Kas nemėgsta gerų blynų pusryčiams sekmadienio rytą? Tačiau kartais malonu turėti blynų skonį, bet tiesiog ką nors įdėti į orkaitę.

Susipažinkite su Olandijos kūdikių blynu – stebuklingu kūriniu, kuris iš dalies yra blynas, iš dalies išpučiamas ir visiškai skanus. Šis pūstas, aukso spalvos malonumas orkaitėje labai pakyla ir jį pagaminti taip paprasta, kaip įspūdinga patiekti.

Olandiškas kūdikio blynas, kartais vadinamas vokišku blynu, yra lengvas ir erdvus patiekalas, kuris kepamas orkaitėje, o ne kepamas ant viryklės.

Olandiškas kūdikio blynas yra daugiau nei tik valgis – tai patirtis. Stebėti, kaip jis pučiasi orkaitėje, yra magija, o tekstūrų ir skonių derinys yra nenugalimas.

Nesvarbu, ar gaminate jį ypatingai progai, ar tingiems savaitgalio pusryčiams, jis tikrai taps mėgstamiausiu jūsų receptų kaitoje.

Taigi, ko jūs laukiate?

Surinkite ingredientus, įkaitinkite orkaitę ir pasiruoškite sužavėti savo šeimą ir draugus olandišku blynu kūdikiui, kuris yra toks pat skanus ir gražus!

Kas yra olandiškas kūdikio blynas?

Olandiškas blynas kūdikiams yra lengvas, orkaitėje keptas blynas su traškiais kraštais ir į kremą primenančiu centru. Jis pagamintas iš paprastos kiaušinių, pieno, miltų ir keleto neprivalomų kvapiųjų medžiagų, pvz., vanilės ar cukraus, tešlos.

Skirtingai nuo tradicinių blynų ant viryklės, olandų kūdikis kepamas karštoje, orkaitėje tinkamoje keptuvėje arba keptuvėje, todėl kepant jis labai išsipučia.

Šis blynas dažnai patiekiamas iš karto po kepimo, nes vėsdamas jis pradeda išsipūsti. Dėl savo universalumo jis yra mėgstamas tiek saldžių, tiek pikantiškų patiekalų.

Populiarūs priedai yra cukraus pudra, švieži vaisiai, sirupas ar net pikantiški ingredientai, tokie kaip sūris ir šoninė.

Nepaisant pavadinimo, olandų kūdikis visai nėra olandas.

Manoma, kad jis kilęs iš Amerikos, o jo pavadinimas greičiausiai kilęs iš Pensilvanijos olandų kalbos, termino, reiškiančio vokiečių imigrantus.

Ingredientai

  • Kiaušiniai
  • Pienas
  • Miltai
  • Sviestas
  • Cukrus
  • Vanilės ekstraktas
  • Druska

Kaip pasigaminti olandišką blyną kūdikiui

Įkaitinkite orkaitę iki 425 ° F

Į orkaitę įdėkite 10–12 colių ketaus keptuvę arba keptuvę, kad ji įkaistų.

Kepimo skardos kaitinimas orkaitėje

Blenderyje sumaišykite kiaušinius, pieną, miltus, cukrų, vanilę ir druską.

Plakite iki vientisos masės, maždaug 20-30 sekundžių. Palikite tešlą 5-10 minučių.

Dutch Baby ingredientų maišymas trintuve

Kai orkaitė ir keptuvė visiškai įkais, atsargiai išimkite keptuvę ir įdėkite sviesto.

Geriau tirpsta kepimo inde

Pasukite jį, kad padengtumėte keptuvės dugną ir šonus.

Ištirpintas sviestas kepimo inde

Greitai supilkite tešlą į karštą keptuvę.

Olandų kūdikis kepimo inde

Grąžinkite jį į orkaitę.

Olandiško kūdikio kepimas

Kepkite 20-25 minutes arba tol, kol blynas išsipūs ir taps auksinės spalvos.

Dutch Baby pučiasi kepimo metu

Blynas vėsdamas šiek tiek išsipūs.

Olandiškas kūdikis keptas

Patiekite iš karto su mėgstamais priedais.

Olandiškas blynas kūdikiui

Papildymo idėjos

Olandiško kūdikio blyno grožis slypi jo universalumu. Štai keletas idėjų, kurios jus įkvėps:

Saldūs priedai:

  • Cukraus pudra ir šviežios citrinos sultys
  • Klevų sirupas ir šviežios uogos
  • Nutella ir supjaustyti bananai
  • Plakta grietinėlė ir šokolado drožlės

Pikantiški priedai:

  • Rūkyta lašiša, kreminis sūris ir krapai
  • Traški šoninė ir susmulkintas čederis
  • Troškinti grybai ir ožkos sūris
  • Avokado griežinėliai ir plaktas kiaušinis
Olandiškas blynas kūdikiui

Olandiškas blynas kūdikiui

Traškūs kraštai, švelnus centras ir begalė užpilimo galimybių – šį olandiškų kūdikių blynų receptą būtina išbandyti priešpiečių mėgėjams.

Paruošimo laikas 20 minučių

Virimo laikas 25 minučių

Bendras laikas 45 minučių

Kursas Pusryčiai, priešpiečiai

Virtuvė Amerikos

hero-KSB4027BM maišytuvas
Kepimo skarda
  • 6 Kiaušiniai
  • 1 puodelis Viso pieno
  • 1 puodelis Universalūs miltai
  • 6 Valg Sviestas
  • 2 Valg Cukrus
  • 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
  • Druska
  • Įkaitinkite orkaitę iki 425 ° F

  • Į orkaitę įdėkite 10–12 colių ketaus keptuvę arba keptuvę, kad ji įkaistų.

  • Blenderyje sumaišykite kiaušinius, pieną, miltus, cukrų, vanilę ir druską.

  • Plakite iki vientisos masės, maždaug 20-30 sekundžių. Palikite tešlą 5-10 minučių.

  • Kai orkaitė ir keptuvė visiškai įkaitins, atsargiai išimkite keptuvę ir įdėkite sviesto.

  • Pasukite jį, kad padengtumėte keptuvės dugną ir šonus.

  • Greitai supilkite tešlą į karštą keptuvę.

  • Grąžinkite jį į orkaitę.

  • Kepkite 20-25 minutes arba tol, kol blynas išsipūs ir taps auksinės spalvos.

  • Blynas vėsdamas šiek tiek išsipūs.

  • Patiekite iš karto su mėgstamais priedais.

raktinis žodis Olandiškas blynas kūdikiui





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -