Vienas geriausių būdų užfiksuoti sezono šilumą yra paprastas, bet skanus patiekalas – saldūs kepti obuoliai. Šie švelnūs, cinamonu pagardinti obuoliai yra ne tik nostalgiškas rudens skanėstas, bet ir neįtikėtinai lengvai paruošiamas.

Prisimenu, ką nors panašaus dariau jaunesniųjų namų ūkio klasėje. Šį receptą gaminau ir anksčiau, naudodama savo pagamintą karamelinį padažą, bet ieškojau šiek tiek nuorodos, o parduotuvėje pirktas karamelės padažas suveikė.

Šis patiekalas idealiai tinka tiems, kurie mėgsta obuolių pyrago skonius, bet nori kažko šiek tiek lengvesnio ir greičiau pagaminamo. Be to, išryškėja natūralus obuolių saldumas, todėl tai yra sveikas skanėstas, teikiantis pasitenkinimo ir jaukumo.

Jei ieškote šilto, prieskoniais pagardinto deserto, atspindinčio rudens esmę, išbandykite „Sweet Baked Apples“. Jums patiks, kaip jie užpildo jūsų namus jaukiu cinamono aromatu ir kaip jų natūralus saldumas puikiai dera su beveik bet kokiu užpilu.

Geriausia, kad jie yra pakankamai paprasti, kad juos būtų galima pasigaminti savaitės vakarą, bet pakankamai įspūdingi, kad būtų naudojami ypatingomis progomis.

Kas yra saldūs kepti obuoliai?

Saldūs kepti obuoliai yra paprastas, guodžiantis patiekalas, gaminamas kepant sveikus arba griežinėliais pjaustytus obuolius su karameliniu ledų užpilu ir cinamonu. Obuoliai tampa minkšti ir švelnūs, kartu išlaisvindami natūralų saldumą, kuris susilieja su pridėtais ingredientais ir sukuria šiltą, kvapnų skanėstą.

Jie dažnai apibarstomi ruduoju cukrumi, riešutais, razinomis ar avižomis ir gali būti patiekiami vienas, su plakta grietinėle arba kartu su ledais, kad būtų puikus desertas.

Šis patiekalas atspindi jaukią rudens esmę ir yra populiarus dėl savo paprasto paruošimo ir skanaus skonio.

Ingredientai

  • Obuoliai, ištraukti iš šerdies ir supjaustyti griežinėliais su žievele
  • Karamelinis užpilas
  • Malto cinamono
  • Vaniliniai ledai

Kaip pasigaminti saldžių keptų obuolių

Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.

Supjaustytus obuolius sudėkite į negilią kepimo formą ir apliekite karameliniu padažu.

Supjaustyti obuoliai ir karamelė

Pabarstykite cinamonu.

Supjaustyti obuoliai su karamele ir cinamonu

Kepkite įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, kol suminkštės.

Supjaustytų obuolių kepimas

Patiekite šiltą su vaniliniais ledais.

Saldūs kepti obuoliai

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • Le Creuset kepimo indas – Idealiai tinka viskam – nuo ​​sočių desertų iki daržovių skrudinimo, mėsos marinavimo, likučių laikymo ir kt. – gilios šoninės sienelės ir didelė talpa puikiai tinka įvairiems receptams.
Saldūs kepti obuoliai

Saldūs kepti obuoliai

Mėgaukitės jaukiais rudens skoniais pagal šį paprastą saldžių keptų obuolių receptą. Pagaminti su šiltais prieskoniais, ruduoju cukrumi ir trupučiu sviesto, šie minkšti obuoliai puikiai tiks desertui ar užkandžiui!

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 40 minučių

Bendras laikas 50 minučių

Kursas Desertas, užkandis

Virtuvė Amerikos

  • 3 dideli obuoliai išimama šerdis ir supjaustyta žievele
  • 1/2 puodelis karamelės užpilas
  • 1 žiupsnelis malto cinamono
  • vaniliniai ledai
  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.

  • Supjaustytus obuolius sudėkite į negilią kepimo formą ir apliekite karameliniu padažu.

  • Pabarstykite cinamonu.

  • Kepkite įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, kol suminkštės.

  • Patiekite šiltą su vaniliniais ledais.

raktinis žodis Saldūs kepti obuoliai





Source link

By admin

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *