Kai buvau vaikas, pietūs mokykloje buvo daug geresni nei šiandien. Prisimenu, kad labai mėgau petražolių sviestu pateptas bulves ir dabar gaminu jas savo šeimai. Šį receptą taip lengva paruošti ir jis puikiai dera su bet kuo.

Jūsų paprastų, neįkvepiančių garnyrų dienos baigėsi. Šios petražolių sviesto bulvės suteikia skonio sprogimą, kuris bet kokį patiekalą paverčia gurmanišku potyriu. Ragaukite lydyto sviesto sodrumą, puikiai subalansuotą su sode šviežių petražolių gaivumu kiekviename kąsnyje.

Nesvarbu, ar patiekiate jas kaip priedą prie pagrindinio patiekalo, ar skanaujate kaip atskirą užkandį, mūsų petražolių sviesto bulvės garantuoja jūsų kulinarinę kelionę.

Kalbant apie paprastus, tačiau patenkinamus garnyrus, petražolėmis sviestinės bulvės yra klasika, kuri niekada neišeina iš mados.

Šis universalus receptas puikiai tinka savaitės vakarienei, šventinėms vaišėms ar bet kokiam patiekalui, kai reikia greitai ir skaniai papildyti stalą.

Petražolių sviestu pateptos bulvės puikiai dera su įvairiais patiekalais, tačiau kai kurie iš mano mėgstamiausių yra ant grotelių kepti kiaulienos kotletai, šašlykų kepsniai ir kaimiško stiliaus kiaulienos šonkauliukai.

Petražolių sviestu pateptos bulvės yra įrodymas, kad paprastumas dažnai lemia sočiausius patiekalus. Šis nesenstantis receptas yra lengvai paruošiamas, be galo universalus ir mėgstamas bet kokio amžiaus.

Nesvarbu, ar ruošiate jas šeimos vakarienei, ar šventiniam susibūrimui, šios sviestinės, žolelių bulvės tikrai patiks.

Kas yra petražolėmis sviestinės bulvės?

Petražolių sviesto bulvės yra patiekalas, paprastai patiekiamas kaip garnyras. Jį sudaro bulvės, virtos iki minkštos, sumaišytos su lydytu sviestu ir apibarstytos šviežiomis kapotomis petražolėmis.

Sviestas sustiprina natūraliai švelnų bulvių skonį, sukurdamas sodrų, burnoje tirpstantį skonį, o petražolės suteikia gaivaus aromato, kad subalansuotų sodrumą.

Tai paprastas, tačiau sotus patiekalas, puikiai derantis su įvairiais pagrindiniais patiekalais, todėl jis yra universalus pasirinkimas bet kokiam patiekalui.

Kodėl petražolėmis sviestinės bulvės?

Petražolių sviestu pateptos bulvės sujungia keletą kuklių ingredientų, kad sukurtų kažką stebuklingo. Štai keletas priežasčių, kodėl jie yra mėgstami daugiamečiai augalai:

  1. Paprastumas: Iš kelių ingredientų – bulvių, sviesto, petražolių ir prieskonių – šis patiekalas greitai paruošiamas.
  2. Universalumas: Nesvarbu, ar tiekite keptą vištieną, ant grotelių keptą kepsnį ar sotų daržovių troškinį, šios bulvės papildys beveik bet kurį pagrindinį patiekalą.
  3. Maistinė vertė: Bulvės yra geras vitamino C, kalio ir skaidulų šaltinis, o petražolės prideda vitamino K ir antioksidantų.
  4. Biudžetinis: Šis patiekalas yra prieinamas, todėl puikiai tinka pamaitinti minią nepažeidžiant banko.

Pasirinkta bulvių rūšis gali turėti įtakos. Petražolių sviestu pateptoms bulvėms geriausiai tinka vaškinės veislės, pvz., Yukon Gold, raudonos bulvės arba gabalėliai. Jų tvirta tekstūra gerai išsilaiko verdant ir mėtant, todėl sviestinė danga puikiai prilimpa prie kiekvieno kąsnio.

Ingredientai

  • Raudonos bulvės
  • Sviestas
  • Vanduo
  • Druska
  • Pipirai
  • Šviežios kapotos petražolės

Kaip pasigaminti petražolių sviesto bulves

Į vidutinį puodą įpilkite sviesto, vandens, druskos ir pipirų ir ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.

Lydytas sviestas

Bulves nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais.

Bulvės kubeliais

Sudėkite bulves į puodą, uždenkite ir virkite ant mažos ugnies 25–30 minučių, retkarčiais pamaišydami.

bulvės troškinamos

Nukelkite nuo ugnies, pabarstykite petražolėmis ir išmaišykite, kad susimaišytų.

bulvės virtos su petražolėmis

Perkelkite į serviravimo dubenį ir nedelsdami patiekite.

Petražolių sviesto bulvės

(Amazon filialų nuorodos) – Tai yra įrankiai, kuriuos naudoju gamindama šį receptą!

  • GreenPan padažo keptuvė Dėl sveikos nepridegančios GreenPan dangos gaminimas tampa greitas, o valymas yra dar lengvesnis.
  • Vidutinis Rosti dubuo Tai yra tas, kuris pavaizduotas šiame recepte. Man patinka mano Rosti dubenys, jie yra patvarūs, universalūs, neslidūs ir turi savo dangtelius. Šiuos dubenėlius naudoju beveik kiekvienam gaminimui.
  • Bambuko pjaustymo lentosLygios bambuko pjaustymo lentos nenublins jūsų peilių ir jas lengva pjauti.
Daugiau skanių receptų, kuriuos galite išbandyti

Ledų kūgiai

Kepsniai Shish Kabobs

Crème Brûlée

Maid-Rite sumuštiniai – Copycat

Saldžiarūgštė vištiena

Petražolių sviesto bulvės

Petražolių sviesto bulvės

Klasikinis garnyras, puikiai tinkantis prie bet kokio patiekalo. Petražolių sviestu pateptas bulves taip lengva pasigaminti iš kelių ingredientų.

Paruošimo laikas 15 minučių

Virimo laikas 30 minučių

Bendras laikas 45 minučių

Kursas Garnyras

Virtuvė Amerikos

  • 10 mažos raudonos bulvės
  • 1 puodelis sviesto
  • 4 šaukštai vandens
  • 1 šaukštelis druskos
  • 1 šaukštelis pipirų
  • 1 puodelis šviežių kapotų petražolių
  • Į vidutinį puodą įpilkite sviesto, vandens, druskos ir pipirų ir ištirpinkite sviestą ant vidutinės ugnies.

  • Bulves nulupkite ir supjaustykite ketvirčiais.

  • Sudėkite bulves į puodą, uždenkite ir virkite ant mažos ugnies 25–30 minučių, retkarčiais pamaišydami.

  • Nukelkite nuo ugnies, pabarstykite petražolėmis ir išmaišykite, kad susimaišytų.

  • Perkelkite į serviravimo dubenį ir nedelsdami patiekite.

raktinis žodis Petražolių sviesto bulvės





Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -