Aš visada mylėjau pyragus, ypač savo močiutės naminius pyragus, yra tiesiog kažkas labai paguodžiančio, kai dantys nuskendo į niūrų pyragą.
Tas turtingas, šokoladinis gėris jaučiasi kaip šiltas jūsų skonio pumpurų apkabinimas. Dabar įmeskite keletą baltojo šokolado drožlių su savo kreminiu, saldžiu vibracija, o jūs turite rimtai nenugalimą kombinaciją.
Maišant juos du, galite geriausius iš abiejų pasaulių – deep kakavos skonio su pieno saldumo popsais.
Tai puikus malonumas visiems, mėgstantiems desertą, kuris yra drąsus, bet vis tiek šiek tiek išgalvotas.
Praėjusią savaitę aš ieškojau saldaus užkandžio, kurį galėjau padaryti su ingredientais, kuriuos turėjau po ranka, nes Minesotoje buvo karšta šalta ir tikrai nenorėjau bėgti į parduotuvę.
Radau šį receptą „Hershey“ tinklalapyje, turėjau viską, ko man reikėjo, bet, žinoma, paskutinę minutę mano vyras nusprendė, kad man reikia pridėti ir keletą susmulkintų pekanų.
Nesvarbu, ar tai jauki naktis, vakarėlio desertas, ar saldus patiekalas, kuriuo galima pasidalyti, baltojo šokolado drožlių pyragaičiai yra universalus ir minios malonus pasirinkimas.
Su savo fudgu baze ir kreminiais baltojo šokolado popso popsiniais jie privalo tapti nauju mėgstamiausiu jūsų deserto repertuare.
Nesvarbu, ar kepate miniai, ar gydote save, šis receptas tikrai bus hitas.
Taigi patraukite savo ingredientus, pašildykite tą orkaitę ir pasiruoškite sukurti patiekalą, kurį visi pamėgs.
Laimingo kepimo!
Sėkmės patarimai:
- Negalima per daug: Derindami šlapius ir sausus ingredientus, sumaišykite, kol tik sujungsite, kad būtų išvengta tvirtų pyragų.
- Tinkinkite lustus: Sukeiskite arba sumaišykite baltojo šokolado drožles su tamsiu, pienu ar net žemės riešutų sviesto drožlėmis.
- Pridėkite papildomos nuojautos: Drizzle išlydytą baltąjį šokoladą ant atvėsintų pyragaičių arba pabarstykite juos žiupsneliu jūros druskos, kad gurmaniškas prisilietimas.
- Išjunkite savo keptuvę: Naudodami pergamento popierių keptuvei linijuoti, užtikrinamas lengvai pašalinimas ir valymas.
- Patikrinkite anksti:
Kas yra baltojo šokolado drožlių pyragaičiai?
Baltojo šokolado drožlių pyragaičiai yra žavus klasikinių pyragų posūkis. Jie pasižymi ta pačia turtinga, niūri tekstūra, tačiau joje yra Baltojo šokolado drožlės Dėl kreminio, saldaus skonio kontrasto.
Skirtingai nuo tradicinių pyragų, kurie paprastai priklauso nuo tamsių ar pieno šokolado skonių, šie pyragaičiai maišo kakavos turtingą tešlą su baltojo šokolado sprogimais.
Jie taip pat gali būti modifikuoti, kad pasilenktų link blondinės bazės (vanilės ir rudojo cukraus) su baltojo šokolado drožlėmis, kad būtų lengvesnis skonis, arba laikomi tradiciniais su šokolado pyrago baze, kurioje yra žetonų kaip akcento.
Šie patiekalai yra puikus derinys Dekadencija ir pusiausvyrapatrauklūs ir šokolado, ir baltojo šokolado mėgėjams!
Ingredientai
- Kiaušiniai
- Sviestas, ištirpęs
- Universalūs miltai
- Kepimo milteliai
- Baltojo šokolado drožlės
- Granuliuotas cukrus
- Vanilės ekstraktas
- Kakavos milteliai
- Druska
- Pekano riešutai, susmulkinti
Kaip pasigaminti baltojo šokolado drožlių pyragaičius
.
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F. Tepkite 13x9x2 colių kepimo keptuvę.

Plakite kiaušinius dideliame dubenyje iki putplasčio.

Palaipsniui plakite cukraus.

Sumaišykite sviesto ir vanilės ekstrakte.

Išmaišykite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir druską.

Palaipsniui įpilkite sausų ingredientų prie šlapių ingredientų, maišydami, kol tik susimaišys.
Venkite per daug, kad pyragaičiai būtų švelnūs.

Švelniai sulankstykite baltojo šokolado drožlėse ir susmulkintus pekano riešutus, užtikrindami, kad jie būtų tolygiai paskirstomi.

Supilkite tešlą į paruoštą keptuvę ir paskirstykite ją tolygiai.

Kepkite 30–35 minutes arba tol, kol į centrą įdėtas dantų krapštukas pasirodys su keliais drėgnais trupiniais.

Leiskite „Brownies“ visiškai atvėsti ant aušinimo stovo.

Supjaustykite į strypus ir patiekite!


Baltojo šokolado drožlių pyragaičiai
Pasimėgaukite turtingu ir dekadentišku baltojo šokolado drožlių pyragų skoniu. Šis dangiškas skanėstas puikiai tinka patenkinti jūsų saldų dantį.
- 4 Kiaušiniai
- 1 – 1/4 puodelis granuliuotas cukrus
- 1/2 puodelis sviestas 1 lazda, ištirpusi
- 2 TSP Vanilės ekstraktas
- 1 – 1/3 puodeliai universalūs miltai
- 2/3 puodelis Kakavos milteliai
- 1 TSP Kepimo milteliai
- 1/2 TSP druska
- 2 puodeliai Baltojo šokolado drožlės 12 uncijų Pkg.
- 1/4 puodelis pekano riešutai susmulkinti
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F. Tepkite 13x9x2 colių kepimo keptuvę.
-
Plakite kiaušinius dideliame dubenyje iki putplasčio.
-
Palaipsniui plakite cukraus.
-
Sumaišykite sviesto ir vanilės ekstrakte.
-
Išmaišykite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir druską.
-
Palaipsniui įpilkite sausų ingredientų prie šlapių ingredientų, maišydami, kol tik susimaišys.
-
Venkite per daug, kad pyragaičiai būtų švelnūs.
-
Švelniai sulankstykite baltojo šokolado drožlėse ir susmulkintus pekano riešutus, užtikrindami, kad jie būtų tolygiai paskirstomi.
-
Supilkite tešlą į paruoštą keptuvę ir paskirstykite ją tolygiai.
-
Kepkite 30–35 minutes arba tol, kol į centrą įdėtas dantų krapštukas pasirodys su keliais drėgnais trupiniais.
-
Leiskite „Brownies“ visiškai atvėsti ant aušinimo stovo.
-
Supjaustykite į strypus ir patiekite!