Kalbant apie desertus, nedaugelis skanėstų gali konkuruoti su nostalgišku žavesiu ir nenugalimu Rocky Road Bars skoniu.
Nesvarbu, ar esate šokolado gerbėjas, trokštate švelnaus zefyrų kramtymo, ar mėgaujatės ryžių krispie dribsnių traškumu, šie batonėliai turi kažką kiekvienam.
Puikiai tinka dalintis vakarėliuose, dovanoti per šventes ar pasimėgauti jaukiu užkandžiu. „Rocky Road Bars“ yra universalūs ir skanūs.
„Rocky Road Bars“ yra nesenstantis desertas, sujungiantis viską, kas geriausia – sodrus šokoladas, minkšti zefyrai ir traškūs ryžių krispie dribsniai – į vieną puikų kąsnį.
Jei mėgstate desertus, pagamintus iš Rice Krispies dribsnių, nepraleiskite paragauti kitų klasikų, pvz. Ryžių Krispies skanėstai arba mano Žemės riešutų sviesto ryžių Krispie batonėliai.
Šis receptas, kuriame yra žemės riešutų sviesto ir sviesto, suteikia klasikai žavingo posūkio.
Įkandimas į šiuos batonėlius yra absoliutus skanėstas – sočiai traškūs Rice Krispies dribsniai puikiai papildo zefyrų minkštumą, sukurdami nepamirštamą tekstūros ir skonio derinį.
Nesvarbu, ar laikotės tradicinių, ar tyrinėjate kūrybingus variantus, šios juostos tikrai paliks įspūdį.
Taigi kitą kartą, kai ieškosite greito deserto batonėlio recepto, kurį būtų lengva pagaminti ir dar lengviau pamėgti, išplakite Rocky Road Bars partiją.
Jūsų skonio receptoriai jums padėkos!
Kas yra „Rocky Road“ barai?
„Rocky Road Bars“ yra dekadentiškas ir universalus desertas, kuriame kiekviename kąsnyje dera skonių ir tekstūrų derinys.
Jie yra legendinių „Rocky Road“ ledų, kurių sudėtyje yra panašių ingredientų, tokių kaip šokoladas, zefyrai ir riešutai, dalis, tačiau jie paverčiami lengvai pagaminamu, rankiniu būdu.
„Rocky Road Bars“ yra tikra klasika, kurioje malonumas derinamas su paprastumu, todėl visur jie yra amžinai mėgstami šokolado mėgėjai.
Ingredientai
- Šokolado traškučiai
- Butterscotch traškučiai
- Žemės riešutų sviestas
- Ryžių Krispies grūdai
- Mini zefyrai
- Sviestas
Kaip pasidaryti „Rocky Road“ barus
13 × 9 colių keptuvę ištepkite minkštu sviestu.
3 litrų puode ant vidutinės ugnies nuolat maišydami ištirpinkite šokolado drožles, sviesto drožles, žemės riešutų sviestą ir sviestą.
Švelniai įmaišykite ryžių krispies dribsnius, kol jie tolygiai pasidengs šokolado mišiniu.
Sudėkite mini zefyrus ir švelniai išmaišykite, kad jie visiškai neištirptų.
Supilkite mišinį į paruoštą kepimo formą, tolygiai paskirstydami mentele.
Šaldykite mažiausiai 2 valandas arba kol sutvirtės.
Supjaustykite kvadratėliais ir patiekite.
Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve.
„Rocky Road“ barai
Patenkinkite savo smaližius su šiais nenugalimais Rocky Road barais! Šokoladinis, traškus ir su zefyru supakuotas geriausias skanėstas.
- 2 puodeliai pusiau saldžių šokolado drožlių
- 2 puodeliai sviesto traškučiai
- 1 puodelis kreminis žemės riešutų sviestas
- 1/2 puodelis nesūdyto sviesto
- 4 puodeliai Ryžių Krispies grūdai
- 4 puodeliai mini zefyrai
-
13 × 9 colių keptuvę ištepkite minkštu sviestu.
-
3 litrų puode ant vidutinės ugnies nuolat maišydami ištirpinkite šokolado drožles, sviesto drožles, žemės riešutų sviestą ir sviestą.
-
Švelniai įmaišykite ryžių krispies dribsnius, kol jie tolygiai pasidengs šokolado mišiniu.
-
Sudėkite mini zefyrus ir švelniai išmaišykite, kad jie visiškai neištirptų.
-
Supilkite mišinį į paruoštą kepimo formą, tolygiai paskirstydami mentele.
-
Šaldykite mažiausiai 2 valandas arba kol sutvirtės.
-
Supjaustykite kvadratėliais ir patiekite.
-
Likučius laikykite sandariame inde šaldytuve.