Cut-Out Sugar Cookies yra kažkas stebuklingo. Nesvarbu, ar kepate švenčių proga, gimtadienio vakarėliui ar tiesiog todėl, kad šie sviestiniai saldūs sausainiai įneša į virtuvę džiaugsmo ir kūrybiškumo.
Šie sausainiai sugrąžina tiek daug puikių vaikystės prisiminimų apie kepimą šventėms su mano močiute. Ir taip, aš žinau, kad neturėtumėte valgyti tešlos, bet aš vis tiek turiu paragauti tešlos, kol aš kepu.
Be to, juos nepaprastai smagu puošti!
Dalis „Cut-Out Sugar Cookies“ gaminimo smagumo yra tai, kad jie yra universalūs. Galite pritaikyti skonį, formas ir dekoracijas, kad tiktų bet kokiai progai.
Tai taip pat fantastiška veikla su vaikais ar draugais – visi mėgsta pasirinkti savo mėgstamas formas ir kūrybiškai kurti dizainą.
Be to, nėra nieko geresnio už ką tik iškeptų sausainių kvapą, užpildantį jūsų virtuvę dirbant.
Ir nepamirškime, koks nuostabus jų skonis! Dėl sviestinio sodrumo ir saldumo balanso šie sausainiai pasitenkina net prieš dekoruojant.
Ieškote įdomesnių kepimo projektų? Peržiūrėkite mano receptus Migdolų biskvitas ir klasika Šokoladiniai sausainiai kad kepimo įkvėpimas tęstųsi!
Taigi, nesvarbu, ar tai darote paprastai, ar viską renkatės su glaistu ir pabarstukais, skanus rezultatas bus garantuotas kiekvieną kartą.
Kas yra išpjauti cukriniai sausainiai?
Cut-Out Sugar Cookies yra smagi sausainių tešla, kurią galite iškočioti ir supjaustyti į visas formas su sausainių formelėmis.
Tešla yra labai paprasta, pagaminta iš pagrindinių elementų, tokių kaip sviestas, cukrus, kiaušiniai, miltai ir vanilės ar migdolų ekstrakto purslai.
Šie sausainiai puikūs dėl to, kaip gerai jie išlaiko formą kepdami, todėl puikiai tinka papuošti ir kurti linksmus, teminius sausainius šventėms, vakarėliams ar tiesiog tam, kad taip norisi!
Ingredientai
- Sviestas, suminkštintas
- Cukraus pudra
- Kiaušiniai
- Vanilės ekstraktas
- Migdolų ekstraktas
- Universalūs miltai
- Kepimo milteliai
- Druska
Kaip pasigaminti išpjaustytus cukrinius sausainius
Dideliame dubenyje sutrinkite minkštą sviestą ir cukrų iki šviesios ir purios masės (apie 2-3 minutes).

Įmuškite kiaušinį, vanilės ekstraktą ir migdolų ekstraktą. Maišykite, kol visiškai susimaišys.

Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.

Palaipsniui supilkite sausus ingredientus į šlapius ingredientus. Maišykite, kol susidarys minkšta tešla.

Uždenkite dubenį plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve bent 1-2 valandas (arba iki 2 dienų).
Šis veiksmas yra labai svarbus norint, kad sausainių formos kepant išliktų nepažeistos.

Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą maždaug ¼ colio storio.

Formoms iškirpti naudokite sausainių formeles.
Surinkite likučius, pervyniokite ir supjaustykite daugiau formų.

Padėkite juos ant paruoštų kepimo skardų maždaug 1 colio atstumu vienas nuo kito ir papuoškite pabarstukais.

Kepkite sausainius 8-10 minučių arba tol, kol kraštai tik pradės tapti auksiniai.
Leiskite sausainiams atvėsti ant kepimo skardos 5 minutes, tada perkelkite ant grotelių, kad visiškai atvėstų.

Mėgaukitės savo cukraus sausainiais!

Patarimai, kaip tobulai išpjauti sausainius
Kruopščiai atvėsinkite: Nepraleiskite atšaldymo žingsnio. Tai būtina norint išlaikyti ryškias formas.
Lengvai pabarstykite paviršių miltais: Per daug miltų kočiodami tešlą gali padaryti sausainius kietus. Naudokite tik tiek, kad nepriliptų.
Neperkepkite: Išėmus iš orkaitės cukriniai sausainiai turi būti šiek tiek blyškūs. Atvėsę jie sutvirtės.
Eksperimentuokite su skoniais: Migdolų ekstraktą pakeiskite citrinų arba pipirmėčių ekstraktu, kad gautumėte unikalų posūkį.

Iškirpti cukriniai sausainiai
Iškepkite gražius išpjaustytus cukrinius sausainius, kurie išlaiko formą ir nuostabaus skonio. Puikiai tiks papuošti per šventes ar bet kokias šventes!
- 1 puodelis 2 lazdelės nesūdyto sviesto, suminkštinto
- 1 puodelis cukraus pudros
- 1 didelis kiaušinis
- 1 ½ arbatinius šaukštelius vanilės ekstraktas
- ½ šaukštelis migdolų ekstraktas
- 3 puodeliai universalūs miltai
- ½ šaukštelis kepimo milteliai
- ½ šaukštelis druskos
-
Dideliame dubenyje sutrinkite minkštą sviestą ir cukrų iki šviesios ir purios masės (apie 2-3 minutes).
-
Įmuškite kiaušinį, vanilės ekstraktą ir migdolų ekstraktą. Maišykite, kol visiškai susimaišys.
-
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską.
-
Palaipsniui supilkite sausus ingredientus į šlapius ingredientus. Maišykite, kol susidarys minkšta tešla.
-
Uždenkite dubenį plastikine plėvele ir laikykite šaldytuve bent 1-2 valandas (arba iki 2 dienų).
-
Šis veiksmas yra labai svarbus norint, kad sausainių formos kepant išliktų nepažeistos.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
-
Ant lengvai miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą maždaug ¼ colio storio.
-
Formoms iškirpti naudokite sausainių formeles.
-
Surinkite likučius, pervyniokite ir supjaustykite daugiau formų.
-
Padėkite juos ant paruoštų kepimo skardų maždaug 1 colio atstumu vienas nuo kito ir papuoškite pabarstukais.
-
Kepkite sausainius 8-10 minučių arba tol, kol kraštai tik pradės tapti auksiniai.
-
Leiskite sausainiams atvėsti ant kepimo skardos 5 minutes, tada perkelkite ant grotelių, kad visiškai atvėstų.
-
Mėgaukitės savo cukraus sausainiais!