Šiltą dieną nėra nieko panašaus į naminių mėtų šokolado drožlių ledų šaukštą – arba tikrai bet kurią dieną!
Dėl vėsios, kreminės tekstūros kartu su sodriais šokolado gabaliukais ir gaivinančiu mėtų skoniu tai yra klasikinis mėgstamiausias.
Be to, padarydami jį nuo nulio, galite pritaikyti skonį ir ingredientus pagal savo skonį. Jei esate šių ikoniškų ledų gerbėjas, esate gydomas!
Esu tikrai apsėstas gaminti ledus su savo „KitchenAid“ ledų gamintoju.
Kiekvieną savaitgalį gaminu kitokį ledų skonį, kad tik išbandyčiau ką nors naujo, tai tiesiog labai smagu!
Patiekite naminius ledus vafliniais kūgiais, viršuje juos su karštu fudge arba sumuštiniu tarp dviejų sausainių arba nenugalimo ledų sumuštinio.
Šie ledai yra nepaprastai gaivus būdas suvynioti kepsnių „Shish“ ar keptų kiaulienos kotletų vasaros vakarienę – viryklę, kreminę ir supakuotą tik tinkamu mėtų šviežumo ir sodraus šokolado mišiniu.
Šie lengvai pagaminami, skaniai kreminiai mėtų šokolado drožlių ledai greitai taps mėgstamiausiais jūsų namuose.
Pabandykite ir praneškite man, kaip tai pasirodo!
Patarimai geriausiems mėtų šokolado drožlių ledams
- Naudokite aukštos kokybės mėtų ekstraktą – Venkite dirbtinių skonių gryno, šviežio skonio.
- Smulkiai supjaustykite šokoladą – Tai užtikrina tolygų šokolado pasiskirstymą kiekviename kąsnyje.
- Įsitikinkite, kad ledų gamintojo dubuo yra visiškai užšaldytas – Užšaldykite jį mažiausiai 24 valandas, prieš naudodami geriausius rezultatus.
- Išbandykite įvairius šokoladus -Tamsus, pusiau saldus ar net baltasis šokoladas gali pridėti unikalų posūkį.
Kas yra „Mint Chocolate Chip“ ledai?
Mėtų šokolado drožlių ledai yra klasikinis, gaivus šaldytas desertas, pagamintas iš kreminės mėtų skonio pagrindo ir šokolado gabalėliai, sumaišyti.
Paprastai jis turi šviesiai žalią spalvą, nors kai kurios versijos yra baltos.
Mėtų skonis yra iš gryno mėtų ekstrakto, o šokoladas gali būti traškučių, drožlių ar gabalų pavidalu.
Žmonės mėgsta šį skonį dėl vėsaus, šiek tiek saldaus skonio ir turtingo šokolado kontrasto.
Tai mėgstamiausias ledų parduotuvėse ir smagus malonumas, kurį reikia gaminti namuose!
Ingredientai
- Sunkus kremas
- Pienas
- Granuliuotas cukrus
- Grynas mėtų ekstraktas
- Druska
- Šokolado gabaliukai
- Žaliojo maisto dažymas (neprivalomas)
Kaip pasigaminti mėtų šokolado drožlių ledų
Dideliame maišymo dubenyje išplakite sunkų kremą, nenugriebtą pieną, cukrų, mėtų ekstraktą, žaliojo maisto dažymą ir druską, kol cukrus ištirps.

Norėdami gauti geriausią skonį, uždenkite ir atšaldykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, geriausia per naktį.

Supilkite atšaldytą mišinį į savo ledų gamintoją ir sudėkite pagal gamintojo instrukcijas.
Paprastai tai trunka 20-25 minutes.

Per pastarąsias 5 minutes kankinimo minutes palaipsniui įpilkite mini šokolado drožlių arba smulkiai supjaustytą šokoladą.
Tai užtikrina, kad jie būtų tolygiai paskirstomi.

Ledus perkelkite į hermetišką indą ir užšaldykite mažiausiai 2–3 valandas, kad prieš patiekdami sutvirtintumėte.

Įtraukite į dubenėlius ar kūgius ir mėgaukitės savo „Mint Chocolate Chip“ ledais!

Bestseleris Nr. 1

Bestseleris Nr. 2

Bestseleris Nr. 3


Mėtų šokolado drožlių ledai
Mėgaukitės galutiniu patiekalu su naminiais mėtų šokolado drožlių ledais. Sužinokite, kaip padaryti šį ikoninį desertą namuose.
- 2 puodeliai Sunkus kremas
- 1 puodelis nenugriebtas pienas
- ¾ puodelis granuliuotas cukrus
- 1 šaukštelis Grynas mėtų ekstraktas
- Keli lašai žaliojo maisto dažymo neprivaloma
- ¾ puodelis Smulkintas tamsus arba pusiau saldus šokoladas
-
Dideliame maišymo dubenyje išplakite sunkų kremą, nenugriebtą pieną, cukrų, mėtų ekstraktą, žaliojo maisto dažymą ir druską, kol cukrus ištirps.
-
Norėdami gauti geriausią skonį, uždenkite ir atšaldykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, geriausia per naktį.
-
Supilkite atšaldytą mišinį į savo ledų gamintoją ir sudėkite pagal gamintojo instrukcijas.
-
Paprastai tai trunka 20-25 minutes.
-
Per pastarąsias 5 minutes kankinimo minutes palaipsniui įpilkite mini šokolado drožlių arba smulkiai supjaustytą šokoladą.
-
Tai užtikrina, kad jie būtų tolygiai paskirstomi.
-
Ledus perkelkite į hermetišką indą ir užšaldykite mažiausiai 2–3 valandas, kad prieš patiekdami sutvirtintumėte.
-
Įtraukite į dubenėlius ar kūgius ir mėgaukitės savo „Mint Chocolate Chip“ ledais!
Susijęs
Atraskite daugiau iš
Prenumeruokite, kad gautumėte naujausius pranešimus, išsiųstus į jūsų el. Laišką.