cool Whip.

  • Paskleiskite ant atvėsusios plutos.

  • Želatiną ištirpinkite verdančiame vandenyje.

  • Suberkite braškes ir šaldykite, kol šiek tiek sustings.

  • Supilkite ant kreminio sūrio sluoksnio ir atvėsinkite, kol sutvirtės.

  • Supjaustykite kvadratėliais ir patiekite!

raktinis žodis Šaunios braškių priešgrybelinės salotos





Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *