Traškūs obuolių griežinėliai, cinamono šiluma ir skrudintų migdolų riešutų skonis – visi žinome ir mėgstame klasikinį rudens skonio skonį! Tačiau ar išbandėte savo jėgas kurdami rudens užkandžių mišinį, kuriame vienu kąsneliu užfiksuoti visi šie rudens kvapai ir skoniai?

Jei šį sezoną esate pasirengę atnaujinti savo įprastą užkandžių rutiną kažkuo ypatingo, esate tinkamoje vietoje.

Traškių, saldžių ir sūrių skonių „Fall Snack Mix“ yra puikus priedas prie bet kokio rudens susibūrimo. Dėl savo universalumo jis patrauklus daugeliui svečių, o paruošimas užtrunka keletą minučių. Kūrybingi ingredientai reiškia, kad galite sukurti nesibaigiančią įvairovę derinių, kurie patenkins net išrankiausių valgytojų skonį.

Jei ieškote užkandžių su šiek tiek daugiau prieskonių, galite išbandyti mano receptą Saldūs ir aštrūs pyragaičiai arba Rančo užkandžių mišinys.

Nesvarbu, ar rengiate jaukų vakarėlį, ar tiesiog ieškote unikalaus užkandžio kitam kino vakarui, „Fall Snack Mix“ yra puikus pasirinkimas. Taigi, nebijokite būti kūrybingi ir išbandyti ką nors naujo su mėgstamais rudens skoniais!

Dabar pradėkime maišyti!

Kas yra rudens užkandžių mišinys?

„Fall Snack Mix“ yra skanus užkandis, paprastai gaminamas rudens sezono metu. Paprastai jį sudaro saldžių ir pikantiškų ingredientų derinys, dažnai atspindintis rudens skonius ir spalvas.

Įprasti ingredientai yra kliņģerai, spragėsiai, riešutai (pvz., žemės riešutai ar migdolai), saldainiai, džiovinti vaisiai (pvz., spanguolės ar razinos) ir kartais sezoniniai prieskoniai, tokie kaip cinamonas ar muskato riešutas.

Žmonės dažnai pritaiko savo rudens užkandžių mišinį pagal savo pageidavimus, todėl rudens mėnesiais jis yra populiarus vakarėliams, susibūrimams ar tiesiog pasimėgavimui namuose.

Ingredientai

  • Krangeliai
  • Sumaišyti riešutai
  • Krezinos
  • Razinos
  • Saldainiai kukurūzai
  • Reese’s Pieces
  • Džiovinti obuolių traškučiai
  • Bugles
  • Cheerios
  • Sviestas
  • Rudasis cukrus
  • Malto cinamono
  • Malto muskato riešuto

Kaip pasigaminti rudens užkandžių mišinį

Įkaitinkite orkaitę arba rūkyklą iki 250°F (120°C). Dideliame dubenyje sumaišykite kliņģerus, sumaišytus riešutus, krezinas, razinas, Cheerios, Bugles ir džiovintų obuolių traškučius.

Atskirame mažame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą, rudąjį cukrų, cinamoną ir muskato riešutą. Gerai išmaišykite, kad susidarytų saldus ir aštrus mišinys.

Supilkite sviesto mišinį ant sausų ingredientų ir viską maišykite, kol sausi ingredientai pasidengs tolygiai.

Mišinį tolygiai paskirstykite ant kepimo skardos.

Kepkite įkaitintoje orkaitėje arba rūkykloje apie 45 minutes, kas 15 minučių pamaišydami, kad padengtumėte tolygiai ir nepriliptų.

Paskutines penkias minutes pridėkite saldainių, kad jie suminkštėtų. Kai užkandžių mišinys taps auksinis ir traškus, išimkite jį iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti.

Atvėsusį galite suskaidyti gumulėlius ir sudėti užkandžių mišinį į sandarų indą laikyti. Mėgaukitės savo naminiu rudens užkandžių mišiniu!

Rudens užkandžių mišinys

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • Traeger Pro Grill – Tai geriausias malkomis kūrenamas grilis, padėsiantis sukurti nuostabius ir nepamirštamus patiekalus!
  • Nordic Ware kepimo skarda Šios keptuvės yra pakankamai didelės, kad būtų lengva išmaišyti tokius užkandžius, kaip šie pagardinti pusgaminiai.
  • Silikono mentelė – Visa mentelė yra vientiso dizaino. Puikiai tinka kepant konditerinį kreminį pyragą ir kt. Nelipnus, atsparus dėmėms ir bekvapis.
  • Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
Rudens užkandžių mišinys

Rudens užkandžių mišinys

Išbandykite šį nuostabų rudens užkandžių mišinio receptą! Tai puikus rudens patiekalas su tinkamu cinamono ir riešutų traškumo mišiniu.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 45 minučių

Aušinimo laikas 45 minučių

Kursas Užkandis

Virtuvė Amerikos

  • 2 puodeliai riestainiai
  • 2 puodeliai sumaišyti riešutai
  • 2 puodeliai Bugles
  • 1 puodelis Krezinos
  • 1 puodelis razinų
  • 1 puodelis saldainiai kukurūzai
  • 1 puodelis Reese’s Pieces
  • 1 puodelis džiovintų obuolių traškučių
  • 1 puodelis sviesto ištirpo
  • 1 puodelis rudojo cukraus
  • Įkaitinkite orkaitę arba rūkyklą iki 250°F (120°C). Dideliame dubenyje sumaišykite kliņģerus, sumaišytus riešutus, krezinas, razinas, Cheerios, Bugles ir džiovintų obuolių traškučius.

  • Atskirame mažame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą, rudąjį cukrų, cinamoną ir muskato riešutą. Gerai išmaišykite, kad susidarytų saldus ir aštrus mišinys.

  • Supilkite sviesto mišinį ant sausų ingredientų ir viską maišykite, kol sausi ingredientai pasidengs tolygiai.

  • Mišinį tolygiai paskirstykite ant kepimo skardos.

  • Kepkite įkaitintoje orkaitėje arba rūkykloje apie 45 minutes, kas 15 minučių pamaišydami, kad padengtumėte tolygiai ir nepriliptų.

  • Paskutines penkias minutes pridėkite saldainių, kad jie suminkštėtų. Kai užkandžių mišinys taps auksinis ir traškus, išimkite jį iš orkaitės ir leiskite visiškai atvėsti.

  • Kai atvės, galite suskaidyti gumulėlius ir sudėti užkandžių mišinį į sandarų indą laikyti. Mėgaukitės savo naminiu rudens užkandžių mišiniu!





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -