Alaus ir sūrio padažas puikiai tinka atostogoms dėl jo universalumo ir lengvo paruošimo. Galite pasigaminti iš anksto ir laikyti šaldytuve, kol būsite pasiruošę patiekti, todėl galėsite susikoncentruoti ties kitais patiekalais ar leisti laiką su artimaisiais.

Be to, jį lengva pritaikyti šventiniais elementais: viršų pabarstykite raudonais ir žaliais kubeliais pjaustytais pipirais, kad papuoštumėte šventinę temą, arba įdėkite žiupsnelį rūkytos paprikos, kad padidintumėte gilumą.

Patiekite jį kartu su rūšiniu alumi ar sezoniniais kokteiliais ir paruošite šventinę užtepą, kuri bus įsimintina ir skani.

Derinkite šį kreminį alaus ir sūrio padažą su ką tik iškeptu Naminė alaus duona sočiam skanėstui ir patiekite kartu su sočiu, pikantišku Naminis prancūziškas svogūnų padažas sukurti geriausią užkandžių užtepėlę, kuri tikrai paliks įspūdį.

Nesvarbu, ar rengiate futbolo žiūrėjimo vakarėlį, šventinį susibūrimą, ar tiesiog trokštate patogiai užkąsti, alus ir sūris visada yra hitas. Dėl drąsių skonių ir kreminės tekstūros jis yra užkandis, kuris patiks visiems – ir jums patiks, kaip lengva jį pagaminti.

Taigi pasiimkite mėgstamą alų, aštraus čederio bloką ir pasirinktą kaušelį.

Šis receptas neabejotinai taps pagrindiniu jūsų užkandžių kaitos elementu!

Kas yra alaus-sūrio padažas?

Beer-Cheese Dip yra kreminis ir kvapnus užkandis, pagamintas iš lydyto sūrio, alaus ir prieskonių. Jis paprastai patiekiamas šiltas, bet taip pat gali būti šaltas ir populiarus kaip pyragas, duona, krekeriai ar daržovės.

Panardinimas yra švelnios, sūrios tekstūros su subtiliu atspalviu ir alaus skonio gilumu.

Naudojamo alaus rūšis gali skirtis ir turėti įtakos skonio profiliui – nuo ​​švelnaus ir salyklinio iki drąsaus ir apynių, priklausomai nuo pasirinktos veislės.

Ingredientai

Kaip pasigaminti alaus-sūrio padažą

Vidutiniame dubenyje su mikseriu plakite grietinėlės sūrį, padažą ir alų, kol susimaišys.

Kremo sūrio, padažo ir alaus maišymas

Įmaišykite čederį ir svogūnus.

Įmaišykite čederio sūrį ir žaliuosius svogūnus

Šaldykite kelias valandas arba kol atvės.

Alaus-sūrio padažas

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • KitchenAid Go™ belaidis rankinis maišytuvas – Sukurtas su galinga įkraunama ličio jonų baterija, naujasis belaidis rankinis maišytuvas užtikrina optimalų veikimo laiką ir našumą, todėl galite gaminti bet kur*, bet ką ir kaip pasirenkate.
  • Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
Alaus-sūrio padažas

Alaus-sūrio padažas

Patobulinkite savo užkandžių žaidimą naminiu alaus-sūrio padažu! Šis paprastas receptas suteikia drąsaus skonio ir kreminės tekstūros, kuri puikiai tinka panardinti.

Paruošimo laikas 15 minučių

Atšalimo laikas 2 valandų

Bendras laikas 2 valandų 15 minučių

Kursas Užkandis, padažai ir padažai

Virtuvė Amerikos

  • 1 pkg 8 uncijos. PHILADELPHIA kreminis sūris, minkštintas
  • 1/4 puodelis KRAFT Classic Ranch padažas
  • 1/4 puodelis alaus
  • 1 puodelis KRAFT susmulkintas Čederio sūris
  • 2 žalieji svogūnai susmulkinti
  • Vidutiniame dubenyje su mikseriu plakite grietinėlės sūrį, padažą ir alų, kol susimaišys.

  • Įmaišykite čederį ir svogūnus.

  • Šaldykite kelias valandas arba kol atvės.





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -