Vasara Minesotoje reiškia rabarbarą, atrodo, kad beveik kiekviename kieme čia yra rabarbarų pleistras. Jei jūsų kieme nėra tokio, tikėtina, kad jūsų kaimynų kieme yra keletas. Kai buvau vaikas, buvo visiškai normalu paimti porą rabarbarų stiebų ir nugrimzti galus į cukraus lėkštę, kol mes žaidėme lauke.

Kai radau šį rabarbarų receptą aukštyn kojomis tortu knygoje Puikūs rabarbarų receptai Tai privertė susimąstyti apie savo močiutę kepti rabarbarais ir nusprendžiau pabandyti tai padaryti. Aš myliu saldų ir raugintą rabarbarų, bet sumaišius jį su šia nuostabia pyrago tešla, jis tiesiog tirpsta jūsų burnoje.

Mačiau receptus, skirtus pyragams su rabarbarais ir pyrago mišiniu, kuriuos vis dar galiu išbandyti ateityje, tačiau niekas nepralenkia naminio pyrago tešlos skonio.

Aš vis dar turiu daug daugiau rabarbarų šiais metais ir pora naujų rabarbarų kulinarinių knygų, todėl esu tikra, kad pasidalinsiu daugiau receptų. Man tiesiog patinka, kad galite paimti paprastą augalą, augantį savo kieme, ir paversti jį tiek daug puikių desertų ar užkandžių!

Nesivaržykite pasidalyti mėgstamais rabarbarų receptais ar prisiminimais žemiau esančiuose komentaruose.

Kas yra rabarbarų apverstas pyragas?

Rabarbarų apverstas pyragas yra puikus desertas, kuriame rabarbarai dedami kepimo keptuvės apačioje prieš tešlą.

Tai siūlo unikalų skonių derinį, o rabarbarų raugumas puikiai subalansuoja torto saldumą. Tai patrauklus tiek akių, tiek skonio pumpurų malonumas, kuris yra puikus desertas bet kuriai progai.

Ingredientai

  • Sviestas
  • Rudas cukrus
  • Švieži rabarbarai
  • Cukrus
  • Daržovių aliejus
  • Kiaušinis
  • Universalūs miltai
  • Kepimo milteliai
  • Druska
  • Pienas

Kaip padaryti rabarbarų aukštyn kojom pyragą

Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F. Sviestą ištirpinkite 9-13 colių kepimo keptuve arba 9 colių apvalioje kepimo keptuvėje.

Pabarstykite rudąjį cukrų, tada tolygiai ant sviesto tolygiai rabarbarai.

Norėdami pasidaryti tešlą, dideliame dubenyje sumaišykite cukrų ir aliejų. Mušti kiaušinyje.

Vidutinio dydžio dubenyje susmulkinkite miltus, kepimo miltelius ir druską.

Miltų mišinį įmaišykite į cukraus mišinį pakaitomis su pienu, pridėdami maždaug trečdalį miltų ar pieno vienu metu.

Supilkite tešlą ant rabarbarų.

Kepkite pyragą nuo 40 iki 45 minučių.

Atvėsinkite ant vielos lentynos.

Atsargiai pasukite pyragą ant porcijos lėkštės. Patiekite su kremu, jei norite.

(„Amazon“ filialų nuorodos)- tai yra įrankiai, kuriuos naudoju kurdamas šį receptą!

  • „KitchenAid Go ™“ belaidis rankinis maišytuvas – Sukurtas su galingu įkraunama ličio jonų akumuliatoriumi, naujas belaidis rankinis maišytuvas suteikia optimalų vykdymo laiką ir našumą, todėl galite virti visur, kur*, kad ir ką pasirinktumėte.
  • „Pyrex Glass“ maišymo dubuo – „Pyrex Glass“ maišymo dubenyje yra patogu laikyti šaldytuve ir šaldiklyje, kai reikia užšaldyti turinį arba išlaikyti jį šviežią.
  • Puikūs rabarbarų receptai – Rabarbarai yra skanūs per pusryčius, priešpiečius ir vakarienę bei pyragai, duonos, desertų, uogienių ir dar daugiau. Ir nesunku augti ir tvirti. Šiame biuletenyje rasite ekspertų patarimų, kaip auginti ir pirkti rabarbarų, taip pat 38 šviežius ir skanius receptus, kurie įkvėps jus kūrybiškai naudoti rabarbarai. Taigi paimkite kelis stiebus ir gaminkite maistą ir valgykite!
  • „Wilton“ kepimo keptuvėŠi nelipimo kepimo keptuvė puikiai tinka gaminti pyragus, pyragus, cinamono ritinius ir dar daugiau, ir jie turi savo dangtį.
  • Silikono maišymo šaukštas– Puikūs šaukštai, kad jūsų neliptų keptuvių nebūtų.
  • „Le Creuset“ nerick metalo kepinių vėsinimo stovas – Greitai atvėsinkite keptus skanėstus ant nelimpos aušinimo stovo arba naudokite jį kepimui ir skrudinimui. Novatoriška silikono danga užtikrina lengvai išlaisvinimą ir be vargo valymą.

Bestseleris Nr. 1

„KitchenAid GO ™“ belaidis rankinis maišytuvas - pridedamas akumuliatorius, khmr762

Bestseleris Nr. 2

„Pyrex Prepware 2-1/2-Quart“ stiklo maišymo dubuo

Bestseleris Nr. 3

Rabarbarai: 50 išbandytų ir tikrų receptų („Nature“ mėgstamiausias maisto produktas virėjas ...

Bestseleris Nr. 4

„Wilton“ receptas Dešinys

Rhubarbas-Upside-Down-Cake-1

Rabarbarai aukštyn kojomis

Pasiruoškite patenkinti savo saldų dantį šiuo nenugalimo rabarbarų aukštyn kojomis torto receptu. Šis desertas kepamas iki tobulumo su šviežiais rabarbarais, šis desertas yra būtinas bandymas.

Prep laikas 20 minutės

Virkite laikas 45 minutės

Aušinimo laikas 1 valanda

Bendras laikas 2 valandos 5 minutės

Kursas Desertas

Virtuvė Amerikos

  • 2 šaukštai sviestas
  • 1 puodelis Rudas cukrus
  • 2 puodeliai supjaustytas šviežių rabarbarų
  • 1 puodelis cukrus
  • ¼ puodelis daržovių aliejus
  • 1 kiaušinis
  • 2 puodeliai išsijuoti miltai
  • šaukšteliai Kepimo milteliai
  • ½ šaukštelis druska
  • 1 puodelis pienas
  • Kremas arba plakta grietinėlė neprivaloma

  • Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F. Sviestą ištirpinkite 9-13 colių kepimo keptuve arba 9 colių apvalioje kepimo keptuvėje. Pabarstykite rudąjį cukrų, tada tolygiai ant sviesto tolygiai rabarbarai.

  • Norėdami pasidaryti tešlą, dideliame dubenyje sumaišykite cukrų ir aliejų. Mušti kiaušinyje.

  • Vidutinio dydžio dubenyje susmulkinkite miltus, kepimo miltelius ir druską.

  • Miltų mišinį įmaišykite į cukraus mišinį pakaitomis su pienu, pridėdami maždaug trečdalį miltų ar pieno vienu metu.

  • Supilkite tešlą ant rabarbarų. Kepkite pyragą nuo 40 iki 45 minučių. Atvėsinkite ant vielos lentynos.

  • Atsargiai pasukite pyragą ant porcijos lėkštės. Patiekite su kremu, jei norite.

Raktinis žodis Rabarbarai aukštyn kojomis


Atraskite daugiau iš

Prenumeruokite, kad gautumėte naujausius pranešimus, išsiųstus į jūsų el. Laišką.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -