Kalbant apie guodžiančius desertus, churros visada yra sąrašo viršuje. Dėl šiltos, cinamono ir cukraus dangos ir minkšto, tešlos vidaus, jie yra nenugalėti. Joanna Gaines, namų ir virtuvės karalienė, šį klasikinį skanėstą pakėlė į visiškai naują lygį su savo Churro Cookies.
Šie sausainiai užfiksuoja churro esmę ir suteikia minkštos, tirpstančios burnoje tekstūros, dėl kurios norėsite daugiau.
Praėjusią savaitę gaminome tacos, prie jo gaminau Joanna Gaines meksikietiškus ryžius, bet desertui norėjosi kažko saldaus.
Žinojau, kad Joanna turi churro receptą, bet tai buvo daugiau darbo, nei buvau pasiruošusi, todėl apsidžiaugiau, kai Magnolia svetainėje radau Churro sausainių receptą.
Šie sausainiai turi visus tradicinių churro skonį, tačiau juos lengva paruošti.
Dėl šiltos, cinamono ir cukraus dengimo ir švelnaus sviesto vidaus šie sausainiai tikrai nugalės visus, kurie juos išbandys.
Nesvarbu, ar esate patyręs kepėjas, ar naujokas virtuvėje, šį receptą būtina išbandyti.
Taigi, įkaitinkite orkaitę, paimkite maišytuvo dubenį ir pasiruoškite užpildyti savo namus nenumaldomu šviežiai iškeptų Churro sausainių aromatu.
Jūs nepasigailėsite!
Kas yra Joanna Gaines Churro slapukai?
Joanna Gaines „Churro Cookies“ yra puikus skanėstas, įkvėptas klasikinių churros skonių.
Šie sausainiai paprastai turi sviestinį, minkštą pagrindą su išskirtine cinamono ir cukraus danga, kuri imituoja traškią, saldžią tradicinio churro išorę.
Receptas sujungia cinamono šilumą ir saldumo užuominą, sukuriant slapuką, kuris yra ir guodžiantis, ir malonus.
Puikiai tinkantys atostogoms, susibūrimams ar tiesiog patenkinti saldumynų troškimą, šie sausainiai siūlo kūrybišką mėgstamos klasikos posūkį.
Ingredientai
Cinamoninis cukrus
Slapukai
- Nesūdyto sviesto, kambario temperatūros
- Kreminis sūris, kambario temperatūros
- Šviesiai rudasis cukrus, supakuotas
- Cukrus
- Kiaušinis, kambario temperatūros
- Vanilės ekstraktas
- Universalūs miltai
- Malto cinamono
- Kukurūzų krakmolas
- Kepimo soda
- Kepimo milteliai
- Druska
Kaip pasigaminti Joannos Gaines „Churro“ sausainius
Įkaitinkite orkaitę iki 350°F.
Dvi kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi.
Cinamoniniam cukrui: mažame dubenyje sumaišykite cukrų ir cinamoną, maišykite, kol tolygiai susimaišys, atidėkite.
Sausainiams: stovinčiame maišytuve su mentelėmis sutrinkite nesūdytą sviestą, kreminį sūrį, rudąjį cukrų ir cukrų vidutiniu greičiu iki šviesios ir purios masės, maždaug 1 minutę.
Sumažinkite greitį iki mažo, įpilkite kiaušinių ir vanilės ekstrakto ir plakite, kol gerai susimaišys.
Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus, cinamoną, kukurūzų krakmolą, soda, kepimo miltelius ir druską.
Lėtai supilkite į maišytuvą ir maišykite, kol susimaišys.
Naudokite 1,5 uncijos kaušelį (apie ¼ puodelio) tešlai padalyti ir kiekvieno sausainių tešlos rutuliuko viršūnes švelniai įspauskite į cinamono cukraus mišinį.
Išdėkite sausainius ant paruoštų kepimo skardų maždaug 2 colių atstumu vienas nuo kito ir kepkite 10 minučių arba tol, kol apatinis sausainio kraštas bus šiek tiek auksinis.
Leiskite sausainiams atvėsti ant kepimo skardos apie 5 minutes.
Iškeptus sausainius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 5 dienų.
PRIEMONĖS ŠIAM RECEPTUI
(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!
- Wilton kepimo skardos – Šios keptuvės skirtos tolygiai paskirstyti šilumą ir kiekvieną kartą duoti puikių rezultatų, be to, jos yra sveikos, nepridegančios.
- Standmixer KitchenAid – Šis maišytuvas yra patikimas ir universalus ir lengvai susidoros su visais jūsų kepimo poreikiais.
- „KitchenAid“ stiklo maišymo dubuo – Tai yra mano mėgstamiausias „KitchenAid“ dubuo, kai gaminu bet kokią tešlą dėl lengvai pilamo snapelio.
- Pyrex stiklo maišymo dubuo – Pyrex Glass Mixing Bowl yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
Joanna Gaines „Churro“ sausainiai
Atraskite tobulą cinamono, cukraus ir sviestinio gėrio balansą su Joanna Gaines churro sausainiais. Privaloma išbandyti klasikinio churro posūkį!
Cinamoninis cukrus
- ½ puodelis cukraus
- 1 šaukštas cinamono
Slapukai
- ½ puodelis nesūdyto sviesto kambario temperatūros
- ¼ puodelis 2 uncijos grietinėlės sūrio, kambario temperatūros
- ¾ puodelis šviesiai rudojo cukraus supakuotas
- ¼ puodelis cukraus
- 1 kiaušinis kambario temperatūros
- 2 arbatinius šaukštelius vanilės ekstraktas
- 2⅓ puodeliai universalūs miltai
- 2 arbatinius šaukštelius malto cinamono
- 2 arbatinius šaukštelius kukurūzų krakmolo
- 1 šaukštelis kepimo soda
- 1 šaukštelis kepimo milteliai
- 1 šaukštelis druskos
Dėl sausainio
-
Stovinčiame maišytuve su mentelės priedu, maždaug 1 minutę sutrinkite nesūdytą sviestą, grietinėlės sūrį, rudąjį cukrų ir cukrų vidutiniu ir dideliu greičiu iki šviesios ir purios masės.
-
Sumažinkite greitį iki mažo, įpilkite kiaušinių ir vanilės ekstrakto ir plakite, kol gerai susimaišys.
-
Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus, cinamoną, kukurūzų krakmolą, soda, kepimo miltelius ir druską.
-
Lėtai supilkite į maišytuvą ir maišykite, kol susimaišys.
-
Naudokite 1,5 uncijos kaušelį (apie ¼ puodelio) tešlai padalyti ir kiekvieno sausainių tešlos rutuliuko viršūnes švelniai įspauskite į cinamono cukraus mišinį.
-
Išdėkite sausainius ant paruoštų kepimo skardų maždaug 2 colių atstumu vienas nuo kito ir kepkite 10 minučių arba tol, kol apatinis sausainio kraštas bus šiek tiek auksinis.
-
Leiskite sausainiams atvėsti ant kepimo skardos apie 5 minutes.
-
Iškeptus sausainius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki 5 dienų.