Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.

Kiniškai virta vištiena yra paprastas, jaukus ir supakuotas skonio. Tai trunka tik mažiau nei 15 minučių, ir viskas susideda iš ingredientų, tokių kaip imbieras, goji uogos ir vyno vynas. Aš pridėjau vaizdo vadovą ir patarimus, kaip įsitikinti, kad vištiena kiekvieną kartą išlieka sultinga ir švelni.

Kiniškai garuojama vištienos krūtinėlė

Niekada nepamiršiu stebėti, kaip mama gamina garuojamą vištieną mūsų jaukioje virtuvėje. Kai imbiero ir šukių aromatas užpildė orą, ji man parodė, kaip paprasti ingredientai gali virsti kažkuo tikrai ypatingu. „Taip mes parodome meilę, nesakydami nė žodžio“, – visada sakydavo ji.

Tai Kiniškai garuojama vištienos krūtinėlė Receptas yra tas pats patiekalas, kuris metų metus buvo mano namuose. Kukurūzų krakmolo marinatas garantuoja sultingą, švelnią vištieną kiekvieną kartą, o „Goji“ uogos prideda tik tinkamą saldumo prisilietimą – tai, ką mano vaikas be galo myli. Tai patogus, maitinantis valgis, lengvai gaunamas, puikiai tinkantis užimtoms savaitės naktims arba kai jums reikia greito, tenkinančio patiekalo.

Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanių kinų receptų, patikrinkite mano sezamo aliejaus vištieną ir tris puodelius vištieną!


Kodėl šis receptas veikia taip gerai

Sveika kinų virta vištiena su šiitake grybais ir goji uogomis, patiekiama su dubeniu ryžių.Sveika kinų virta vištiena su šiitake grybais ir goji uogomis, patiekiama su dubeniu ryžių.
  • Pagamintas per mažiau nei 15 minučių. Praleiskite paėmimą ir gaukite naminį, kvapnų patiekalą greičiau, nei galite laukti pristatymo.
  • Kiekvieną kartą drėgna ir švelni vištiena. Kukurūzų krakmolo marinatas daro stebuklus, kad vištiena būtų sultinga ir puikiai paruošta.
  • Sveikas, neriebus maisto gaminimas. Vištienos garuojant ji yra švelni ir sultinga be jokių pridėtų aliejaus, todėl ji tampa lengvu, tačiau tenkinančiu variantu.

Ingredientai, kurių jums reikės

Kinijos virtos vištienos ingredientai.Kinijos virtos vištienos ingredientai.

Norėdami gauti išsamią informaciją apie kiekvieną ingredientą, peržiūrėkite recepto kortelę įrašo apačioje.

Pakaitalai

  • Šaoksinis vynas – jei jo neturite, sausas šeris yra puikus pakaitalas. Ir jei norėtumėte praleisti alkoholį, tiesiog naudokite šiek tiek ryžių acto su žiupsneliu cukraus, kad gautumėte tą patį skonio pusiausvyrą.
  • „Goji“ uogos – jei to neturite, tiesiog praleiskite jį – patiekalas vis tiek skonis bus nuostabus.
  • „Shiitake“ grybai – mygtukų grybai ar austrių grybai puikiai veikia kaip pakaitalai. Ir jei naudojate džiovintą šiitake, nemeskite mirkymo skysčio-išsaugokite jį maišant ar sriubas!


Kiekvieną kartą tobulos virtos vištienos paslaptys

  • Tas šaukštelis kukurūzų krakmolo yra skirtas ne tik sutirštėjimui – tai sudaro apsauginį sluoksnį, kuris išlaiko vištieną šilkinį ir švelnų. Ši „aksomo“ technika, kurią naudoja „Cantonese Chefs“, yra Raktas siekiant užkirsti kelią sausumui.
  • „Goji“ uogos atlieka dvigubą pareigą. Jie prideda spalvą ir išleidžia subtilų saldumą, kuris subalansuoja sojos padažą. Kad jie būtų švelnūs, 5 minutes pamirkyti juos šaltame vandenyje Norėdami išvengti odinės tekstūros.
  • Įsitikinkite, kad jūsų garlaivis yra a riedėjimo virtuvė Prieš pridėdami plokštelę. Silpna garas = guminė vištiena.
  • Nustatykite laikmatį 8 minutės (už 1 colio gabalus). Vištiena gali atrodyti šiek tiek nepakankamai, kai ją išimsite – štai gerai! Likusi šiluma užbaigs ją virimo metu, neišdžiūrus. Jei lauksite, kol jis bus visiškai paruoštas, jis bus sausas patiekiant laiką.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu vietoj vištienos krūtinėlės naudoti vištienos šlaunis?

Taip. Šlaunys išlieka sultingi ir gali valdyti 10–12 minučių garuos. Tiesiog įsitikinkite, kad jie visi supjaustomi maždaug 1 colio storio, kad būtų galima net virimo metu.

Ar galiu garuoti šią vištieną įprastame puode, jei neturiu garlaivio?

Vietoj to galite naudoti įprastą puodą. Padėkite vištieną ant karščiui atsparios plokštelės, tada padėkite ją ant trigubos arba apversto dubenėlio, kad ji būtų virš vandens. Tvirtai uždenkite puodą, kad būtų užtikrintas pastovus garas per visą virimo procesą.

Kaip sužinoti, kada tai padaryta be perviršio?

Išbandykite peilio testą: Įdėkite galiuką į storiausią dalį. Sultys dažniausiai turėtų būti skaidrios su rožinės spalvos užuomina, ir jos taps visiškai skaidrūs, kai jos ilsisi.

Koks yra geriausias būdas pakartoti likusius?

Garuokite 2–3 minutes, kad švelniai pakartotinai pašildytumėte – mikroelementas gali padaryti vištieną kietą. Man patinka susmulkinti bet kokius šaltus likusius į „Congee“ ar makaronų sriubą greitam, jaukiam patiekalui.

Kiek kalorijų vienai porcijai?

Šis receptas yra 155 kalorijos vienai porcijai.

Kiniškai garinta vištienos krūtinėlė, patiekiama virš baltųjų ryžių.Kiniškai garinta vištienos krūtinėlė, patiekiama virš baltųjų ryžių.

Ką tarnauti su šiuo receptu

Norėdami gauti lengvą ir sveiką savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus:

Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.


Kiti kinų receptai, kurie jums gali patikti

Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.Šviežiai iškepta menkės filė su prieskonių pluta ant plokštelės, papuošti citrinų griežinėliais ir žolelėmis.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

  • Marinuokite vištieną su vynu, baltaisiais pipirais, austrių padažu ir kukurūzų krakmolu.

  • Užveskite savo garlaivį į riedėjimą. Perkelkite marinuotą vištieną į lėkštę, paskirstykite ją į vieną sluoksnį, tada viršuje su imbieru, goji uogomis, grybais ir sojos padažu.

  • Garinkite vištieną 8 minutes. Papuoškite šukutėmis ir nedelsdami patiekite.

  • Tas šaukštelis kukurūzų krakmolo yra skirtas ne tik sutirštėjimui – tai sudaro apsauginį sluoksnį, kuris išlaiko vištieną šilkinį ir švelnų. Ši „aksomo“ technika, kurią naudoja „Cantonese Chefs“, yra Raktas siekiant užkirsti kelią sausumui.
  • „Goji“ uogos atlieka dvigubą pareigą. Jie prideda spalvą ir išleidžia subtilų saldumą, kuris subalansuoja sojos padažą. Kad jie būtų švelnūs, 5 minutes pamirkyti juos šaltame vandenyje Norėdami išvengti odinės tekstūros.
  • Įsitikinkite, kad jūsų garlaivis yra a riedėjimo virtuvė Prieš pridėdami plokštelę. Silpna garas = guminė vištiena.
  • Nustatykite laikmatį 8 minutės (už 1 colio gabalus). Vištiena gali atrodyti šiek tiek nepakankamai, kai ją išimsite – štai gerai! Likusi šiluma užbaigs ją virimo metu, neišdžiūrus. Jei lauksite, kol jis bus visiškai paruoštas, jis bus sausas patiekiant laiką.

Tarnavimas: 3žmoniųAr Kalorijos: 155KcalAr Angliavandeniai: 4gAr Baltymas: 23gAr Riebumas: 4gAr Sočiųjų riebalų: 1gAr Polinesočiųjų riebalų: 1gAr Mononesočiųjų riebalų: 1gAr Trans riebalai: 0,01gAr Cholesterolis: 64mgAr Natris: 556mgAr Kalis: 452mgAr Pluoštas: 1gAr Cukrus: 0,2gAr Vitaminas A: 70IuAr Vitaminas C: 2mgAr Kalcis: 16mgAr Geležis: 1mg

Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.



Source link

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -