Bulvės yra beveik geriausias maistas mano pasaulyje. Mėgstu visokias bulves, keptas, trintas ar keptas, jei tai bulvė, man patiks! Kalbant apie patogų maistą, niekas taip pat nepatinka kaip šilta, puri kepta bulvė su gardžiais priedais.
Ir jei norite patobulinti šį klasikinį patiekalą, nėra geresnio būdo, kaip pridėti švelnios, sultingos plėšytos kiaulienos.
Susipažinkite su plėšyta kiaulienos kepta bulve – burnoje tirpstančiu deriniu, kuris sujungia dūminį, pikantišką lėtai virtos kiaulienos gėrį su maloniu keptos bulvės komfortu.
Praėjusį savaitgalį Traeger parūkydamas kiaulienos kepsnį turėjau likusios kiaulienos mėsos likučių ir tiek kartų galiu patiekti sumuštinius iš kiaulienos, kol mano šeima pradeda skųstis. Turime vietinį kepsnių restoraną, kuriame patiekiamos nuostabiausios plėšytos kiaulienos keptos bulvės, todėl supratau, kaip sunku jas atkurti namuose.
Tai tokia lengva vakarienė, tiesiog išmeskite kelias bulves ant grotelių arba į orkaitę, įdėkite priedų ir akimirksniu gausite sočią vakarienę.
Keptos kiaulienos bulvės yra ne tik skanios; jie taip pat yra neįtikėtinai universalūs. Jie puikiai tinka kaip pagrindinis patiekalas jaukiai šeimyninei vakarienei, pamaloninti minią prie kepsninės ar net kaip užtepimo ant galinės dalies dalis.
Minkštos kiaulienos, kreminės bulvės ir aštrių priedų derinys privers visus sugrįžti akimirksniu!
Kas yra plėšytos kiaulienos keptos bulvės?
Keptos kiaulienos bulvės yra skanus, sotus patiekalas, kuriame klasikinis keptos bulvės patogumas derinamas su kvapnia plėšyta kiauliena. Bulvė kepama tol, kol viduje suminkštėja ir purus, išorėje – traški odelė. Tada jis supjaustomas ir užpilamas švelnia, sultinga plėšyta kiauliena, kuri buvo lėtai virta ir susmulkinta, dažnai su pikantišku kepsnių padažu.
Papildomi priedai gali būti tarkuotas sūris, grietinė, pjaustyti žali svogūnai, kopūstų salotos ar net šlakelis papildomo BBQ padažo. Šis patiekalas yra puikus būdas panaudoti plėšytos kiaulienos likučius ir siūlo dūmų, pikantiškų skonių derinį su kremine keptos bulvės tekstūra.
Puikiai tinka sotiems pietums, vakarienei ar unikaliam barbekiu meniu priedui.
Ingredientai
- Kepta bulvė
- Grietine
- Susmulkintas čederio sūris
- Ištraukta kiauliena
- Susmulkinti žalieji svogūnai
- Barbekiu padažas
Kaip pasigaminti plėšytas kiaulienos keptas bulves
Įkaitinkite orkaitę iki 400 ° F (200 ° C). Nuplaukite ir išdžiovinkite bulves, tada kiekvieną bulvę keletą kartų persmeikite šakute. Įtrinkite juos alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druska.
Bulves dėkite ant kepimo skardos ir kepkite apie 45-60 minučių arba kol suminkštės persmeigus šakute.
Kol bulvės kepa, keptuvėje ant vidutinės ugnies pašildykite plėšytą kiaulieną. Šiltai laikykite ant silpnos ugnies.
Kai bulvės iškeps, leiskite joms šiek tiek atvėsti, prieš pjaustydami išilgai. Šakute supurtykite vidų ir, jei norite, įdėkite šiek tiek sviesto, kad gautumėte daugiau kremiškumo.
Įpilkite šlakelį grietinės.
Ant kiekvienos bulvės uždėkite gausią ant grotelių keptos kiaulienos dalį. Pabarstykite susmulkintu čederio sūriu ant kiaulienos ir leiskite jam ištirpti.
Pabarstykite pjaustytų žaliųjų svogūnų ir kitų norimų priedų, tokių kaip kopūstų salotos, šoninės gabaliukai ar jalapenos.
Iškeptas kiaulienos bulves patiekite, kol jos karštos.
Šio recepto įrankiai
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- GreenPan padažo keptuvė– Dėl sveikos nepridegančios GreenPan dangos gaminimas tampa greitas, o valymas yra dar lengvesnis.
Iškeptos kiaulienos keptos bulvės
Mėgaukitės sočia ir kvapnia plėšyta kiaulienos kepta bulve, užpilta švelnia ant grotelių kepta kiauliena, lydytu sūriu ir šlakeliu aštraus padažo. Puikiai tinka jaukiai vakarienei ar sotiems pietums.
- 2 didelės rusvos spalvos bulvės
- 1 puodelis plėšyta kiauliena likę arba ką tik pagaminti
- 1/2 puodelis BBQ padažas tavo mėgstamiausia rūšis
- 1/2 puodelis tarkuoto čederio sūrio
- 1/4 puodelis grietinės
- pjaustytų žalių svogūnų
-
Įkaitinkite orkaitę iki 400 ° F (200 ° C). Nuplaukite ir išdžiovinkite bulves, tada kiekvieną bulvę keletą kartų persmeikite šakute. Įtrinkite juos alyvuogių aliejumi ir pabarstykite druska.
-
Bulves dėkite ant kepimo skardos ir kepkite apie 45-60 minučių arba kol suminkštės persmeigus šakute.
-
Kol bulvės kepa, keptuvėje ant vidutinės ugnies pašildykite plėšytą kiaulieną. Šiltai laikykite ant silpnos ugnies.
-
Kai bulvės iškeps, leiskite joms šiek tiek atvėsti, prieš pjaustydami išilgai. Šakute supurtykite vidų ir, jei norite, įdėkite šiek tiek sviesto, kad gautumėte daugiau kremiškumo.
-
Įpilkite šlakelį grietinės.
-
Ant kiekvienos bulvės uždėkite gausią ant grotelių keptos kiaulienos dalį. Pabarstykite susmulkintu čederio sūriu ant kiaulienos ir leiskite jam ištirpti.
-
Pabarstykite pjaustytų žaliųjų svogūnų ir kitų norimų priedų, tokių kaip kopūstų salotos, šoninės gabaliukai ar jalapenos.
-
Iškeptas kiaulienos bulves patiekite, kol jos karštos.