Jei jūs kada nors lankėtės puode ar šeimos susibūrimuose, tikėtina, kad matėte (ir tikriausiai praradote) Crescent Roll Veggie Pizza dėklą.
Šis spalvingas, kreminis, traškus patiekalas gyvuoja dešimtmečius ir dėl rimtos priežasties!
Per daugelį metų tai valgiau daugybę kartų, bet niekada nebandžiau jo gaminti.
Tada pamačiau šį receptą „Pillsbury“ tinklalapyje ir man reikėjo dar vieno vakarėlio užkandžio, todėl maniau, kad tai bus puikus laikas išbandyti.
Aš mėgstu tokius receptus, nes tai padaryti taip paprasta, ir jūs galite juos pritaikyti ir naudodami mėgstamas daržoves.
Tai puikus užkandis „Make-Ahead“, užkandis ar lengvi pietūs, kurie skanūs taip pat gerai nuo šaldytuvo, kaip ir kambario temperatūroje.
Nesvarbu, ar rengiate vasaros pikniką, planuojate nuotakos ar kūdikio dušą, ar tiesiog ieškote būdo, kaip priversti savo šeimą valgyti daugiau daržovių, ši lengva pusmėnulio vegetariškos pica visada yra hita.
„Crescent Roll Veggie Pizza“ yra toks receptas, kuris greitai išnyksta – taip ir nenustebkite, jei vėl ir vėl ją gaminate.
Tai spalvinga, šventinė ir suteikia tik reikiamą kiekį retro puodelio žavesio.
Visiems nuo vaikų iki suaugusiųjų tai patinka, ir jums patiks, kaip lengva sudėti.
Taigi, kai kitą kartą jums reikės linksmo, šviežio užkandžio ar lengvojo patiekalo, paimkite skardinę pusmėnulio ritinėlius ir išplakite šį daržovių kupiną favoritą!
Kodėl jums patiks šis receptas
- Greitas ir lengvas: Naudojant šaldytą pusmėnulio ritinio tešlą, ji greitai susilieja.
- Pritaikomas: Naudokite bet kokias daržoves, kurias turite ant rankų-tai yra puikus šaldyto fridžo receptas.
- Minia maloni: Net išrankūs valgytojai tai mėgsta dėl kreminės rančos skonio bazės ir sviestinės plutos.
- Draugiškas: Gražiai ruošiasi iš anksto ir gerai saugo šaldytuve.
Jei jums patinka lengva, miniai malonūs užkandžiai, tokie kaip ši „Crescent Roll“ veganiškų picų pica, tikrai norėsite patikrinti mano lengvai naminę salsą ir šiuos kumpio ir marinuotus ritinėlius-abu puikiai tinka žaidimų dienos ar atostogų vakarėliams.
Norėdami pamatyti dar vieną „Make-Ahead“ favoritą, išbandykite mano karamelizuotą svogūnų lašą, pakrautą saldžių svogūnų, grietinės ir šviežios petražolių.
Jie visi yra paprasti ir garantuoja, kad greitai išnyks!
Kas yra „Crescent Roll Veggie Pizza“?
„Crescent Roll Veggie Pizza“ yra šaltas užkandis, pagamintas naudojant „Crescent Roll“ tešlą kaip plutą, kuri kepama, o po to užpildyta kreminiu būdu (dažnai pagamintas iš kreminio sūrio) ir įvairių šviežių daržovių, tokių kaip brokoliai, morkos ir paprikos.
Paprastai jis patiekiamas atšaldytas ir supjaustytas kvadratėliais, todėl tai yra populiarus vakarėlių užkandis.
Ingredientai
- Pusmėnulio ritininė tešla
- Kremo sūris
- Grietinė
- Brokoliai, susmulkinti
- Agurkas, ketvirtadalis skiltelės
- Pomidorai, susmulkinti
- Morkos, susmulkintos
- Krapai piktžolių
- Česnako milteliai
Kaip pasigaminti „Crescent Roll Veggie Pizza“
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.
Jei naudojate tešlos lapus: Išsenkkite abi skardines tešlos.
Nešiojoje 15x10x1 colio keptuvėje padėkite tešlą; Paspauskite apačioje ir aukštyn, kad susidarytų pluta.
Jei naudojant pusmėnulio ritinius: Atsiraskite abi skardines tešlos; Atskirkite tešlą į 4 ilgus stačiakampius.
Nešiojoje 15x10x1 colio keptuvėje padėkite tešlą; Paspauskite apačioje ir aukštyn, kad susidarytumėte plutą.

Kepkite nuo 13 iki 17 minučių arba iki aukso rudos spalvos.

Visiškai atvėsinkite, apie 30 minučių.

Mažame dubenyje naudokite guminę mentelę, norėdami sumaišyti grietinėlės sūrio, grietinės, krapų ir česnako miltelius kartu iki vientisos vientisumo be gabalėlių.

Paskleiskite per plutą.

Viršutinė pica su paruoštomis daržovėmis.
Jei antpilai atrodo laisvi arba neprilipo prie padažo, švelniai nuspauskite ant jų švarios mentelės užpakalinę dalį.

Supjaustykite į 8 eilutes 4 eilutėmis.

Patiekite nedelsdami arba uždenkite ir atšaldykite 1–2 valandas prieš patiekdami.

Bestseleris Nr. 1

Bestseleris Nr. 2

Bestseleris Nr. 3

Bestseleris Nr. 4


Pusmėnulio ritinio vegetariškas pica
Išbandykite šį paprastą „Crescent Roll Veggie Pizza“ receptą su grietinėlės sūriu, grietine ir įvairiomis pjaustytomis daržovėmis, skirtoms skaniam patiekalui.


- 2 skardinės 8 uncijos šaldytuos
- 1 paketas 8 uncijos grietinėlės sūris, sušvelnintas
- 1/2 puodelis grietinė
- 1 šaukštelis Džiovinti krapai
- 1/8 šaukštelis česnako milteliai
- 1/2 puodelis Mažos šviežios brokolių žiedynai
- 1/3 puodelis Agurko skiltelės ketvirtadalis
- 1 slyvos Romų pomidoras, sėtas, susmulkintas
- 1/4 puodelis susmulkintos morkos
-
Įkaitinkite orkaitę iki 375 ° F.
-
Jei naudojate tešlos lapus: Išsenkkite abi skardines tešlos. Nešiojoje 15x10x1 colio keptuvėje padėkite tešlą; Paspauskite apačioje ir aukštyn, kad susidarytų pluta.
-
Jei naudojant pusmėnulio ritinius: Atsiraskite abi skardines tešlos; Atskirkite tešlą į 4 ilgus stačiakampius. Nešiojoje 15x10x1 colio keptuvėje padėkite tešlą; Paspauskite apačioje ir aukštyn, kad susidarytumėte plutą.
-
Kepkite nuo 13 iki 17 minučių arba iki aukso rudos spalvos. Visiškai atvėsinkite, apie 30 minučių.
-
Mažame dubenyje naudokite guminę mentelę, norėdami sumaišyti grietinėlės sūrio, grietinės, krapų ir česnako miltelius kartu iki vientisos vientisumo be gabalėlių. Paskleiskite per plutą.
-
Viršutinė pica su paruoštomis daržovėmis. Jei antpilai atrodo laisvi arba neprilipo prie padažo, švelniai nuspauskite ant jų švarios mentelės užpakalinę dalį. Patiekite nedelsdami arba uždenkite ir atšaldykite 1–2 valandas prieš patiekdami. Supjaustykite į 8 eilutes 4 eilutėmis.
Susijęs
Atraskite daugiau iš
Prenumeruokite, kad gautumėte naujausius pranešimus, išsiųstus į jūsų el. Laišką.
Nuoroda į informacijos šaltinį