Įkandus į ką tik iš orkaitės ištrauktą šiltą, sluoksniuotą biskvitą, kažkas neįtikėtinai paguodžia.
Pridėkite šlakelį cinamono, putlių razinų ir šlakelį saldaus glaisto, ir gausite skanėstą, kuris atrodys maloniai ir pažįstamas.
Jei kada nors mėgavotės cinamono razinų sausainiais iš Hardee’s, tiksliai žinote, apie ką aš kalbu.
Šie glazūruoti razinų ir cinamono sausainiai suteikia tą patį nostalgišką skonį jūsų namų virtuvei – lengva pagaminti, be galo patenkinti ir puikiai tinka bet kuriuo paros metu.
Kai radau šį receptą Betty Crocker 20 geriausių „Bisquick“ pusryčių receptų Prieš porą savaičių man visiškai priminė senus gerus Hardee sausainių laikus.
Jei mėgstate naudoti Bisquick greitai ir lengvai iškepti, neapsistokite ties šiais sausainiais! Turėtumėte pabandyti gaminti Neįmanomai lengvas sūrio mėsainio pyragas arba greitam desertui „Bisquick“ braškių pyragas visada yra minios malonumas.
Dėl „Bisquick“ universalumo jis yra būtinas sandėliukas įvairiems saldiems ir pikantiškiems gaminiams.
Šie glazūruoti razinų-cinamono sausainiai puikiai tinka pusryčiams, priešpiečiams ar popietės užkandžiams. Derinkite juos su karštu kavos ar arbatos puodeliu, kad gautumėte didžiausią jaukią patirtį.
O jei daliniesi, būkite pasiruošę prašyti recepto – jie tiesiog tokie geri!
Nesvarbu, ar esate užkietėjęs Hardee stiliaus cinamoninių razinų sausainių gerbėjas, ar pirmą kartą atrandate šį skanų derinį, šie naminiai glazūruoti razinų ir cinamono sausainiai tikrai taps mėgstamiausiais jūsų receptų kolekcijoje.
Išbandykite ir leiskite guodžiančiam cinamono bei ką tik iškeptų sausainių aromatui užpildyti jūsų virtuvę!
Kas yra glazūruoti razinų-cinamono sausainiai?
Glazūruoti razinų-cinamono sausainiai yra puikus kepinys, kuriame dera švelni, dribsnių tradicinių sausainių tekstūra su šiltu cinamono ir saldžių razinų skoniais.
Šie sausainiai paprastai gaminami iš tešlos, praturtintos sviestu ir pasukomis, sulankstytos cinamono ir cukraus sūkuriu ir apibarstytos putliomis razinomis, kad kiekvienas kąsnis būtų saldumo pliūpsnis.
Iškepę iki auksinės spalvos, sausainiai aptepami saldžiu glaistu, dažnai gaminamu iš cukraus pudros ir pieno arba grietinėlės, kartais pridedant vanilės ar cinamono, kad būtų papildomo skonio.
Glajus prideda blizgantį, šiek tiek traškų saldumo sluoksnį, kuris papildo prieskoninį, vaisinį interjerą.
Šie sausainiai puikiai tinka pusryčiams, priešpiečiams ar skaniems užkandžiams. Šie sausainiai yra jaukus skanėstas, kurį lengva pagaminti ir kuriam neįmanoma atsispirti.
Ingredientai
Sausainiai
Vanilinis glajus
- Cukraus pudra
- Šiltas vanduo
- Vanilė
Kaip pasigaminti glazūruotus razinų-cinamono sausainius
Įkaitinkite orkaitę iki 450 ° F.
Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus biskvito ingredientus, kol susidarys minkšta tešla.
Padėkite tešlą ant paviršiaus, gausiai pabarstyto Bisquick mišiniu; švelniai apvoliokite Bisquick mišinyje, kad pasidengtų.
Formuoti rutulį; minkyti 10 kartų.
Ritinys 1/2 colio storio.
Supjaustykite 2 1/2 colio pjaustytuvu, panardintu į Bisquick mišinį.
Ant neteptos sausainių skardos padėkite sausainius 2 colių atstumu vienas nuo kito.
Kepkite nuo 8 iki 10 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.
Kol biskvitai kepa, nedideliame dubenėlyje šaukštu išplakite visus glajaus ingredientus iki vientisos masės.
Šiltus sausainius aptepkite glaistu.
Glazūruoti razinų-cinamono sausainiai
Pasilepinkite šiais lengvais naminiais glazūruotais razinų-cinamono sausainiais. Puikiai tiks pusryčiams, priešpiečiams ar desertui!
Sausainiai
- 2 1/2 puodeliai Originalus Bisquick™ mišinys
- 1/2 puodelis razinų
- 2/3 puodelis pieno
- 2 šaukštai granuliuoto cukraus
- 1 šaukštelis malto cinamono
Vanilinis glajus
- 2/3 puodelis cukraus pudros
- 1 šaukštas šilto vandens
- 1/4 šaukštelis vanilė
-
Įkaitinkite orkaitę iki 450 ° F.
-
Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus biskvito ingredientus, kol susidarys minkšta tešla.
-
Padėkite tešlą ant paviršiaus, gausiai pabarstyto Bisquick mišiniu; švelniai apvoliokite Bisquick mišinyje, kad pasidengtų.
-
Formuoti rutulį; minkyti 10 kartų.
-
Ritinys 1/2 colio storio.
-
Supjaustykite 2 1/2 colio pjaustytuvu, panardintu į Bisquick mišinį.
-
Ant neteptos sausainių skardos padėkite sausainius 2 colių atstumu vienas nuo kito.
-
Kepkite nuo 8 iki 10 minučių arba iki auksinės rudos spalvos.
-
Kol biskvitai kepa, nedideliame dubenėlyje šaukštu išplakite visus glajaus ingredientus iki vientisos masės.
-
Šiltus sausainius aptepkite glaistu.