Dubenėlis šiltos ir guodžiančios kumpio ir bulvių sriubos yra puikus maistas šaltiems žiemos vakarams. Nesvarbu, ar esate naujokas, ar virtuvės profesionalas, jums patiks, kad šios skanios sriubos receptai yra lengvai paruošiami ir reikalauja tik kelių paprastų ingredientų.
Ši sriuba yra guodžiantis ir maitinantis žiemos patiekalas. Dėl šiltų skonių ir sočių ingredientų nesunku suprasti, kodėl ši sriuba yra tokia mylima klasika. Nors tradiciniai receptai reikalauja šiltų prieskonių, tokių kaip lauro lapai, cinamonas ir gvazdikėliai, šiuolaikiniai variantai dažnai gali būti pritaikyti prie bet kokio gomurio.
Nesvarbu, kokius ingredientus naudojate, šis receptas yra puikus būdas sunaudoti likusį kumpį ir daržoves.
Tai puikiai tinka ir ruošiant maistą – pasigaminkite didelį puodą ir pietūs ar vakarienė bus paruošti kelias dienas. Ir sąžiningai, tai viena iš tų sriubų, kurios skonis dar geresnis kitą dieną po to, kai skoniai susimaišo.
Nepriklausomai nuo to, kaip ji ruošiama, kumpio ir bulvių sriuba yra paprastas ir malonus būdas jaukiai atsipalaiduoti šaltą žiemos dieną. Taigi, kai kitą kartą užsinorėsite ko nors šilto ir sotaus, pasiimkite bulvių, kumpio ir pasiruoškite išplakti šios klasikinės, jaukios sriubos partiją.
Jūsų virtuvė nuostabiai kvepės, o siela bus pamaitinta – garantuotai!
Kas yra kumpio ir bulvių sriuba?
Kumpio ir bulvių sriuba yra sotus ir guodžiantis patiekalas, daugiausia gaminamas iš kubeliais pjaustyto kumpio, bulvių ir kreminės arba sultinio sriubos pagrindo. Paprastai jis pagardinamas svogūnais, česnakais ir žolelėmis, pavyzdžiui, čiobreliais ar petražolėmis. Šią sriubą galima tirštinti miltais, grietinėle ar net bulvių koše, kad būtų sodrios tekstūros.
Kumpio ir bulvių sriuba yra ne tik skani; tai puikus paprastumo ir nuoširdumo derinys. Nesvarbu, ar ieškote lengvo savaitės vakarienės, ar ko nors patiekiamo pietums šaltą dieną, ši sriuba puikiai tiks.
Ingredientai
- Kumpis
- Bulvės
- Salierai
- Morkos
- Svogūnai
- Sviestas
- Česnakai
- Vištienos sultinys
- Universalūs miltai
- Pienas
- Vištienos sultinys
- Druska
- Pipirai
Kaip pasigaminti kumpio ir bulvių sriubą
Dideliame sriubos puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą. Sudėkite kubeliais pjaustytus svogūnus, česnakus, salierus ir morkas ir pakepinkite, kol suminkštės.

Į puodą suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir virtą kumpį. Gerai išmaišykite, kad ingredientai susimaišytų.

Suberkite miltus, maišykite, kol gerai išmaišys.

Supilkite vištienos sultinį ir vištienos sultinį. Sriubą užvirinkite.
Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki minimumo ir leiskite sriubai virti apie 15-20 minučių arba tol, kol bulvės suminkštės.

Įpilkite pieno. Gerai išmaišykite ir leiskite troškintis dar 30 minučių.
Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.

Mėgaukitės skania namine kumpio ir bulvių sriuba!

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
Daugiau skanių receptų, kuriuos galite išbandyti
Du kartus keptos bulvės
Kepsniai Shish Kabobs
Saldžiarūgštė vištiena
Pusryčių kokteilis su kolagenu
Ledų kūgiai

Kumpio ir bulvių sriuba
Išbandykite šį paprastą kumpio ir bulvių sriubos receptą, kuriame yra skanus skonis! Nustebsite, kaip greitai galite paruošti šį sotų patiekalą.
- ⅓ puodelis sviesto
- 1 svogūnas kubeliais
- 2 didelių morkų nulupti ir supjaustyti kubeliais
- ½ puodelis salierų kubeliais
- 3 puodeliai bulvių nulupti ir supjaustyti kubeliais
- 3 gvazdikėliai česnako malta
- 2 puodeliai virtas kumpis kubeliais
- ⅓ puodelis universalūs miltai
- 2 puodeliai vištienos sultinio
- 2 vištienos sultinio kubeliai
- 3 puodeliai nenugriebto pieno
- druskos
- pipirų
-
Dideliame sriubos puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite sviestą. Sudėkite kubeliais pjaustytus svogūnus, česnakus, salierus ir morkas ir pakepinkite, kol suminkštės.
-
Į puodą suberkite kubeliais pjaustytas bulves ir virtą kumpį. Gerai išmaišykite, kad ingredientai susimaišytų.
-
Suberkite miltus, maišykite, kol gerai išmaišys.
-
Supilkite vištienos sultinį ir vištienos sultinį. Sriubą užvirinkite.
-
Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki minimumo ir leiskite sriubai virti apie 15-20 minučių arba tol, kol bulvės suminkštės.
-
Įpilkite pieno. Gerai išmaišykite ir leiskite troškintis dar 30 minučių. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
-
Mėgaukitės skania namine kumpio ir bulvių sriuba!