Jei trokštate kreminio, vaisinio deserto, kuriam nereikia įjungti krosnies, tai Braškių braškių sūrio pyragas Ar tavo atsakymas!
Tai puikus „Make-Ahead“ patiekalas, puikiai tinkantis vasaros komplektams, pavasarinių pusryčiams ir net atostogų vakarėliams.
Šis desertas su sviestiniu „Graham Cracker“ plutele, sodriu grietinėlės sūrio įdaru ir sultingomis braškių užpilu, šis desertas yra minios mėgstamas kiekvieną kartą.
Paprastai gaminu savo klasikinį keptą sūrio pyragą, tačiau šį kartą norėjau išbandyti ką nors lengviau, be kepimo, nes lauke jis buvo 85 °.
Šis receptas susibūrė perskaičius kelis sūrio pyrago receptus be kepimo ir tada improvizuodamas su ingredientais, kuriuos jau turėjau savo virtuvėje.
Visiems, kurie tai bandė, tai labai mylėjo ir patikėk manimi, jie man pasakys, ar jiems tai nepatiko.
Aš beveik nesidalinau šiuo receptu, nes pora nuotraukų atrodė keistai netikra – net ir jų nėra, tačiau sūrio pyragas pasirodė per daug skanus, kad neskelbtų.
Kodėl jums patiks šis braškių braškių sūrio pyragas
- Nereikia krosnies – Puikiai tinka karštoms dienoms!
- Greitai paruošti -Vos 15 minučių praktinio laiko.
- Padarykite draugišką – Atšaldykite naktį prieš tai ir jis yra paruoštas, kai esi.
- Kreminė, svajinga tekstūra – Dėl plaktos išgarinto pieno ir grietinėlės sūrio kombinacijos.
- Gražus pristatymas – Viršuje jį su šviežiomis uogomis ar braškių padažu!
Šis braškių braškių sūrio pyragas yra įrodymas, kad įspūdingas desertas neturi būti sudėtingas.
Nesvarbu, ar rengiate vasaros susibūrimus, ar tiesiog trokštate kažko saldaus ir paprasto, šis sūrio pyragas kiekvieną kartą tiekia.
Saldžios braškės, aksominis įdaras ir sviestinė pluta – tai meilė iš pirmo įkandimo.
Kas yra braškių sūrio pyragas?
Braškių braškių sūrio pyragas yra kreminis, atšaldytas desertas, pagamintas nenaudojant orkaitės.
Jis sujungia saldų „Graham“ krekerių ar sausainių plutą su sklandžiu, aštraus sūrio pyrago įdaru ir braškių užpilu.
Įdaras paprastai nustato šaldytuve, užuot keptas, todėl jis tampa lengvas, vėsus, ypač populiarus pavasarį ir vasarą.
Ingredientai
Sūrio pyragas
- Braškių skonio želė-O
- Verdantis vanduo
- Kremo sūris, sušvelnintas
- Granuliuotas cukrus
- Vanilės ekstraktas
- Garintas pienas, šaltas
- Šviežios braškės garnyrui (neprivaloma)
Grahamo krekerio pluta
- Grahamo krekeriai, smulkiai sumalami
- Sviestas, ištirpęs
- Granuliuotas cukrus

Kaip pasigaminti braškių braškių sūrio pyragą
Vidutiniame dubenyje sumaišykite „Graham Cracker“ trupinius, cukrų ir ištirpintą sviestą, kol tolygiai sudrėkins.

Tvirtai paspauskite į 9 colių spyruoklinės formos keptuvės dugną.
Atšaldykite šaldytuve, kol paruošiate įdarą.

Ištirpinkite braškių želatiną verdančiame vandenyje, tada atšaldykite šaldytuve maždaug 20 minučių, kol jis bus storas, bet ne iki galo.

Įdėkite grietinėlės sūrio, cukraus ir vanilės ekstraktą dubenyje iki vientisos masės.

Atskirame dubenyje išgarintą pieną plakite elektriniu maišytuvu, kol jis bus storas ir purus.

Lėtai įpilkite braškių želatinos maišydami.

Tada švelniai sulankstykite į grietinėlės sūrio mišinį, kad sūrio pyrago užpildymas būtų užpildytas.

Supilkite sūrio pyrago įdarą į plutą.

Šaldykite, kol bus nustatytas pyragas, mažiausiai 4 valandas.

Kai visiškai nustatyta, atleiskite sūrio pyragą iš spyruoklinės formos keptuvės.
Viršuje su visomis šviežiomis uogomis.

Suskirstykite ir mėgaukitės kiekvienu kreminiu, vaisiniu įkandimu!

Daugiau desertų be kepimo
Jei jums patinka šis receptas, patikrinkite kitus gaivinančius skanėstus:
Bestseleris Nr. 1
Bestseleris Nr. 2
Bestseleris Nr. 3
Bestseleris Nr. 4

Braškių braškių sūrio pyragas
Sukurkite stulbinantį braškių braškių sūrio pyragą kitai šventei. Paprasta gaminti ir garantuotą minios malonę.
Sūrio pyragas
- 1 -6 uncijos paketas braškių skonio „Jell-O®“
- 1 puodelis verdantis vanduo
- 2 -8 uncijos pakuotės kremo sūris, sušvelnintas
- 1 puodelis Baltasis cukrus
- 1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
- 1 -5 uncija gali išgaruoti šaltą pieną
- Šviežios braškės garnyrui (neprivaloma)
Grahamo krekerio pluta
- 1½ puodelis smulkiai sumalami Grahamo krekeriai
- 3 šaukštai Sviestas ištirpo
- 2 šaukštai granuliuotas cukrus
-
Vidutiniame dubenyje sumaišykite „Graham Cracker“ trupinius, cukrų ir ištirpintą sviestą, kol tolygiai sudrėkins.
-
Tvirtai paspauskite į 9 colių spyruoklinės formos keptuvės dugną.
-
Atšaldykite šaldytuve, kol paruošiate įdarą.
-
Ištirpinkite braškių želatiną verdančiame vandenyje, tada atšaldykite šaldytuve maždaug 20 minučių, kol jis bus storas, bet ne iki galo.
-
Įdėkite grietinėlės sūrio, cukraus ir vanilės ekstraktą dubenyje iki vientisos masės.
-
Atskirame dubenyje išgarintą pieną plakite elektriniu maišytuvu, kol jis bus storas ir purus.
-
Lėtai įpilkite braškių želatinos maišydami.
-
Tada švelniai sulankstykite į grietinėlės sūrio mišinį, kad sūrio pyrago užpildymas būtų užpildytas.
-
Supilkite sūrio pyrago įdarą į plutą.
-
Šaldykite, kol bus nustatytas pyragas, mažiausiai 4 valandas.
-
Kai visiškai nustatyta, atleiskite sūrio pyragą iš spyruoklinės formos keptuvės.
-
Viršuje su visomis šviežiomis uogomis.
-
Suskirstykite ir mėgaukitės kiekvienu kreminiu, vaisiniu įkandimu!
Susijęs
Atraskite daugiau iš
Prenumeruokite, kad gautumėte naujausius pranešimus, išsiųstus į jūsų el. Laišką.
Nuoroda į informacijos šaltinį