Visi yra girdėję arba bent jau girdėję apie „Peanut Brittle“, bet ar kada nors bandėte „Cashew Brittle“? Šį receptą radau Planter svetainėje ir, kadangi turėjau visą indą PLANTERS Deluxe Cashews, nusprendžiau pabandyti.

Pirmus porą kartų bandau pagal receptą, kurį mėgstu gaminti taip, kaip parašyta, bet manau, kad kitą kartą įbersiu sodos, kaip ir gamindama Peanut Trapą. Nesupraskite manęs neteisingai, šis anakardžių trapusis užkandis yra nuostabus užkandis, bet manau, kad kepimo soda jį šiek tiek palengvintų.

Jei kada nors mėgavotės saldžiu, sviestiniu trapių anakardžių traškumu, žinote, kad tai skanėstas, kurį verta paragauti. Nesvarbu, ar gaminate jį šventinėms dovanoms, šeimos susibūrimams ar tiesiog smaližiui patenkinti, anakardžių trapūs yra vienas iš tų nesenstančių receptų, kurie niekada neišeina iš mados.

Dėl savo auksinio karamelės atspalvio ir nuostabių tekstūrų bei skonių derinio, nenuostabu, kad šis saldainis buvo mėgstamas kartos.

„Cashew Brittle“ yra ne tik skanus, bet ir gana paprastas saldainis. Turėdami tik saują sandėliuko kuokštelių – cukraus, sviesto, kukurūzų sirupo ir, žinoma, anakardžių – galite greitai sukurti trapių produktų partiją.

Nesvarbu, ar dalinatės juo su draugais, dovanojate ar pasiliekate visa tai sau (čia neverta!), šis saldus, traškus skanėstas tikrai patiks.

Kas yra anakardžiai trapūs?

„Cashew Brittle“ yra kietų saldainių rūšis, pagaminta derinant karamelizuotą cukrų su skrudintais anakardžiais.

Mišinys plonai paskirstomas ir atvėsinamas, kol sukietėja, sukuriant saldų ir traškų skanėstą, kuris puikiai tinka užkandžiavimui ar dovanoms.

Šis saldumynas buvo mėgstamas kartos, ypač per šventes, kai pagrindinis dėmesys skiriamas naminiams skanėstams.

Nors trapūs žemės riešutai gali būti labiau žinoma veislė, žemės riešutų pakeitimas anakardžiais suteikia prabangos įspūdį, kuris paaukština šį klasikinį desertą.

Ingredientai

Kaip padaryti, kad anakardžiai būtų trapūs

Kepimo skardą išklokite nepridegančia folija arba lengvai sviestu pateptu vaško popieriumi.

Kepimo skarda išklota pergamentu

Sunkioje keptuvėje ant vidutinės ugnies sumaišykite sviestą, cukrų ir kukurūzų sirupą.

Sviesto ir cukraus lydymas

Virkite nuo 15 iki 20 minučių arba tol, kol saldainių termometre mišinys pasieks 290 ° F.

Virimo sviestas, cukrus ir kukurūzų sirupas

Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite anakardžius.

įmaišant anakardžius į cukraus mišinį

Greitai paskleiskite ant paruoštos skardos.

trapūs anakardžių riešutai paskleisti ant kepimo skardos

Kietas. Nulupkite foliją. Atsiskirti.

Anakardžių riešutų suskaidymas trapus

Mėgaukitės savo anakardžių trapiais!

Anakardžiai trapūs

PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

Anakardžiai trapūs

Anakardžiai trapūs

Išplakite šį greitą ir skanų anakardžių trapumą! Puikūs naminiai saldainiai desertų stalams, dovanų krepšeliams ar saldiems užkandžiams namuose.

Paruošimo laikas 10 minučių

Virimo laikas 30 minučių

Aušinimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 1 valandą 10 minučių

Kursas Desertas, užkandis

Virtuvė Amerikos

  • 1 puodelis sviesto
  • 1 puodelis cukraus
  • 1 šaukštas kukurūzų sirupas
  • 1 1/2 puodeliai PLANTERS® Deluxe anakardžiai
  • Kepimo skardą išklokite nepridegančia folija arba lengvai sviestu pateptu vaško popieriumi.

  • Sunkioje keptuvėje ant vidutinės ugnies sumaišykite sviestą, cukrų ir kukurūzų sirupą.

  • Virkite nuo 15 iki 20 minučių arba tol, kol saldainių termometre mišinys pasieks 290 ° F.

  • Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite anakardžius.

  • Greitai paskleiskite ant paruoštos skardos.

  • Kietas. Nulupkite foliją. Atsiskirti.

  • Mėgaukitės savo anakardžių trapiais!





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -