Klasikinis Minesota Tater Tot Hotdish yra patogus maistas, kurį mėgsta visi. Tai patiekalas, kuriame gausu skonio, maltos jautienos, žirnelių, morkų, kukurūzų ir sūrio, pabarstyto traškiais pyragaičiais – tai maistas, kuris sušildys šaltomis Minesotos žiemos naktimis. Šis receptas skirtas tik 4 porcijoms, bet tikrai galite padvigubinti ir naudoti 9 x 13 keptuvę.
Kai prieš 30 ir daugiau metų pradėjau gaminti Tater Tot Hotdish, aš viską sumaišiau, o tada tiesiog užmečiau taterį ant viršaus, bet mano vyras primygtinai reikalauja naudoti mini kepsnelius ir atsargiai dėti juos ant viršaus, kad įsitikintume, jog turime maksimalią naudą. galimas bulvių kiekis. Taip, galbūt tik šiek tiek OKS, bet jis teisus, jis tikrai skanesnis, kai yra daugiau.
Dėl savo paprastumo, sodraus skonio ir didžiulio universalumo šis sotus, vienos keptuvės patiekalas tapo pagrindiniu patiekalu daugelyje Minesotos namų. Nesvarbu, ar lankotės bažnyčioje, šeimos susibūrime ar jaukioje vakarienėje namuose, „Tater Tot Hotdish“ turi neabejotiną vietą meniu, ir nesunku suprasti, kodėl.
Ilgomis žiemomis garsėjančioje valstijoje Tater Tot Hotdish yra šilumos ir nostalgijos švyturys. Tai kartas jungiantis patiekalas, perduodamas pagal šeimos receptus ir šiandien išlieka toks pat populiarus kaip bet kada. Jei ieškote paprasto, sotaus patiekalo, kuris tikrai patiks miniai, klasikinis Minesota Tater Tot Hotdish yra puikus būdas.
Taigi, kai kitą kartą būsite nusiteikę sočiai ir guodžiančiai pavalgyti, išsitraukite maišelį su riebiais patiekalais ir išbandykite šį Vidurio vakarų mėgstamą – tikrai nenusivilsite!
Kas yra klasikinis Minesotos Tater Tot Hotdish?
Jei nesate susipažinę su terminu, „karštas“ iš esmės yra Minesotos troškinio versija. Ingredientus paprastai sudaro tam tikras krakmolo, mėsos, daržovių ir konservuotų sriubų derinys, kuris kepamas kartu viename patiekale.
Šis ekonomiškas ir sotus patiekalas atsirado Didžiosios depresijos metu, kai šeimoms reikėjo kiek įmanoma ištempti ingredientus. Tradicija įstrigo, o šiandien tai patiekalas, suteikiantis ir pamaitinimo, ir nostalgijos.
Ingredientai
- Jautienos malta
- Svogūnai
- Kreminė grybų sriuba
- Šaldyti kukurūzai
- Šaldyti žirneliai ir morkos
- Susmulkintas čederio sūris
- Mini tater tots
Kaip pasigaminti klasikinį „Minesota Tater Tot Hotdish“.
Įkaitinkite orkaitę iki 375°. Didelėje keptuvėje apkepkite jautienos faršą ir svogūnus. Nusausinkite riebalų perteklių.
Sudėkite grybų sriubos grietinėlę, žirnelius, morkas, kukurūzus ir sūrį, gerai išmaišykite.
Jautienos ir daržovių mišinį perkelkite į 8 x 8 kepimo indą.
Ant viršaus uždėkite šaldytų gabalėlių.
Kepkite neuždengtą 45 minutes. Išimkite iš orkaitės ir patiekite šiltą.
Šio recepto įrankiai
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- GreenPan keptuvė–GreenPan turi geriausias keptuves, sveikas nepridegančias ir tinkamas orkaitėje.
- Wilton kepimo skarda –ši neprideganti kepimo skarda puikiai tinka kepant pyragus, pyragus, cinamono suktinukus ir kt., ji turi atskirą dangtį.
- Silikoninis maišymo šaukštas– Puikūs šaukštai, kad nepridegančios keptuvės nesubraižytų.
Klasikinis Minesotos Tater Tot Hotdish
Atraskite jaukius klasikinio Minesota Tater Tot Hotdish – paprasto ir sotaus troškinio, pagaminto iš maltos jautienos, daržovių ir traškių tešlos pyragų – skonius. Puikiai tinka šeimos vakarienei ar užkandžiams!
- 1 svaro malta jautiena
- 1 vidutinio dydžio svogūnas kubeliais
- 1 skardinė grybų sriubos 10,5 uncijos
- 1 puodelis šaldytų kukurūzų
- 1 puodelis šaldytų žirnelių ir morkų
- 1 puodelis tarkuoto čederio sūrio
- 1 pakuotė mini tater tots
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375°. Didelėje keptuvėje apkepkite jautienos faršą ir svogūnus. Nusausinkite riebalų perteklių.
-
Sudėkite grybų sriubos grietinėlę, žirnelius, morkas, kukurūzus ir sūrį, gerai išmaišykite.
-
Jautienos ir daržovių mišinį perkelkite į 8 x 8 kepimo indą.
-
Ant viršaus uždėkite šaldytų gabalėlių.
-
Kepkite neuždengtą 45 minutes. Išimkite iš orkaitės ir patiekite šiltą.