Jei trokštate skanėsto, kurį būtų lengva pagaminti ir kuris be galo sukelia priklausomybę, Ritz Cracker Toffee yra atsakymas! Šiame sviestiniame, karamelės pavidalo gaminyje naudojami „Ritz“ krekeriai kaip traškus, sūrus pagrindas, užpilamas sodriu šokoladu ir papildomais priedais, suteikiančiais dar daugiau skonio.
Rezultatas? Skanus skonių ir tekstūrų derinys, dėl kurio beveik neįmanoma sustoti prie vieno kąsnio. Nesvarbu, ar ruošiatės atostogoms, ar rengiate susibūrimą, ar tiesiog norite ypatingo naminio užkandžio, šis „Ritz Cracker Toffee“ receptas tikrai patiks.
Ritz Cracker Toffee yra vienas iš tų skanėstų, kuriuos mėgsta ir vaikai, ir suaugusieji. Dėl sūraus, saldaus ir šokolado skonių balanso tai yra įsimintinas užkandis, puikiai tinkantis dalytis per šventes, vakarėliuose ar tiesiog kaip ypatingas skanėstas sau.
Be to, kadangi jį lengva pagaminti, galite pajusti, kad pasieksite šio Ritz Cracker Toffee recepto, kai tik užklumpa deserto troškimas!
Jei ieškote skanesnių užkandžių iš iriso, peržiūrėkite mano Iriso pyragaičiai ir Tortų mišinio iriso batonėliai dar skanesniam įkvėpimui.
Išbandykite šį receptą ir stebėkite, kaip greitai jis išnyksta. Ritz Cracker Toffee tiesiog gali tapti jūsų naujuoju skanėstu!
Kas yra Ritz Cracker Toffee?
„Ritz Cracker Toffee“ yra greitas, saldus ir sūrus skanėstas, gaminamas naudojant paprastą iriso sluoksnį, užpiltą ant Ritz krekerių pagrindo, užpilant lydytu šokoladu ir dažnai papuošiant kapotais riešutais arba jūros druska.
Rezultatas – sodrus, karamelę primenantis užkandis su traškiu sviestiniu krekerių sluoksniu, kuris subalansuoja iriso ir šokolado saldumą.
Ingredientai
- Ritz krekeriai
- sviesto
- cukraus
- druskos
- vanilė
- pieniško šokolado drožlių
- saldainių pabarstukai
Kaip pasigaminti Ritz Cracker Toffee
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.
15x10x1 colio kepimo skardą išklokite aliuminio folija. Apipurkškite foliją kepimo purškikliu.
Į keptuvę sudėkite krekerius vienu sluoksniu.
2 litrų puode virkite ir ant vidutinės ugnies maišykite sviestą, cukrų ir druską, kol sviestas ištirps.
Kaitinkite iki virimo, dažnai maišydami. Virkite 7–9 minutes ilgiau, dažnai maišydami, kol taps šviesiai rudos spalvos.
Nuimkite nuo ugnies. Įpilkite vanilės; maišykite, kol susimaišys.
Nedelsdami supilkite mišinį tolygiai ant krekerių keptuvėje; paskleisti iki dangtelio.
Kepkite 13–15 minučių arba tol, kol pasidarys burbuliukai ir rudos spalvos.
Ant krekerių mišinio viršaus pabarstykite šokolado drožlių. Leiskite pastovėti 5 minutes.
Tolygiai paskirstykite šokoladą ant krekerių mišinio.
Pabarstykite saldainių pabarstukais. Visiškai atvėsinkite, maždaug 2 valandas arba tol, kol šokoladas sustings.
Sulaužyti į gabalus. Laikyti uždengtą šaldytuve iki 1 savaitės.
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- Nordic Ware kepimo skarda– Šios keptuvės yra pakankamai didelės, kad būtų lengva išmaišyti tokius užkandžius, kaip šie pagardinti pusgaminiai.
- Silikono mentelė – Visa mentelė yra vientiso dizaino. Puikiai tinka kepant konditerinį kreminį pyragą ir kt. Nelipnus, atsparus dėmėms ir bekvapis.
- GreenPan padažo keptuvė– Dėl sveikos nepridegančios GreenPan dangos gaminimas tampa greitas, o valymas yra dar lengvesnis.
Ritz Cracker Toffee
Mėgaukitės saldžiu ir sūriu skanėstu su Ritz Cracker Toffee! Lengvai pagaminamas su sviestiniais Ritz krekeriais, karamelizuotu irisu ir šokoladu, šis priklausomybę sukeliantis užkandis puikiai tinka atostogoms, susibūrimams ar bet kada trokštant.
- 40 Ritz krekeriai
- 1 puodelis sviesto
- 1 puodelis cukraus
- 1/2 šaukštelis druskos
- 1 šaukštelis vanilė
- 1 krepšys 11,5 uncijos pieninio šokolado drožlių
- 1 šaukštas saldainių pabarstukai
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.
-
15x10x1 colio kepimo skardą išklokite aliuminio folija. Apipurkškite foliją kepimo purškikliu.
-
Į keptuvę sudėkite krekerius vienu sluoksniu.
-
2 litrų puode virkite ir ant vidutinės ugnies maišykite sviestą, cukrų ir druską, kol sviestas ištirps.
-
Kaitinkite iki virimo, dažnai maišydami. Virkite 7–9 minutes ilgiau, dažnai maišydami, kol taps šviesiai rudos spalvos.
-
Nuimkite nuo ugnies. Įpilkite vanilės; maišykite, kol susimaišys.
-
Nedelsdami supilkite mišinį tolygiai ant krekerių keptuvėje; paskleisti iki dangtelio.
-
Kepkite 13–15 minučių arba tol, kol pasidarys burbuliukai ir rudos spalvos.
-
Ant krekerių mišinio viršaus pabarstykite šokolado drožlių. Leiskite pastovėti 5 minutes.
-
Tolygiai paskirstykite šokoladą ant krekerių mišinio.
-
Pabarstykite saldainių pabarstukais. Visiškai atvėsinkite, maždaug 2 valandas arba tol, kol šokoladas sustings.
-
Sulaužyti į gabalus. Laikyti uždengtą šaldytuve iki 1 savaitės.