Šiame įraše gali būti filialų nuorodos. Prašau perskaityti mano privatumo politiką.
Šie Oro kepsnys medaus vištienos šlaunys geriausiu būdu yra saldūs, pikantiški ir lipnūs. Marinuotos su česnakais, medumi, austrių padažu ir vyno vynu, jie virti vos per 14 minučių su auksine oda ir sultinga mėsa.
Oro kepsnys medaus česnako vištienos šlaunys
Aš būsiu sąžiningas – yra kažkas, kas patenkina sultingus vištienos šlaunis, įstiklintus į lipnų, česnakinį marinatą. Ir geriausia dalis? Jums nereikia „Wok“ ar „Orkaite“, kad jis būtų teisingas. Šie Lengvos oro keptuvės medaus česnako vištienos šlaunys yra puikus paprasto ir rimtai kvapnaus derinys.
Aš naudoju odos, kaulų šlaunis (nuskandinėmis, kad būtų lengva valgyti), nes jos suteikia jums švelnią, sultingą mėsą su ta auksine oda, kurią visi mėgsta. Marinade yra tiesus, drąsus česnako, medaus, žuvies padažo, austrių padažo ir vyno vyno mišinys – jokio šurmulio, tiesiog gryno skonio. Patiekite juos su ryžiais, suvynioti į salotas arba šalia mėgstamo čili padažo – tai greitas, skanus receptas, kuris niekada nenuvilia. Tai aš grįžtu į įtemptas naktis, kai noriu kažko skanaus be vargo. Paragavę vištienos, suprasite, kodėl. Peržiūrėkite mano vaizdo įrašo vadovą žemiau, kad sužinotumėte, kaip lengva šias sultingas medaus česnako česnako vištienos šlaunis.
Norėdami gauti daugiau lengvų „Air Fryer“ vištienos receptų, apsilankykite mano „Air Fryer“ česnako „Parmezan“ vištienos ir oro keptuvėje.
Pridėkite šį receptą į savo savaitės nakties sudėtį


Pamirškite nuobodžius vakarienes. Šis „Air Fryer“ vištienos šlaunų receptas suteikia traškią odą ir drėgną vištienos mėsą, pakrautą paryškintu, pikantišku saldaus skoniu-be vargo ir be vargo.
- Sultingos, švelnios šlaunys. Odos, kaulų vištiena kiekvieną kartą kepa su auksine oda ir drėgna, kvapnia mėsa.
- Česnaky ir saldus marinatas. Blizgi, saldi danga, kuri priglunda prie kiekvieno kąsnio, todėl kiekvienas burnos burnos sukelia labiau priklausomybę nei paskutinė.
- Greitai gaminamas, sunku atsispirti. Virtas vos per 14 minučių, šis patiekalas jaučiasi kaip gydymas, tačiau greitai susiburia.
Ingredientai, kurių jums reikės


- Vištienos šlaunys-aš pats naudojau odą, kaulus ir pats nuskandinau. Patikrinkite, kaip paneigti vištienos šlaunis.
- Mielasis – eikite į švelnų, slogų medų – jis sukuria blizgančią, auksinę apdailą, kuri gražiai karamelizuojasi, nesudegindama.
- Žuvies padažas
- Austrių padažas
Peržiūrėkite šio įrašo pabaigoje esančią recepto kortelę, kad gautumėte visą ingredientų informaciją.
Apsipirkimo vadovas: Jei norite, kad jūsų patiekalas būtų puikus, išbandykite žuvies padažą iš Raudonasis valtis, trys krabai arba „Magic Chef“. Jie tai paprasta tik su ančiuviečiais ir druska, todėl kai kuriuos kitus tai darys toks stiprus, linksmas kvapas. Austrių padažui, Lee Kum Kee yra storas ir subalansuotas, pridedant tobulą saldžiųjų išsiplėtimų prisilietimą, dėl kurio glazūra išties pop.
Paslapčių būdai sultingoms vištienos šlaunims
Pro patarimas Nr. 1: naudokite alyvuogių aliejų
Alyvuogių aliejus padeda išlaikyti vištieną drėgną, sukuriant barjerą, kuris virimo metu užfiksuos natūraliose sultyse. Tai taip pat skatina net rudą, o tai suteikia skonio ir neleidžia mėsai išdžiūti.
Pro patarimas Nr. 2: tobula oro kepsnio temperatūra
Nustatykite savo oro keptuvę iki 190 ° C (375 ° F) sultingoms, švelnioms vištienos šlaunims. Perkepęs mėsą tampa sausa ir guminė, o nepakankamai – tai nereiškia traškios, karamelizuotos odos. Mano recepte 14 minučių pasiekia tobulą balansą – greitą virimą, pilną skonį ir puikią tekstūrą kiekvieną kartą.
Pro patarimas Nr. 3: Sumaišykite žuvies ir austrių padažą
Norėdami rimtai padidinti umami ir turtingą skonio gylį, sumaišykite žuvies padažą ir austrių padažą. Šie du Azijos kabės yra būtini jūsų virtuvėje-jie akimirksniu pakelia bet kokį patiekalą su minimaliomis pastangomis.
Pro patarimas Nr. 4: išsaugokite lašėjimą
Jei esate panašus į mane ir mėgstate tą kvapnų lašinimą, išsaugokite! Šaukštą ant baltųjų ryžių arba užlenkkite ant vištienos, kad pridėtumėte papildomą skanumo sluoksnį.
Dažnai užduodami klausimai
Česnako masažavimas į vištieną pirmiausia padeda skoniui giliai įsigerti. Jei tik išmesite jį su marinatu, česnakai dažniausiai būna ant paviršiaus, užuot įsitraukęs į mėsą.
Maždaug 15–30 minučių užtenka skoniui sugerti. Jei turite daugiau laiko, marinuoti iki 2 valandų šaldytuve, skonį gali pagilinti.
Leiskite vištienai atvėsti, tada laikykite joje hermetiškame inde šaldytuve iki 3 dienų. Švelniai pašildykite, kad glazūra neišdžiūtų.
Pakartotinai pašildykite oro keptuvėje 160 ° C (320 ° F) 4 minutes. Tai palaiko lipnią glazūrą, o mėsa sultinga jos neišdžiūvusi.
Šis receptas yra 463 kalorijos vienai porcijai.


Ką tarnauti su šiuo receptu
Norėdami gauti lengvą ir sveiką savaitės nakties vakarienę, rekomenduoju šiuos receptus:
Tikiuosi, kad jums patiks šis įrašas tiek, kiek aš. Jei išbandysite mano receptą, palikite komentarą ir apsvarstykite galimybę suteikti jam 5 žvaigždučių įvertinimą. Norėdami gauti daugiau lengvų ir skanesnių receptų, ištirkite mano receptų rodyklę ir būkite atnaujinami užsiprenumeravę mano informacinį biuletenį ir sekite mane „Facebook“, „Pinterest“ ir „Instagram“, kad gautumėte naujų atnaujinimų.
Kiti „Air Fryer“ receptai, kurie jums gali patikti


Neleiskite savo ekranui tamsėti
-
Debone vištienos šlaunys, laikydami odą.
-
Įpilkite malto česnako ir gerai išmaišykite. Šis žingsnis yra svarbus, kad česnako skonį būtų galima perduoti vištienai – geriausia technika, kad jūsų rankos būtų švelniai masažuojami. Tada įpilkite likusių ingredientų ir sumaišykite, kad būtų tolygiai apsemkite. Marinuoti 15 minučių.
-
Vištienos šlaunis sudėkite į oro kepsnio krepšio odos pusę į viršų į vieną sluoksnį. Šaukštą marinato virš vištienos. Jei norite, kad viršuje būtų česnakų gabalėliai, tiesiog šaukštą marinato be česnako. Oro kepkite 190 ° C (375 ° F) 10 minučių.
-
Dar 4 minutes apverskite vištienos šlaunis ir kepkite orą, kol vištiena bus iškepta.
-
Pjaustykite vištieną, kad lengviau patiektumėte, arba mėgaukitės visomis šlaunimis. Patiekite su mėgstamu čili padažu šone.
Tarnavimas: 3žmoniųAr Kalorijos: 463KcalAr Angliavandeniai: 6gAr Baltymas: 32gAr Riebumas: 33gAr Sočiųjų riebalų: 9gAr Polinesočiųjų riebalų: 7gAr Mononesočiųjų riebalų: 14gAr Trans riebalai: 0,2gAr Cholesterolis: 189mgAr Natris: 480mgAr Kalis: 430mgAr Pluoštas: 0,3gAr Cukrus: 4gAr Vitaminas A: 156IuAr Vitaminas C: 1mgAr Kalcis: 26mgAr Geležis: 1mg
Informacija apie mitybą automatiškai apskaičiuojama, todėl ji turėtų būti naudojama tik kaip apytiksliai.
Nuoroda į informacijos šaltinį