Tai receptas, kurį visada gamindavo mano močiutė. Vaikystėje mėgau padėti formuoti kotletus. Dabar aš gaminu kiaulienos kukulius savo šeimai ir jis tikrai yra mėgstamiausias.
Vienas iš dalykų, kuriuos mėgstu šiuose kiaulienos kotletuose, yra tai, kad juos lengva pagaminti, o iš keleto paprastų ingredientų, kuriuos paprastai turiu po ranka, galiu pagaminti juos beveik bet kada.
Šiame patiekale yra kažkas neįtikėtinai paguodžiančio. Mėsos kukuliai yra kvapnūs ir sotūs, o ryžiai suteikia įdomios tekstūros, kuri išlaiko juos drėgnus ir minkštus. Nesvarbu, ar trokštate nostalgiško patogaus maisto, ar naujai kartai pristatote klasikinį receptą, kiaulienos kukuliai yra patenkinamas pasirinkimas.
Kiaulienos kotletai yra itin universalūs. Patiekite ant makaronų ar kreminės bulvių košės arba derinkite su keptomis daržovėmis arba paprastomis sodo salotomis. Padažas iš mėsos kukulių netgi gali būti sotus česnakinės duonos užpilas.
Jei mėgstate malonius mėsos kukulių patiekalus, būtinai peržiūrėkite kitus mano mėgstamiausius, pvz Solsberio kepsnių mėsos kukuliai, Kreminis kotletas Stroganoff virš makaronųir Švediški kotletai dar daugiau sočių, skanių patiekalų idėjų!
Naudodami šį receptą, per mažiau nei valandą pagaminsite jaukų, guodžiantį patiekalą – puikiai tinkantį bet kurią savaitės naktį!
Kas yra kiaulienos kukuliai?
Kai buvau vaikas, maniau, kad kiaulienos kukuliai gavo savo pavadinimą dėl to, kad jie buvo pagaminti iš kiaulienos. Įsivaizduokite mano palengvėjimą, kai sužinojau, kad taip nėra. Šie maži kotletai gavo savo pavadinimą, nes ryžių lazdelės verdamos atrodo kaip kiaulytė.
Ingredientai
- Jautienos malta
- Ryžiai
- Svogūnai
- Pomidorų sriuba
Kaip pasigaminti kiaulienos kotletus
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite maltą jautieną, kubeliais pjaustytą svogūną, ryžius ir 4 šaukštus pomidorų sriubos.
Kruopščiai išmaišykite ir suformuokite apie 15 kotletų ir sudėkite į 9 1/2 colio pyrago formą.
Mažame dubenyje sumaišykite likusią sriubą su trupučiu vandens.
Supilkite sriubą ant kotletų.
Uždenkite aliuminio folija apie valandą kepkite, po pusvalandžio pamaišykite.
Nuimkite foliją ir patiekite karštą.
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
Kiaulienos mėsos kukuliai
Porcupine Meatballs yra lengvas ir skanus patiekalas iš maltos jautienos, ryžių, svogūnų ir pomidorų sriubos. Šis patiekalas bus šeimos mėgstamiausias!
- 1 svaras malta jautiena
- 1 vidutinio dydžio svogūnas kubeliais
- 1/4 puodelis balti ryžiai termiškai neapdorotas
- 1 gali kondensuota pomidorų sriuba 10 ¾ oz, padalintas
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
-
Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite maltą jautieną, kubeliais pjaustytą svogūną, ryžius ir 4 šaukštus pomidorų sriubos.
-
Kruopščiai išmaišykite ir suformuokite apie 15 kotletų ir sudėkite į 9 1/2 colio pyrago formą.
-
Mažame dubenyje sumaišykite likusią sriubą su trupučiu vandens.
-
Supilkite sriubą ant kotletų.
-
Uždenkite aliuminio folija apie valandą kepkite, po pusvalandžio pamaišykite.
-
Nuimkite foliją ir patiekite karštą.