Įkandus į ką tik iš orkaitės ištrauktą šiltą, sluoksniuotą biskvitą, kažkas neįtikėtinai paguodžia.

Pridėkite šlakelį cinamono, putlių razinų ir šlakelį saldaus glaisto, ir gausite skanėstą, kuris atrodys maloniai ir pažįstamas.

Jei kada nors mėgavotės cinamono razinų sausainiais iš Hardee’s, tiksliai žinote, apie ką aš kalbu.

Šie glazūruoti razinų ir cinamono sausainiai suteikia tą patį nostalgišką skonį jūsų namų virtuvei – lengva pagaminti, be galo patenkinti ir puikiai tinka bet kuriuo paros metu.

Kai radau šį receptą Betty Crocker 20 geriausių „Bisquick“ pusryčių receptų Prieš porą savaičių man visiškai priminė senus gerus Hardee sausainių laikus.

Jei mėgstate naudoti Bisquick greitai ir lengvai iškepti, neapsistokite ties šiais sausainiais! Turėtumėte pabandyti gaminti Neįmanomai lengvas sūrio mėsainio pyragas arba greitam desertui „Bisquick“ braškių pyragas visada yra minios malonumas.

Dėl „Bisquick“ universalumo jis yra būtinas sandėliukas įvairiems saldiems ir pikantiškiems gaminiams.

Šie glazūruoti razinų-cinamono sausainiai puikiai tinka pusryčiams, priešpiečiams ar popietės užkandžiams. Derinkite juos su karštu kavos ar arbatos puodeliu, kad gautumėte didžiausią jaukią patirtį.

O jei daliniesi, būkite pasiruošę prašyti recepto – jie tiesiog tokie geri!

Nesvarbu, ar esate užkietėjęs Hardee stiliaus cinamoninių razinų sausainių gerbėjas, ar pirmą kartą atrandate šį skanų derinį, šie naminiai glazūruoti razinų ir cinamono sausainiai tikrai taps mėgstamiausiais jūsų receptų kolekcijoje.

Išbandykite ir leiskite guodžiančiam cinamono bei ką tik iškeptų sausainių aromatui užpildyti jūsų virtuvę!

Kas yra glazūruoti razinų-cinamono sausainiai?

Glazūruoti razinų-cinamono sausainiai yra puikus kepinys, kuriame dera švelni, dribsnių tradicinių sausainių tekstūra su šiltu cinamono ir saldžių razinų skoniais.

Šie sausainiai paprastai gaminami iš tešlos, praturtintos sviestu ir pasukomis, sulankstytos cinamono ir cukraus sūkuriu ir apibarstytos putliomis razinomis, kad kiekvienas kąsnis būtų saldumo pliūpsnis.

Iškepę iki auksinės spalvos, sausainiai aptepami saldžiu glaistu, dažnai gaminamu iš cukraus pudros ir pieno arba grietinėlės, kartais pridedant vanilės ar cinamono, kad būtų papildomo skonio.

Glajus prideda blizgantį, šiek tiek traškų saldumo sluoksnį, kuris papildo prieskoninį, vaisinį interjerą.

Šie sausainiai puikiai tinka pusryčiams, priešpiečiams ar skaniems užkandžiams. Šie sausainiai yra jaukus skanėstas, kurį lengva pagaminti ir kuriam neįmanoma atsispirti.

Ingredientai

Sausainiai

Vanilinis glajus

  • Cukraus pudra
  • Šiltas vanduo
  • Vanilė
Glazūro ingredientai

Kaip pasigaminti glazūruotus razinų-cinamono sausainius

Įkaitinkite orkaitę iki 450 ° F.

Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus biskvito ingredientus, kol susidarys minkšta tešla.

Biskvito tešlos maišymas

Padėkite tešlą ant paviršiaus, gausiai pabarstyto Bisquick mišiniu; švelniai apvoliokite Bisquick mišinyje, kad pasidengtų.

Formuoti rutulį; minkyti 10 kartų.

Biskvitinė tešla

Ritinys 1/2 colio storio.

Biskvitinės tešlos iškočiojimas

Supjaustykite 2 1/2 colio pjaustytuvu, panardintu į Bisquick mišinį.

Ant neteptos sausainių skardos padėkite sausainius 2 colių atstumu vienas nuo kito.

Sausainiai ant kepimo skardos

Kepkite nuo 8 iki 10 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.

Razininių sausainių kepimas

Kol biskvitai kepa, nedideliame dubenėlyje šaukštu išplakite visus glajaus ingredientus iki vientisos masės.

Razinų biskvitinis glajus

Šiltus sausainius aptepkite glaistu.

Glazūruoti razinų-cinamono sausainiai
Glazūruoti razinų-cinamono sausainiai

Glazūruoti razinų-cinamono sausainiai

Pasilepinkite šiais lengvais naminiais glazūruotais razinų-cinamono sausainiais. Puikiai tiks pusryčiams, priešpiečiams ar desertui!

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 10 minučių

Bendras laikas 25 minučių

Kursas Pusryčiai, priešpiečiai

Virtuvė Amerikos

Sausainiai

  • 2 1/2 puodeliai Originalus Bisquick™ mišinys
  • 1/2 puodelis razinų
  • 2/3 puodelis pieno
  • 2 šaukštai granuliuoto cukraus
  • 1 šaukštelis malto cinamono

Vanilinis glajus

  • 2/3 puodelis cukraus pudros
  • 1 šaukštas šilto vandens
  • 1/4 šaukštelis vanilė
  • Įkaitinkite orkaitę iki 450 ° F.

  • Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus biskvito ingredientus, kol susidarys minkšta tešla.

  • Padėkite tešlą ant paviršiaus, gausiai pabarstyto Bisquick mišiniu; švelniai apvoliokite Bisquick mišinyje, kad pasidengtų.

  • Formuoti rutulį; minkyti 10 kartų.

  • Ritinys 1/2 colio storio.

  • Supjaustykite 2 1/2 colio pjaustytuvu, panardintu į Bisquick mišinį.

  • Ant neteptos sausainių skardos padėkite sausainius 2 colių atstumu vienas nuo kito.

  • Kepkite nuo 8 iki 10 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.

  • Kol biskvitai kepa, nedideliame dubenėlyje šaukštu išplakite visus glajaus ingredientus iki vientisos masės.

  • Šiltus sausainius aptepkite glaistu.

raktinis žodis Glazūruoti razinų-cinamono sausainiai





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -