Jei ieškote klasikinio „scotcheroo“ posūkio, jums patiks šie „Caramel Chex Scotcheroo“ batonėliai! Dėl savo kramtomo, karamelizuoto skonio ir malonaus Chex javų traškumo šie batonėliai puikiai tiks bet kokiai progai.
Juos lengva pagaminti ir jie yra neįtikėtinai sotūs – puikus žemės riešutų sviesto, karamelės, šokolado ir traškių dribsnių mišinys. Štai kaip išplakti partiją, kuri tikrai greitai išnyks!
Šie batonėliai yra sotūs ir kvapnūs, todėl dažnai geriausia juos supjaustyti mažesniais kvadratėliais. Patiekite juos su kava, pienu ar karšta kakava, kad būtų saldus užkandis, kuris puikiai tiks šventiniam sezonui ar bet kokiam jaukiam susibūrimui.
Jei gaminate juos vakarėliui, galbūt norėsite padvigubinti receptą – jie greitai išnyksta!
Jei mėgstate sodrų, sviestinį kukurūzų karamelės saldumą arba kreminį karamelinį obuolių padažą, šie Caramel Chex Scotcheroo batonėliai siūlo tą patį skanų karamelės skonį kramtant šokoladu dengtą skanėstą ir malonų traškumą.
Šie „Caramel Chex Scotcheroo“ batonėliai yra tai, ko jums reikia norint lengvai ir maloniai pavalgyti su puikiu karamelės, šokolado ir traškumo mišiniu.
Praneškite, jei išbandysite, ir gero kepimo!
Kas yra „Caramel Chex Scotcheroo“ batonėliai?
„Caramel Chex Scotcheroo“ batonėliai yra skanus klasikinio „scotcheroo“ variantas, pagamintas derinant „Chex“ dribsnius su karamelės, žemės riešutų sviesto ir šokolado sluoksniais.
Tradiciniai scotcheroos paprastai naudoja Rice Krispies kaip pagrindą, tačiau ši versija keičia Chex dribsnius, kad gautų papildomą traškumą ir tekstūrą.
Batonėliai aptepti lipniu karamelės-žemės riešutų sviesto mišiniu, tada apibarstyti lydytu šokoladu ir sviesto drožlėmis, kad būtų saldus, kramtomas ir traškus skanėstas.
Šiuos batonėlius lengva pasigaminti ir jie puikiai tinka dalintis, nes jie suteikia nostalgišką, tačiau unikalų karamelės skonį.
Ingredientai
- Kukurūzų Chex javai
- Kreminis žemės riešutų sviestas
- Mieloji
- Sviestas, supjaustytas gabalėliais
- Karamelinis padažas
- Pusiau saldūs šokolado gabaliukai
- Butterscotch traškučiai
Kaip pasigaminti „Caramel Chex Scotcheroo“ batonėlius
13 × 9 colių keptuvę ištepkite minkštu sviestu.
Sudėkite grūdus į didelį dubenį; atidėti.
3 litrų puode ant vidutinės ugnies nuolat maišydami pakaitinkite 1 puodelį žemės riešutų sviesto, medaus, sviesto ir karamelės padažo, kol užvirs.
Supilkite karštą mišinį ant javų dubenyje; maišykite, kol pasidengs tolygiai. Apipurkškite šaukšto nugarą virimo purkštuvu. Naudodami šaukšto nugarėlę, tvirtai įspauskite mišinį į keptuvę.
Nedideliame puode ištirpinkite šokolado drožles, sviesto drožles ir likusį 1/2 puodelio žemės riešutų sviesto, maišydami iki vientisos masės.
Paskleiskite ant barų. Šaldykite apie 2 valandas arba kol sustings.
Iškirpti į 6 eilutes po 4 eilutes. Laikyti uždengtą hermetiškame inde.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- Wilton kepimo skarda –ši neprideganti kepimo skarda puikiai tinka kepant pyragus, pyragus, cinamono suktinukus ir kt., ji turi atskirą dangtį.
- Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
- GreenPan padažo keptuvė– Dėl sveikos nepridegančios GreenPan dangos gaminimas tampa greitas, o valymas yra dar lengvesnis.
- Di Oro lanksti silikoninė mentelė– Tobula mentelė, kad jūsų GreenPans nesubraižytų.
Karameliniai Scotcheroo batonėliai
Išbandykite šiuos nenugalimus „Caramel Chex Scotcheroo“ batonėlius! Su karamelės, žemės riešutų sviesto ir šokolado sluoksniais ant traškių Chex dribsnių, jie puikiai tinka bet kokiai progai.
- 8 puodeliai Kukurūzų Chex javai
- 1 1/2 puodeliai kreminis žemės riešutų sviestas
- 3/4 puodelis medus
- 3 šaukštai sviesto supjaustyti gabalėliais
- 1/2 puodelis karamelinis padažas
- 1 paketą 12 uncijų pusiau saldaus šokolado drožlių
- 1 puodelis sviesto traškučiai
-
13 × 9 colių keptuvę ištepkite minkštu sviestu.
-
Sudėkite grūdus į didelį dubenį; atidėti.
-
3 litrų puode ant vidutinės ugnies nuolat maišydami pakaitinkite 1 puodelį žemės riešutų sviesto, medaus, sviesto ir karamelės padažo, kol užvirs.
-
Supilkite karštą mišinį ant javų dubenyje; maišykite, kol pasidengs tolygiai. Apipurkškite šaukšto nugarą virimo purkštuvu. Naudodami šaukšto nugarėlę, tvirtai įspauskite mišinį į keptuvę.
-
Nedideliame puode ištirpinkite šokolado drožles, sviesto drožles ir likusį 1/2 puodelio žemės riešutų sviesto, maišydami iki vientisos masės.
-
Paskleiskite ant barų. Šaldykite apie 2 valandas arba kol sustings.
-
Iškirpti į 6 eilutes po 4 eilutes. Laikyti uždengtą hermetiškame inde.