Šis medaus Gochujango vištienos receptas pagyvins jūsų patiekalą paryškintu ir pikantiškais skoniais. Aš apjuosiu vištienos krūtinėlės griežinėlius, kad jos išliktų sultingi ir švelnūs, tada įpilkite umami ir švelnios šilumos su saldžia korėjietiška čili pasta.

Korėjos virtuvė yra labai populiari Japonijoje, o mano pačios šeima dievina drąsų ir pikantišką skonį. Štai kodėl aš visada turiu kubilą korėjiečių fermentuotos čili pastos į šaldytuvą Medaus gochujang vištiena receptas. Aš jums parodysiu, kaip aš išlaikau švelnią vištienos krūtinėlę ir sultingą, tuo pačiu pridedant įdomų saldžių, umami ir aštrių skonių derinį.

Jei jums patinka vištiena, išbandykite mano keptą vištienos katsu, vištienos teriyaki ir vištienos tempura receptus šalia!

Balta lėkštė, kurioje yra medaus gochujang vištienos, apibarstytos sezamo vištiena, patiekiama ant žalių salotų.

Kodėl man patinka šis receptas

  • Lieknos, bet patenkinančios – Šis patiekalas yra maistingas ir užpildytas be odos vištienos krūtinėle, kurioje yra mažai riebalų, tačiau baltymų yra daug.
  • Kiekvieno įkandimo skonio pakuotės – skonio – Mano šeima mėgsta korėjiečių prieskonius, todėl šiame recepte aš panaudojau laimėtą čili pastos, medaus ir česnako kombinaciją.
  • Greitas ir lengvas – Jis yra paruoštas patiekti per 20 minučių, o valymas yra vėjas, nes jis gaminamas tik vienoje keptuvėje. Net mano sūnus gali sujungti šį patiekalą įtemptą savaitės naktį.
  • Biudžetas draugiškas – Šis receptas labai priklauso nuo sandėliuko ingredientų, kuriuos jau galite turėti po ranka. Kai vištienos krūtinėlė yra vienintelis šviežias ingredientas, tai lengva ant piniginės.
Balta lėkštė, kurioje yra medaus gochujang vištienos, apibarstytos sezamo vištiena, patiekiama ant žalių salotų.

Medaus gochujang vištienos ingredientai

  • Be kaulų, be odos vištienos krūtinėlė
  • Gochujang (korėjietiška čili pasta)
  • Mielasis
  • MIRIN
  • Sojos padažas
  • Česnako skiltelės
  • Košerinė druska ir šviežiai malti juodieji pipirai
  • Bulvių krakmolas – arba kukurūzų krakmolas
  • Neutralus aliejus
  • Skrudintos baltos sezamo sėklos (garnyrui)

Raskite Spausdinamas receptas Su matavimais žemiau.

Pereikite prie recepto

Pakaitalai

  • Vištienos krūtinėlė: Vietoj odos be odos be odos gali naudoti vištienos šlaunis. Virimo metu užtruks ilgiau, todėl atitinkamai sureguliuokite virimo laiką.
  • Gochujang: Šią korėjietišką čili pastą įeina raudonos čili paprikos, glotnūs ryžiai, fermentuotos sojos pupelės ir druska. Šilumos lygis skiriasi, todėl naudokite švelnų tipą, jei norite mažiau aštraus. Galite rasti standartinį gochujang ir švelnus Gochujangas „Amazon“ ir Korėjos ar Azijos maisto prekių parduotuvėse. Kai kuriuose nėra glitimo, jei juose nėra miežių salyklo, todėl patikrinkite ingrediento etiketę.
  • Mielasis: Vietoj medaus galite naudoti savo saldiklio pasirinkimą. Saldumas padeda atsverti čili pastos smaigalį, todėl nerekomenduoju jo palikti.
  • Mirin: Jei nerandate, išbandykite mano patogų pakeitimą 1 šaukštu mirin. Tiesiog sumaišykite 1 šaukštą (arba vandens) + 1 šaukštelio cukraus. Skonis nėra tas pats, tačiau jis yra artimas.
  • Sojos padažas: Naudokite „Tamari“ sojos padažą be glitimo.
  • Bulvių krakmolas: Jei jo neturite, naudokitės kukurūzų krakmolu.
Balta lėkštė, kurioje yra medaus gochujang vištienos, apibarstytos sezamo vištiena, patiekiama ant žalių salotų.

Kaip pasigaminti medaus gochujang vištieną

Paruošimas

1 žingsnis – Sumaišykite padažą. Sumaišykite gochujang, medų, mirin ir sojos padažą mažame dubenyje ir atidėkite. Padėkite česnaką ir atidėkite.

2 žingsnis – paruoškite vištieną. Supjaustykite jį į plokščius, kvadratinius gabalus ir pagardinkite druska ir pipirais. Dulkės su bulvių krakmolu.

Virimas

3 žingsnis – Sear. Kepkite pusę vištienos keptuvėje arba wok 3 minutes, kol susidarys auksinė rudos spalvos pluta, tada 2 minutes pakelkite kitą pusę. Nuimkite į dėklą. Pakartokite su antrąja partija.

4 žingsnis – pakepinkite česnaką. Kai jis tampa kvapnus, įpilkite vištienos atgal į keptuvę ir išmeskite ją su česnaku.

5 žingsnis – įpilkite padažo. Išmaišykite, kai paduodate padažą ant troškimo. Kai jis burbuliuoja ir vištiena yra gerai padengta, išjunkite ugnį.

Surinkti

6 žingsnis – plokštelė ir patiekite. Perkelti į patiekalų patiekalą; Aš naudojau „Rinka“ gėlių salotų lėkštę iš JOC prekių. Papuoškite sezamo sėklomis ir mėgaukitės.

Balta lėkštė, kurioje yra medaus gochujang vištienos, apibarstytos sezamo vištiena, patiekiama ant žalių salotų.

Nami recepto patarimai

  • Iškirpkite vištieną plokščiais kvadratais – Sukurkite plonesnius tolygaus storio gabalus su atviro paviršiaus plotu. Aš tai padariau pakreipdamas peilį atgal ir pjaustydamas kampu, naudodamas Sigigiri Japonijos pjaustymo technika. Tokiu būdu gabalai virti tolygiai ir tokiu pat greičiu, taigi nieko nevirs.
  • Dulkės lengvai su bulvių krakmolu – Tai užfiksuoja sultis ir pagardus. Aš viską purtausi savo mėgstamame nerūdijančio paruošimo dėkle tobulai šviesiai dangai. Įsitikinkite, kad nuvalykite bet kokį perteklių, kuris gali sugadinti vištienos tekstūrą.
  • Virkite vištieną partijomis – Norėdami išvengti keptuvės sutelkimo, pirmiausia kepiu pusę vištienos, tada išimu ją ir iškepiu likusią pusę. Tai padeda vištienos paieškai tolygiai ir sukurti gražią plutą.
  • Sear, kol beveik iškeps – Vištienos krūtinėlė tik trumpai virs, kai mėtydamasis su padažu, todėl ji turėtų būti dažniausiai virta, kai baigsite.
  • Nuvalykite keptuvę po to, kai Prieš pridedant padažo, man patinka valyti maisto daleles ir tepalą popieriniu rankšluosčiu. Tai padeda išlaikyti sklandų ir blizgantį.
  • Įpilkite vandens purslų, kad atlaisvintumėte padažą – Nebent jūs naudojate nelipę keptuvę, padažas gali prilipti prie keptuvės. Jei taip atsitiks, man patinka pridėti šiek tiek vandens, kad jį atlaisvinčiau. Siekite tolygiai pastatyti vištieną, kuris yra lengvas, blizgus padažas.

Variacijos ir pritaikymai

  • Pasikeiskite baltymais. Naudokite šį saldų aštrų prieskonį ant keptų krevečių, plonai supjaustytos kiaulienos ar švelnios supjaustytos jautienos.
  • Įpilkite daržovių. Norėdami gauti papildomo traškumo ir pluošto, įpilkite saldžių raudonųjų paprikų, morkų, pupelių daigų, grybų ar žalių kopūstų.
  • Naudokite daugiau aromatinių medžiagų. Išbandykite supjaustytus svogūnus, žalius svogūnus/šukutes, česnako česnakus (Nira japonų kalba) ir netgi tarkuotas šviežias imbieras.
  • Padarykite tai vegetarišką. „Sear“ kubeliai tvirto tofu arba storų grybų, skirtų augaliniam variantui.
  • Dulkskite skrudintu sezamo aliejumi. Pridėkite porą šaukštelių šio kvapnaus aliejaus, kad virimo pabaigoje, kad pridėtumėte riešutą.

Ką patiekti su medaus gochujang vištiena

Sandėliavimo patarimai

Saugoti: Aš rekomenduoju perduoti likučius į hermetišką konteinerį. Galite laikyti šaldytuve iki 3 dienų arba mėnesį šaldiklyje.

Dažnai užduodami klausimai

Ar galiu tai paruošti oro keptuvėje ar kepti orkaitėje?

Mes neišbandėme šių virimo metodų. Tačiau galite pabandyti kepti ar pakepinti vištieną atskirai, tada prieš patiekdami kepdami medaus Gochujang padažą. Praneškite mums, kaip tai pasirodo!

Balta lėkštė, kurioje yra medaus gochujang vištienos, apibarstytos sezamo vištiena, patiekiama ant žalių salotų.

Prep laikas: 10 minutės

Virkite laikas: 10 minutės

Bendras laikas: 20 minutės

Japonijos ingrediento pakeitimas: Jei norite japonų pagardų ir ingredientų pakaitalų, spustelėkite čia.

Neleiskite savo ekranui tamsėti

Norėdami nusimesti vištieną

  • Įkaitinkite „Wok“, keptuvę ar puodą (aš naudojau 10 ¼ colių anglies plieno keptuvę) virš vidutinės ugnies. Kai karšta, pridėkite 1 šaukštas neutralus aliejus. Kai aliejus įkaista, įpilkite pusę vištienos į vieną sluoksnį, palikdami tarpą tarp kiekvieno gabalo. Pirmoji pusė 3 minutės. Nami patarimas: Aš kepiu dviem partijomis, kad išvengčiau keptuvės perpildymo. Tai padeda vištienos paieškai tolygiai ir sukurti gražią plutą.
  • Kai dugnas sukuria auksinę rudą plutą maždaug po 3 minučių, apverskite kitą pusę 2 minutės. Tada išimkite vištieną į paruošiamojo dėklą arba plokštelė. Nami patarimas: Įsitikinkite, kad šiame etape vištiena beveik virta. Mėtydami su padažu tik trumpai virsite.
  • Jei naudojate a Anglies plieno keptuvė kaip aš, pridėkite Papildomas 1 šaukštas neutralus aliejus Čia (neįtraukta į ingredientų sąrašą; jums nereikės papildomo aliejaus, jei naudojate nelipę keptuvę.) Tada į keptuvę įpilkite likusią vištienos pusę.

  • Iš viso iš viso iš abiejų pusių antroji partija 5 minutės, apverstas po pirmųjų 3 minučių. Išimkite iš keptuvės.

Norėdami pridėti padažą

  • Iš keptuvės nuvalykite apdegusias maisto daleles ir perteklinį tepalą popieriniu rankšluosčiu. Tada pridėkite rezervuotą 1 šaukštas neutralus aliejus.

  • Pridėti česnakai Ir pakepinkite jį lengvai, kol kvapnūs ir nesudeginant. Dabar įpilkite vištienos atgal į keptuvę.

  • Išmeskite jį su česnaku. Tada pridėkite padažas Ir išmaišykite, kad gerai apsemtų vištieną.

  • Maišykite, kai paduodate padažą ant troškimo, o vištiena padengta blizgančiu padažu. Nami patarimas: Jei naudojate a Anglies plieno keptuvė Kaip aš, laikykis 2–4 šaukštai vandens Patogu atlaisvinti padažą, jei jis prilips prie keptuvės, jei reikia. Jei naudojate nerišką keptuvę, jums jos greičiausiai nereikės.Perkelkite jį į patiekalų patiekalą; Aš naudojau „Rinka“ gėlių salotų lėkštę iš JOC prekių. Papuoškite ½ šaukštelio skrudintos balto sezamo sėklos Ir mėgaukitės.

Autorius: Namiko Hirasawa Chen

Kursas: Pagrindinis patiekalas

Virtuvė: Japonų kalba

Raktinis žodis: vištiena

© „JustoneCookbook.com“ turinys ir nuotraukos yra apsaugotos autorių teisėmis. Dalijimasis šiuo receptu yra skatinamas ir vertinamas. Visų receptų kopijavimas ir (arba) įklijavimas į bet kurią svetainę ar socialinę žiniasklaidą yra griežtai draudžiama. Čia peržiūrėkite mano nuotraukų naudojimo politiką čia.

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -