Nors Minesotoje vėl buvo šiek tiek šilta, aš tikrai pradedu įsijausti į rudens skonį, ruošiuosi sulėtinti tempą ir būti šiek tiek jaukesnė. Be to, ieškau receptų, kaip gaminti iš obuolių iš mūsų obelų ir mūsų kelionių į vietinius sodus.
Šį obuolių pyrago prieskoniais glazūruotų graikinių riešutų receptą radau McCormick svetainėje, kai ieškojau obuolių receptų, akivaizdu, kad jame nėra obuolių, bet rudens skonis vis dar išlieka.
Šie graikiniai riešutai yra viskas, ką mėgstate rudenį, suvynioti vienu kąsniu! Juose yra šilti cinamono, muskato riešuto ir gvazdikėlių prieskoniai ir jie padengti lipniu, saldžiu glaistu, primenančiu malonų ką tik iškepto obuolių pyrago skonį.
Jie puikiai tinka tiesiog gurkšnoti, bet taip pat puikiai tiks prie gražių rudeninių salotų ar net avižinių dribsnių per pusryčius. McCormick svetainėje yra gražių rudeninių mišrių žalių salotų su obuolių pyrago vinaigrette receptas, kurį gaminsiu kitą kartą ir užbersiu graikiniais riešutais, tai skamba nuostabiai!
Praneškite, jei išbandysite ir kokius kūrybingus būdus galite mėgautis šiais skaniais graikiniais riešutais.
Smagaus užkandžiavimo!
Kas yra obuolių pyrago prieskoniais glazūruoti graikiniai riešutai?
Obuolių pyragas su prieskoniais glazūruoti graikiniai riešutai yra skanus užkandis, gaminamas padengus graikinius riešutus prieskonių, paprastai esančių obuolių pyrage, mišiniu, pavyzdžiui, cinamono, muskato riešuto ir gvazdikėlių, kartu su saldžiu glaistu, dažnai gaminamu iš cukraus arba klevų sirupo.
Graikiniai riešutai paprastai kepami arba skrudinami, kad susidarytų traški tekstūra ir karamelizuota danga. Šie graikiniai riešutai yra šilto, jaukaus skonio, primenančio obuolių pyragą, puikiai tinka užkandžiams, dėti į salotas arba naudoti kaip desertų, tokių kaip jogurtas, avižiniai dribsniai ar ledai, užpilą.
Ingredientai
Kaip pasigaminti obuolių pyragą su prieskoniais glazūruotus graikinius riešutus
Įkaitinkite orkaitę iki 250°F.
Mažame dubenyje sumaišykite cukrų, obuolių pyrago prieskonius ir druską.
Vidutiniame dubenyje išplakite kiaušinio baltymą ir vanilę iki putų.
Pridėti graikinių riešutų; mesti į kailį.
Įpilkite prieskonių mišinio; išmeskite, kad riešutai tolygiai pasidengtų.
Vienu sluoksniu paskleiskite graikinius riešutus ant lengvai riebalais išteptos kepimo skardos.
Kepti 1 valandą, po 30 minučių pamaišant.
Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite. Visiškai atvėsinkite. Laikyti hermetiškame inde iki 2 savaičių.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- Nordic Ware kepimo skarda– Šios keptuvės yra pakankamai didelės, kad būtų lengva išmaišyti tokius užkandžius, kaip šie pagardinti pusgaminiai.
- Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
- Silikono plaktuvas– Šie plaktuvai puikiai veikia ir mano keptuvės nesubraižo.
Obuolių pyragas su prieskoniais glazūruoti graikiniai riešutai
Mėgaukitės rudens skoniu su šiais obuolių pyrago prieskoniais glazūruotais graikiniais riešutais! Šie saldūs ir traškūs riešutai, padengti obuolių pyrago prieskonių ir vanilės mišiniu, puikiai tinka užkandžiams, salotoms ar dovanoms.
- 2 arbatinius šaukštelius McCormick® obuolių pyrago prieskonis
- 1/4 šaukštelis druskos
- 1 kiaušinio baltymas
- 1 šaukštas McCormick® visiškai natūralus grynas vanilės ekstraktas
- 3 puodeliai graikinio riešuto puselės
-
Įkaitinkite orkaitę iki 250°F.
-
Mažame dubenyje sumaišykite cukrų, obuolių pyrago prieskonius ir druską.
-
Vidutiniame dubenyje išplakite kiaušinio baltymą ir vanilę iki putų.
-
Pridėti graikinių riešutų; mesti į kailį.
-
Įpilkite prieskonių mišinio; išmeskite, kad riešutai tolygiai pasidengtų.
-
Vienu sluoksniu paskleiskite graikinius riešutus ant lengvai riebalais išteptos kepimo skardos.
-
Kepti 1 valandą, po 30 minučių pamaišant. Šiek tiek atvėsinkite ir supjaustykite.
-
Visiškai atvėsinkite. Laikyti hermetiškame inde iki 2 savaičių.