Jautienos stroganovas yra gerai žinomas patiekalas, kilęs iš Rusijos, paprastai gaminamas iš troškintos jautienos kreminiame grietinės ir grybų padaže. Tačiau su Creamy Meatballs Stroganoff Over Noodles jautienos juosteles pakeičiau sultingais kotletais, suteikdama jai guodžiantį posūkį, kuris yra toks pat skanus.
Jei paklausiu savo vyro, ko jis nori vakarienei, jis beveik visada atsakys, kad kotletai. Jis rimtai valgytų tą patį Kiaulienos mėsos kukuliai du kartus per savaitę, jei leisiu. Kartais noriu kažko kitokio, myliu Švediški mėsos kukuliai arba Solsberio kepsnių mėsos kukuliai ir aš visada ieškau kito būdo jas pasigaminti, kad abu būtume patenkinti vakariene.
Mėsos kukuliai yra pagardinti klasikiniais ingredientais, tokiais kaip svogūnai ir pomidorų pasta. Tada jie kepami arba kepami, kol puikiai apskrus, ir galiausiai troškinami sodriame kreminiame padaže, pagamintame iš grietinėlės grybų sriubos, grietinės ir muskato riešuto.
Patiekite kotletus ant kiaušinių makaronų lovos ir gausite sočią, jaukią vakarienę, kuri puikiai tiks įtemptoms savaitės naktims ar ypatingiems savaitgalio patiekalams.
Vienas iš pagrindinių ingredientų, supaprastinančių šį receptą, yra grietinėlės grybų sriuba. Šis sandėliukas suteikia padažui lygų, pikantišką pagrindą, nereikalaujant kelių ingredientų ar žingsnių.
Sumaišius su grietine ir riebia grietinėle, gaunamas aksominis, kvapnus padažas, kuris puikiai papildo mėsos kukulius ir makaronus.
Nesvarbu, ar esate tradicinio jautienos stroganovo gerbėjas, ar norite ką nors pakeisti kotletais, šis receptas tikrai patiks. Kepant kotletus suteikia sveikumo, o kreminis grybų padažas viską sujungia į vieną nenugalimą patiekalą.
Geriausia, kad jį lengva pagaminti ir puikiai tinka bet kuriai savaitės vakarui!
Kas yra kreminiai mėsos kukuliai Stroganoff virš makaronų?
Creamy Meatballs Stroganoff Over Noodles – tai skanus ir guodžiantis patiekalas, kuriame klasikiniai jautienos stroganovo skoniai derinami su pikantiškais mėsos kukuliais, patiekiami ant minkštų kiaušinių makaronų.
Vietoj tradicinių jautienos juostelių šioje versijoje yra mėsos kukuliai, pagaminti iš maltos jautienos, pagardinti česnaku, svogūnais, Vusterio padažu ir kitais prieskoniais.
Mėsos kukuliai virti ir troškinti kreminiame padaže, dažnai gaminamame su grietinėlės grybų sriuba, grietinėle, kuri suteikia sodrią, aksominę tekstūrą. Patiekalas patiekiamas ant sviestu pateptų kiaušinių makaronų, todėl tai sotus ir sotus patiekalas.
Šis variantas yra guodžiantis tradicinio jautienos stroganovo posūkis, idealus tiems, kurie mėgsta mėsos kukulius, o ne pjaustytą jautieną.
Ingredientai
Mėsos kukuliai:
- Jautienos malta
- Kiaušiniai, sumušti
- Svogūnai, supjaustyti kubeliais
- Pomidorų pasta
- Avižiniai dribsniai
- Druska
Padažas:
- Kreminė grybų sriuba
- Sunkus kremas
- Grietine
- Muskato riešutas
Makaronai:
- Kiaušinių makaronai
- Sviestas
- Šviežios petražolės, kapotos (garnyrui)
Kaip pasigaminti kreminius kotletus Stroganoff su makaronais
Dėl mėsos kukulių:
Įkaitinkite iki 400 ° F.
Dideliame dubenyje sumaišykite maltą jautieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, svogūną ir druską.
Maišykite, kol gerai susimaišys.
Iš mišinio suformuokite mažus kotletus (apie 1 colio skersmens).
Sudėkite kotletus ant lengvai riebalais išteptos kepimo skardos.
Kepkite 15-20 minučių, priklausomai nuo kotletų dydžio.
Jie turi būti apskrudę ir iškepti ne žemesnėje kaip 160 °F vidinėje temperatūroje.
Išimkite kotletus ir padėkite ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais, kad nuvarvėtų.
Padažui:
Į didelę keptuvę įdėkite skardinę grietinėlės grybų sriubos, riebios grietinėlės ir muskato riešuto.
Gerai išmaišykite ir užvirinkite mišinį.
Sumažinkite ugnį iki minimumo ir įmaišykite grietinę iki vientisos ir kreminės masės.
Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
Į keptuvę sudėkite virtus kotletus, įmaišykite juos į padažą.
Troškinkite 5 minutes, kad skoniai susimaišytų.
Makaronams:
Išvirkite kiaušinių makaronus pagal pakuotės instrukcijas.
Nusausinkite ir supilkite sviestą.
Į lėkštę sudėkite sviestu pateptus makaronus, tada ant makaronų uždėkite kotletus ir kreminį stroganovo padažą.
Papuoškite šviežiai kapotomis petražolėmis.
Mėgaukitės kreminiais jautienos stroganovo mėsos kukuliais!
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- Wilton kepimo skardos – Šios keptuvės skirtos tolygiai paskirstyti šilumą ir kiekvieną kartą duoti puikių rezultatų, be to, jos yra sveikos, nepridegančios.
- Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
- GreenPan 5qt padažo keptuvė-GreenPan turi geriausias keptuves, sveikas nepridegančias ir tinkamas orkaitėje.
- Silikono maišymo šaukštas– Puikūs šaukštai, kad jūsų GreenPans nesubraižytų.
Kreminiai mėsos kukuliai Stroganoff virš makaronų
Mėgaukitės jaukia ir lengva vakariene su Creamy Meatballs Stroganoff su makaronais. Sultingi kotletai sodrame, kreminiame grybų padaže, patiekiami ant sviestinių kiaušinių makaronų – puikiai tiks bet kokiai nakčiai!
Mėsos kukuliai
- 1 lb malta jautiena
- 1/2 puodelis avižiniai dribsniai
- 1 kiaušinis sumuštas
- 1 mažas svogūnas kubeliais
- 1/4 puodelis pomidorų pasta
- 1/2 šaukštelis druskos
Padažas
- 1 gali 10,5 uncijos grietinėlės grybų sriubos
- 1/2 puodelis riebi grietinėlė
- 1/2 puodelis grietinės
- 1 šaukštelis muskato riešutas
Makaronai
- 12 oz kiaušinių makaronai
- 2 a.š sviesto
- Šviežios petražolės susmulkinti (garnyrui)
Mėsos kukuliai
-
Įkaitinkite iki 400 ° F.
-
Dideliame dubenyje sumaišykite maltą jautieną, avižinius dribsnius, kiaušinį, svogūną ir druską.
-
Maišykite, kol gerai susimaišys.
-
Iš mišinio suformuokite mažus kotletus (apie 1 colio skersmens).
-
Sudėkite kotletus ant lengvai riebalais išteptos kepimo skardos.
-
Kepkite 15-20 minučių, priklausomai nuo kotletų dydžio.
-
Jie turi būti apskrudę ir iškepti ne žemesnėje kaip 160 °F vidinėje temperatūroje.
-
Išimkite kotletus ir padėkite ant lėkštės, išklotos popieriniais rankšluosčiais, kad nuvarvėtų.
Padažas
-
Į didelę keptuvę įdėkite skardinę grietinėlės grybų sriubos, riebios grietinėlės ir muskato riešuto.
-
Gerai išmaišykite ir užvirinkite mišinį.
-
Sumažinkite ugnį iki minimumo ir įmaišykite grietinę iki vientisos ir kreminės masės.
-
Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį.
-
Į keptuvę sudėkite virtus kotletus, įmaišykite juos į padažą.
-
Troškinkite 5 minutes, kad skoniai susimaišytų.
Makaronai
-
Išvirkite kiaušinių makaronus pagal pakuotės instrukcijas.
-
Nusausinkite ir supilkite sviestą.
-
Į lėkštę sudėkite sviestu pateptus makaronus, tada ant makaronų uždėkite kotletus ir kreminį stroganovo padažą.
-
Papuoškite šviežiai kapotomis petražolėmis.
-
Mėgaukitės kreminiais jautienos stroganovo mėsos kukuliais!