Sausainius gaminu nuo mažens, bet iki šiol niekada per daug negalvojau apie krekerių gaminimą. Nežinau kodėl, bet man neatėjo į galvą tai, ką galėčiau pasigaminti namuose, kol nepamačiau kulinarinių knygų su krekerių receptais.

Radau šį receptą „Land O’Lakes“ svetainėje ir pagalvojau, kad gerai, tai atrodo labai paprasta, aš pabandysiu.

Jei mėgstate sviestinius, sūrius užkandžius, turite išbandyti šiuos Čederio trapios tešlos krekerius. Jie trapūs, kupini sodraus čederio skonio ir itin lengvai pagaminami.

Šie krekeriai puikiai tinka vakarėliams, užkandžiams ar net kaip naminė dovana – tai puikus skanėstas, kuris sužavės kiekvieną, kuris juos išbandys.

Naminiai Čederio trapios tešlos krekeriai yra gaivesni ir skanesni nei parduotuvėje įsigytos alternatyvos. Be to, galite juos pritaikyti pagal savo skonį, nesvarbu, ar norite švelnaus ar drąsaus skonio, ar mėgstate eksperimentuoti su prieskoniais ir žolelėmis.

Juos gamindami patys taip pat džiaugiatės sukurdami kažką ypatingo, kas tikrai paliks įspūdį draugams ir šeimos nariams.

Čederio trapios tešlos krekeriai – tai toks receptas, kuris paprastus ingredientus paverčia kažkuo tikrai nepaprastu.

Dėl sodraus skonio ir švelnios tekstūros jie yra išskirtinis užkandis bet kokiai progai. Nesvarbu, ar patiekiate juos vakarėlyje, ar jaukiai praleisite naktį namuose, šie krekeriai yra skanėstas, kurį verta kepti.

Šiuos krekerius puikiai tinka užkandžiauti vienus, bet jie dar geresni, kai patiekiami su padažu, pavyzdžiui, Joanna Gaines „Cold Buffalo Chicken Dip“ arba „Veggie Dip“!

Išbandykite juos šiandien ir pamatysite, kokie jie nenugalimi!

Kas yra Čederio trapios tešlos krekeriai?

Čederio trapios tešlos krekeriai – tai pikantiškas tradicinių trapių tešlų variantas, sujungiantis sodrią, sviestinę klasikinio trapios tešlos tekstūrą su aštriu, aštriu čederio sūrio skoniu.

Jie gaminami naudojant paprastą ingredientų derinį, pvz., sviestą, susmulkintą čederio sūrį, miltus ir kartais šiek tiek prieskonių, tokių kaip paprika, kajenas ar juodieji pipirai, kad pagerintų skonį.

Šie krekeriai paprastai iškočiojami, supjaustomi formomis ir kepami iki auksinės spalvos ir traškumo. Jie yra švelnios, tirpstančios burnoje tekstūros ir maloniai traškios, todėl yra idealus užkandis ar užkandis.

Čedaro trapios tešlos krekeriai puikiai dera su padažais, užtepėlėmis ar kepimo lentomis ir puikiai tinka pramogoms, švenčių vakarėliams ar kaip naminė dovana.

Ingredientai

Kaip pasigaminti Čederio trapios tešlos krekerius

Dubenyje sumaišykite miltus, sviestą, druską ir kajeną.

Miltai, sviestas, druska ir kajenas

Plakite vidutiniu greičiu, kol susidarys sausa, puri tešla.

Sumaišykite krekerių ingredientus dubenyje

Pridėti sūrio; toliau gerai plakite, suspausdami palaidus trupinius.

Sūrio krekerių sumaišymas

Iš tešlos suformuokite 1 colio storio diską.

Tešlą iškočiokite į 1 colio storio diską

Suvyniokite į plastikinę maisto plėvelę. Šaldykite 2 valandas arba per naktį.

Uždenkite tešlą plastikine plėvele

Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.

Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą iki 1/8–1/4 colio storio. (Iš pradžių bus sunku kočioti, bet suminkštės.

Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą

Tešlos kraštuose susidarančius įtrūkimus suspauskite kartu.

Tešloje suspauskite įtrūkimus

Supjaustykite tešlą į 2 colių apskritimus. Atsarginius tešlos gabalėlius galima švelniai formuoti, kad būtų išpjauti papildomi krekeriai.

Supjaustykite tešlą 2 colių apskritimais

Padėkite 1 colio atstumu vienas nuo kito ant neteptų kepimo skardų.

Krekerių tešla ant kepimo skardos

Kepkite 15–17 minučių arba tol, kol aplink kraštus švelniai paruduos.

Krekerių kepimas

Nedelsdami atlaisvinkite krekerius ant keptuvės; leiskite atvėsti ant keptuvės.

Kepti čederio krekeriai

Laikyti sandariame inde kambario temperatūroje arba užšaldyti.

Čederio trapios tešlos krekeriai
Čederio trapios tešlos krekeriai

Čederio trapios tešlos krekeriai

Puikiai tinkantys vakarėliams ar derinti su padažu, šie Čederio trapios tešlos krekeriai yra paprastas, bet malonus pikantiškas malonumas.

Paruošimo laikas 40 minučių

Virimo laikas 15 minučių

Aušinimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 1 valandą 5 minučių

Kursas Užkandis

Virtuvė Amerikos

  • 1 puodelis universalūs miltai
  • 1/2 puodelis Land O Lakes® sviestas suminkštėjo
  • 1/2 šaukštelis druskos
  • 1/8 šaukštelis maltų raudonųjų pipirų kajenas
  • 1 8 uncijų pakuotė (2 puodeliai) „Land O Lakes® Sharp Yellow Cheddar“ sūris, susmulkintas
  • Dubenyje sumaišykite miltus, sviestą, druską ir kajeną.

  • Plakite vidutiniu greičiu, kol susidarys sausa, puri tešla.

  • Pridėti sūrio; toliau gerai plakite, suspausdami palaidus trupinius.

  • Iš tešlos suformuokite 1 colio storio diską.

  • Suvyniokite į plastikinę maisto plėvelę. Šaldykite 2 valandas arba per naktį.

  • Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.

  • Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą iki 1/8–1/4 colio storio. (Iš pradžių bus sunku kočioti, bet suminkštės

  • Tešlos kraštuose susidarančius įtrūkimus suspauskite kartu.

  • Supjaustykite tešlą į 2 colių apskritimus. Atsarginius tešlos gabalėlius galima švelniai formuoti, kad būtų išpjauti papildomi krekeriai.

  • Padėkite 1 colio atstumu vienas nuo kito ant neteptų kepimo skardų.

  • Kepkite 15–17 minučių arba tol, kol aplink kraštus švelniai paruduos.

  • Nedelsdami atlaisvinkite krekerius ant keptuvės; leiskite atvėsti ant keptuvės.

  • Laikyti sandariame inde kambario temperatūroje arba užšaldyti.

raktinis žodis Čederio trapios tešlos krekeriai





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -