Kalbant apie greitus, paprastus ir daug malonius užkandžius, kumpio ir marinato suvynioti užkandžiai yra neabejotinai mėgstamiausi. Nesvarbu, ar ruošiatės šeimos susibūrimui, reikia greito kąsnio pietums, ar dedate užkandžių padėklą žaidimo dienai, šie gardūs suvynioti patiekalai tikrai patiks.

Dėl jų paprastumo ir patenkinamu skonių deriniu jie yra puikus pasirinkimas beveik bet kokiai progai. Galite juos sudėti ant užkandžių padėklo su sūriu, daržovėmis, krekeriais ir panirimai atsitiktiniam užkandžių užtepimui.

Turiu draugų, kurie gamina marinatus su vytinta jautiena, bet man labiau patinka kumpio skonis. Gamindama šį receptą visada naudoju du kumpio gabalėlius, nes manau, kad tai subalansuoja raugintų agurkų aštrumą.

Man patinka plakti kreminį sūrį su trintuvu, tai tik mano pirmenybė, bet manau, kad kreminis sūris gaunasi gražus ir purus, todėl jį daug lengviau tepti.

Kumpio ir marinuotų agurkų vyniotiniai yra puikus pikantiško, aštraus ir kreminio skonio balansas. Nesvarbu, ar ieškote greito užkandžio, užkandžio miniai, ar keto-draugiško varianto, šie suvynioti produktai tinka.

Be to, turėdami vos kelis ingredientus ir begalę variantų, visada galite rasti naujų būdų mėgautis šiuo paprastu, bet skaniu užkandžiu!

Taigi kitą kartą, kai jums prireiks be rūpesčių, pasiimkite deli kumpio, marinuotų agurkų ir grietinėlės sūrio ir susukite ką nors nuostabaus!

Kas yra kumpio ir marinuotų agurkų suvyniojimas?

Ham and Pickle Roll-ups, kartais vadinami „marinuotų agurkų įvyniojimais“, yra smagus, mažai angliavandenių turintis užkandis, kurį pagaminti užtrunka vos kelias minutes. Juos sudaro kulinarinio kumpio griežinėliai, apvynioti aplink marinuotus agurkus, dažniausiai su kreminiu sūriu arba garstyčiomis, kad būtų suteiktas didesnis skonis.

Kontrastas tarp sūraus kumpio, aštraus marinuoto agurko ir kreminio įdaro sukuria skonio pojūtį, kuriam sunku atsispirti.

Ingredientai

  • Marinuoti agurkai
  • Kreminis sūris
  • Deli kumpio griežinėliai

Kaip gaminti kumpio ir marinuotų agurkų suvyniojimus

Marinuotus agurkus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.

Tai padeda grietinėlės sūriui geriau prilipti, o vyniotiniai nėra permirkę.

Marinuotų krapų džiovinimas

Minkštą kreminį sūrį sudėkite į maišymo dubenį.

Rankiniu arba stoviniu maišytuvu su šluotele plakite grietinėlės sūrį vidutiniu greičiu 1–2 minutes iki vientisos masės.

Grietinėlės sūrio plakimas

Padėkite dvi kumpio riekeles plokščiai ir tolygiai paskleiskite paviršių plonu kreminio sūrio sluoksniu.

Ant kumpio griežinėlių tepame kreminį sūrį

Į kiekvieną kumpio griežinėlį įdėkite marinuotą agurką.

Tvirtai apvoliokite kumpį aplink raugintą agurką, pradėdami nuo rauginto agurko galo ir sukdami į priešingą pusę.

Marinuotą agurką susukti į kumpį ir kreminį sūrį

Kai kumpis bus susuktas aplink raugintą agurką, kiekvieną vyniotinį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais (maždaug 1–2 colių storio), kad būtų lengviau patiekti.

Kumpio ir marinuotų agurkų vyniotinių pjaustymas

Atvėsinkite, kol paruošite patiekti.

Kumpio ir marinuotų agurkų suktinukai

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • KitchenAid Go™ belaidis rankinis maišytuvas – Sukurtas su galinga įkraunama ličio jonų baterija, naujasis belaidis rankinis maišytuvas užtikrina optimalų veikimo laiką ir našumą, todėl galite gaminti bet kur*, bet ką ir kaip pasirenkate.
  • Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
  • Apverčiama medienos pjovimo lenta – Puikiai tinka pjaustyti mėsą, vaisius, duoną ir daržoves.
Kumpio ir marinuotų agurkų suktinukai

Kumpio ir marinuotų agurkų suvyniojimas

„Whip up Ham and Pickle Roll-ups“ – greitas, mažai angliavandenių turintis užkandis, puikiai tinkantis vakarėliams. Tai skanus užkandis, kurį mėgsta bet kuri minia.

Paruošimo laikas 15 minučių

Atšalimo laikas 1 valandą

Bendras laikas 1 valandą 15 minučių

Kursas Užkandis

Virtuvė Amerikos

  • 1 svaras pjaustytas delikatesinis kumpis
  • 1 paketą 8 uncijos grietinėlės sūrio
  • 1 stiklainis marinuoti krapai 16 marinuotų agurkų
  • Marinuotus agurkus nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, kad pašalintumėte drėgmės perteklių.

  • Tai padeda grietinėlės sūriui geriau prilipti, o vyniotiniai nėra permirkę.

  • Minkštą kreminį sūrį sudėkite į maišymo dubenį.

  • Rankiniu arba stoviniu maišytuvu su šluotele plakite grietinėlės sūrį vidutiniu greičiu 1–2 minutes iki vientisos masės.

  • Padėkite dvi kumpio riekeles plokščiai ir tolygiai paskleiskite paviršių plonu kreminio sūrio sluoksniu.

  • Į kiekvieną kumpio griežinėlį įdėkite marinuotą agurką.

  • Tvirtai apvoliokite kumpį aplink raugintą agurką, pradėdami nuo rauginto agurko galo ir sukdami į priešingą pusę.

  • Kai kumpis bus susuktas aplink raugintą agurką, kiekvieną vyniotinį supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais (apie 1–2 colių storio), kad būtų lengviau patiekti.

  • Atvėsinkite, kol paruošite patiekti.

raktinis žodis Kumpio ir marinuotų agurkų suvyniojimas





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -