Būna rytų, kai paprasta skrebučio riekelė jo tiesiog neįpjauna. Norite ko nors paguodžiančio, šiek tiek pamaloninančio ir pasididžiavimo šeimai ar draugams.
Štai kur Prancūziškas skrebučio troškinys Įsivaizduokite minkštos, sviestinės duonos sluoksnius, pamirkytus sodriame kremo kreme, iškeptą iki auksinės spalvos, su traškiu cinamono ir cukraus užpilu. Pusryčių svajonės tikrai išsipildo.
Gaminau tai gimtadienio priešpiečių vakarėliui, norėjau kažko kito, o ne Egg Bake. Tada nusprendžiau pabandyti a Prancūziškas skrebučio troškinys.
Tai pakeitė žaidimą! Jį ne tik lengva paruošti, bet ir pamaitinti minią, todėl puikiai tinka artėjančioms šventėms, savaitgalio priešpiečiams ar net jaukiam rytui namuose.
Be to, jame yra vaisių, todėl manau, kad tai sveika.
Šį troškintuvą netgi galite patobulinti naudodami Joannos Gaines naminės prancūziškos duonos receptą – jo minkšta, kaimiška tekstūra yra puikus pagrindas visam sodriam kremui.
Kodėl jums patiks šis prancūziško skrebučio troškinys
- „Make-Ahead Magic“: Paruoškite išvakarėse, atšaldykite ir kepkite ryte.
- Maitina minią: Puikiai tinka 6–8 žmonėms, todėl puikiai tinka šeimos pusryčiams ar priešpiečių vakarėliams.
- Pritaikoma: Įpilkite uogų, riešutų, šokolado drožlių arba šlakelį klevų sirupo, kad pasimėgautumėte.
- Patogus maistas pats geriausias: Minkšta, kreminė duona su traškiu užpilu – tai pusryčių rojus.
Kas yra prancūziško skrebučio troškinys?
Prancūziškas skrebučio troškinys iš esmės yra kepta klasikinio prancūziško skrebučio versijasukurtas aptarnauti minią ir dažnai paruoštas iš anksto.
Užuot kepę atskiras riekeles ant keptuvės, jūs sudėkite duonos gabalėlius ar riekeles į kepimo indą, užpilkite saldaus kremo mišiniuir kepkite iki auksinės spalvos ir kreminės masės.
Geriausio prancūziško skrebučio troškinio patarimai
- Naudokite vienadienę duoną: Šiek tiek pasenusi duona geriau sugeria kremą ir netampa puri.
- Nepraleiskite vėsinimo: Leisdami duonai mirkyti per naktį, sustiprėja skonis ir sukuriamas kremo centras.
- Sumaišykite: Įmeskite šokolado drožlių ar uogų, kad gautumėte papildomo skonio.

Ingredientai
- Prancūziška duona, kubeliais
- Kiaušiniai
- Pienas
- Braškės, supjaustytos
- Mėlynės
- Vanilės ekstraktas
- Malto cinamono
- Rudasis cukrus
- Neprivalomi priedai: cukraus pudra ir klevų sirupas patiekimui

Kaip pasigaminti prancūziškų skrebučių troškinį
9 × 13 colių kepimo formą ištepkite riebalais.

Į indą tolygiai sudėkite kubeliais supjaustytą prancūzišką duoną.

Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius, pieną, cukrų, vanilę, cinamoną.

Kiaušinių mišinį tolygiai užpilkite ant duonos kubelių.
Užpildykite troškintuvą supjaustytomis braškėmis ir mėlynėmis.
Švelniai paspauskite duoną, kad ji sugertų skystį.

Uždenkite indą plastikine plėvele arba folija ir laikykite šaldytuve mažiausiai 4 valandas arba idealiu atveju per naktį.

Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
Išimkite troškintuvą iš šaldytuvo maždaug 30 minučių prieš kepdami.
Kepkite 35-50 minučių arba tol, kol viršus taps auksinės rudos spalvos, o vidurys sustings.

Leiskite šiek tiek atvėsti, tada pabarstykite cukraus pudra.

Patiekite šiltą su šlakeliu klevų sirupo.

Bestseleris Nr. 1
Bestseleris Nr. 2
Bestseleris Nr. 3
Bestseleris Nr. 4

Prancūziškas skrebučio troškinys
Lengvas prancūziškų skrebučių troškinio receptas! Pasigaminkite, iškepkite iki auksinės spalvos ir patiekite jaukius, malonius pusryčius, kurie patiks visiems.
- 1 prancūziškos duonos kepalas apie 12-14 puodelių kubeliais
- 8 dideli kiaušiniai
- 2 puodeliai nenugriebto pieno
- 2/3 puodelis rudojo cukraus
- 1 puodelis pjaustytų braškių
- 1/2 puodelis mėlynės
- 2 šaukštelis vanilės ekstraktas
- 1 šaukštelis cinamono
- cukraus pudros už patiekimą
- klevų sirupo už patiekimą
-
9 × 13 colių kepimo formą ištepkite riebalais.
-
Į indą tolygiai sudėkite kubeliais supjaustytą prancūzišką duoną.
-
Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius, pieną, cukrų, vanilę, cinamoną.
-
Kiaušinių mišinį tolygiai užpilkite ant duonos kubelių. Užpildykite troškintuvą supjaustytomis braškėmis ir mėlynėmis.
-
Švelniai paspauskite duoną, kad ji sugertų skystį.
-
Uždenkite indą plastikine plėvele arba folija ir laikykite šaldytuve mažiausiai 4 valandas arba idealiu atveju per naktį.
-
Įkaitinkite orkaitę iki 350 ° F.
-
Išimkite troškintuvą iš šaldytuvo maždaug 30 minučių prieš kepdami.
-
Kepkite 35-50 minučių arba tol, kol viršus taps auksinės rudos spalvos, o vidurys sustings.
-
Leiskite šiek tiek atvėsti, tada pabarstykite cukraus pudra.
-
Patiekite šiltą su šlakeliu klevų sirupo.
Susiję
Atraskite daugiau iš
Prenumeruokite, kad gautumėte naujausius pranešimus į jūsų el.
Nuoroda į informacijos šaltinį